בדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי
-
@סופר בכל מרכז שירות שמנפיקים בו רב קו
-
לאחר כברת דרך קצת ארוכה אתרום מנסיוני:
באתר רב קו אונליין מפורסמת רשימת נקודות לרכישת קורא הכרטיסים. לא נראה לי שזה מעודכן, לכל הפחות בנוגע לב"ב הפרטים היו לא נכונים.
מחברים את הקורא למחשב. ומכניסים את הרב קו כשהצ'יפ המוזהב בפנוכו.
באתר הנ"ל בוחרים טעינה מהמחשב, תהיה תוכנה להורדה. בעצם התוכנה לא מופיעה על שולחן העבודה וכד' זה רק נועד לשירות האתר, בפועל הטעינה מתבצעת כל פעם דרך האתר.
לאחר יצירת חשבון והזנת פרטי כרטיס אשראי מומלץ לשמור את הדף בסימניות, וכך כל פעם שנכנסים קופצת הדעה [בכרום] האם להפעיל את התוכנה המותקנת. לאחר האישור האתר מתחבר לקורא כרטיסים מזהה את הכרטיס וניתן לרכוש "חוזים". קבלה נשלחת למייל שהוזן.
דאך אגב, אין חובה בקורא כרטיסים, ניתן לבצע "הזמנת טעינה" על פי מספר כרטיס הרב קו, ולאחר הרכישה לגשת לאחד ממכשירי כספונט [שמוצבים בחנויות שונות למשיכת מזומנים, מצורפת שם מפת מיקומים] ובהכנסת הרב קו למכשיר ה"חלות" של הטעינה חלה על הכרטיס. החלות ממתינה עד שבוע לאחמ"כ הזיקה פוקעת. [במונחי יבמות].
כל שאר הפרטים באתר רב קו אונליין. -
@שלום-על-ישראל ואת התשלום מבצעים באתר או במכשירי כספונט ?
ומי שחסום לאתר זה יוכל לבצע את הטעינה הזאת מי שפתוח לו ?
אפשר גם בדירקט ? -
@מעמד התשלום באתר. כל אחד יכול לטעון לכל כרטיס על פי מספר הכרטיס. רק שהטעינה לא יכולה להיכנס לכרטיס בלי חומרה שתעביר אליו ורק בשביל זה צריך את הכספונט. בפועל נמצאים ליד הכספונט בדיוק דקה ורק מכניסים ומוציאים את הרב קו. באותה מידה ניתן להצמיד את הרב קו שעבורו הוזמנה טעינה באתר לאחד ממכשירי אנדרואיד בעל סורק שמזהה את הצ'יפ. ולגבי כרטיס דירקט, כפי שזכור לי מהימים שהחזקתי כזה כרטיס ניתן לבצע איתו קניות טלפוניות ואינטרנטיות כמו כל כרטיס אחר רק שהחיוב בחשבונך יהיה מיידי.
זאת אומרת שבתאוריה אתה יכול לכתוב כאן את מספר הרב קו שלך, לעשות העברה בנקאית למשתמש הפורום שיסכים לעשות לך את השירות, לגשת לאחד מהכספונטים הקרובים למקום מגוריך ויש לך הטענה ברב קו... -
@שלום-על-ישראל לא צריך לבצע שום פעולה בכספונט?
-
@WWW יותר פשוט דרך האתר. למה ללכת לכספומט?!
-
@aiib אני ניסיתי דרך התוכנה (עם קורא אחר, לא של רב קו), וזה עובד כמו סבתא, הוא לא מזהה את הכרטיס, גם עם צ'יפ. נסיתי להתקין את כל הדרייברים, וכן נסיתי עם כמה כרטיסים, ושום דבר לא זז.
-
@WWW נראה לי שהתשובה טמונה בשאלתך. לך קנה במרכז רב קו קורא כרטיסים מיועד לרב קו במחיר של 10 שקלים בלבד ואין כל סיבה שלא יעבוד לך. במידה ולא, יש להם שירות לקוחות מצוין [לפחות מהכרות אישית שלי]
-
@aiib זהו, שלא נראה שזה קורא מיוחד, ובאזור שלי יש מוקד רב קו אחד שאין להם את זה, על אף שזה ברשימה באתר שלהם.
-
@aiib הכספונט משלים את ההזמנה מהאתר למי שאין קורא כרטיסים. בכספונט צריך להכניס את הרב קו, ואז להמתין שהוא יזוהה כמה שניות אולי ללחוץ על איזה לחצן וזהו. בדוק ומנוסה.
-
@WWW זה לא צריך להיות קורא מיוחד אלא קורא שרב קו בדקו שהוא עובד עם הכרטיס שלהם.
-
@קובי יש לי ניסיון לא טוב עם ההטענת רב קו.
המכשיר "עושה טובה" שהוא לפעמים קורא את הכרטיסים! -
@יעקב.ק גם באוטובוס זה אותו הדבר. כנראה הבעיה בכרטיס שלך, למשל כשהצי'פ משתפשף באופן חריג וכיוצא. בכל אופן בקורא הכרטיסים שלי [שיש עליו הדפס רב קו ועולה 10 ש"ח] הוא קורא יותר מהר ממני כשאני קורא ספר מתח...
-
@שלום-על-ישראל גם כרטיס חדש מאד הוא לא קורא...
-
@יעקב.ק כנראה שהוא לא ספר מתח...
-
@שלום-על-ישראל נטפרי פותח את אתר רב קו אונליין? ומה הכתובת.?
-
@קובי אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
@שלום-על-ישראל נטפרי פותח את אתר רב קו אונליין? ומה הכתובת.?
-
@aiib אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
לך קנה במרכז רב קו קורא כרטיסים מיועד לרב קו במחיר של 10 שקלים בלבד..דרך אגב הקורא כרטיסים הזה משמש אותי גם לתעודת זהות הביומטרית, כך שבמחיר הזה מקבלים עוד דבר חוץ מהטענת רב קו.
-
@ayys613 אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
@aiib אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
לך קנה במרכז רב קו קורא כרטיסים מיועד לרב קו במחיר של 10 שקלים בלבד..דרך אגב הקורא כרטיסים הזה משמש אותי גם לתעודת זהות הביומטרית, כך שבמחיר הזה מקבלים עוד דבר חוץ מהטענת רב קו.
מה צריך קורא לתעודת זהות ביומטרית?
אני לא ראיתי אף פעם עדיין את התעודה הזו.
אבל לאיזה שימושים זה נותן? -
נ.ב. לדברי 'רב-קו' אונליין הם עובדים עם כל החברות חוץ מ'דן'.
אני חושב שאם הציבור יפנה ל משרד התחבורה ולחברת דן ולבקשם להצטרף ל'רב-קו אונליין' זה יועיל לציבור גדול.