חנות האפליקציות שלא מתקינה ולא קשור לנטפרי... למי פונים?!
-
@shraga ריסטרט למה? לכל המחשב? רק לוויפרי?
-
@שלום-על-ישראל אמר בחנות האפליקציות שלא מתקינה ולא קשור לנטפרי... למי פונים?!:
@shraga ריסטרט למה? לכל המחשב? רק לוויפרי?
לכל המחשב, בעברית - הפעלה מחדש
-
@shraga פששששש..... שמע, אם זו היתה באמת בעיה בוויפרי, אז עשרים פעמים שהדלקתי מחדש לא עזרו, כנראה יש שיפורים בגירסה החדשה, או שבאמת מה שהיה חסר זו הדלקה מחדש לאחר ההתקנה של הגירסה החדשה. טוב, זה באמת דבר שאני מזלזל בו להדליק מחדש אחרי התקנות... תודה רבה, הכל חלק.
וזה מזכיר לי סיפור: 4 מהנדסים נכנסים לרכב. הרכב לא מתניע. הכימאי אמר שאין דלק. הטכנאי אמר שיש בעיה במערכת ההזרקה. החשמלאי אמר שהמצבר מת. הטכנאי מחשבים אמר, חבר'ה, בואו נצא מהרכב וניכנס שוב....
ו... איך אפשר למחוק פוסט, לחסוך פדיחות...? -
האמת, שהדבר הטוב שיצא מכאן הוא, שצריך שידעו: היתה בעיה, שלחתי פניה, הבעיה איננה קשורה לנטפרי, אבל @MacroShadow וצוות העונים במחלקת הפניות פשוט עשו ועושים מעל ומעבר למחויבותם כדי לעזור לכל אחד!!!
נטפרי, אתה בידיים טובות... -
@שלום-על-ישראל
אחרי ההתקנה החוזרת של האפליקציות בPOWER SHELL יש צורך להפעיל מחדש את המחשב.
יתכן שלא עשית את זה עד כעת ?
אם כך מסתבר שזה מה שמנע ממך עד כעת
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 אמר בחנות האפליקציות שלא מתקינה ולא קשור לנטפרי... למי פונים?!:
@שלום-על-ישראל
אחרי ההתקנה החוזרת של האפליקציות בPOWER SHELL יש צורך להפעיל מחדש את המחשב.זה לא נכון, עכ"פ מהנסיון שלי
-
אגב לעצם השאלה למי פונים למיקרוסופט יש פורום שאמנם לא מתקרב לפורום של נטפרי אבל עדיין אפשר מאד להעזר בו הנה אני לדוגמא נתקלתי בבעיה ממש דומה אבל עם קוד שגיאה שונה וניסו מאד לעזור לי.
להלן הלינק
https://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_10-performance/המחשב/009bbc08-3c46-4921-ae96-d2230001107c -
@aiib רק עכשיו שמתי לב שכתבת שגם לך היתה בעיה בחומת האש בגירסה 2.6, אם היית מעלה את זה פה אולי לא הייתי מעלה את הפוסט הזה שהתברר כבעיה בחומת האש שקפצה לי כל הזמן והיא עצרה את ההתקנה של האפליקציות... תודה רבה לכולם.
-
@aiib דרך אגב, ראתית שגם לך יש בעיה עם האפליקציות. אם תרצה להתקינן מחדש כפי שכתבתי בראש השרשור הרב @MacroShadow נתן לי פקודה להתקין את כל האפליקציות הללו משורת הפקודה. אם תרצה אשלח לך גם.
-
PowerShell - להפעיל כמנהל
הסרת אפליקציות
להסרת כל האפליקציות המובנות
Get-AppxPackage | Remove-AppxPackage
להסרת אפליקציה ספציפית
Get-AppxPackage ***** | Remove-AppxPackage
התקנת אפליקציות
להתקנה מחדש של כל האפליקציות המובנות
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
להתקנת אפליקציה ספציפית
Get-AppxPackage -allusers | Select Name, PackageFullName
להעתיק את שם האפליקציה המלא (צד ימין) ולהדביק בנתיב הזה
Add-AppxPackage -register "C:\Program Files\WindowsApps\*****\appxmanifest.xml" -DisableDevelopmentModeמוי
-
@שלום-על-ישראל לא ידעתי שיש קשר לוופירי כי באמת הייתה לי בעיה בחומת האש אבל התברר שהוויפרי גרם את הבעיה.
אשמח אם תכתוב את שורות הפקודה אא"כ 'שרגא' כבר כתב אותם.
תודה -
@aiib זה בדיוק מה שהרב שרגא רשם. בהצלחה.
-
@שלום-על-ישראל אמר בחנות האפליקציות שלא מתקינה ולא קשור לנטפרי... למי פונים?!:
תודה על השדרוג
-
@shraga אמר בחנות האפליקציות שלא מתקינה ולא קשור לנטפרי... למי פונים?!:
תודה על השדרוג
לאיזה גרסה ?
-
@shraga מי שפה, כבר השתדרג בדרך.
-
@shraga האם צריך לעשות את כל הפעולות או שמספיק רק להתקין מחדש את כל האפליקציות?
זה אמור לארוך זמן או שזה תוך כמה שניות? כי עשיתי את השורה האמורה וכבר כמה דקות לא רואה שמשהו מתקדם.
תודה -
@aiib אמר בחנות האפליקציות שלא מתקינה ולא קשור לנטפרי... למי פונים?!:
@shraga האם צריך לעשות את כל הפעולות או שמספיק רק להתקין מחדש את כל האפליקציות?
זה אמור לארוך זמן או שזה תוך כמה שניות? כי עשיתי את השורה האמורה וכבר כמה דקות לא רואה שמשהו מתקדם.
תודהתלוי מה אתה מנסה לעשות...
-
@aiib אם בחרת בלהתקין את כל האפליקציות, תראה אם בהתחל מופיעים לך האיקונים שלהן. אם כן, אתה "מחוסר הפעלה מחדש". לאחמ"כ האפליקציות יותקנו. מה ש@MacroShadow נתן לי התקין אותן באנגלית, אולי מה ש@shraga [הרב] כתב יהיה בעברית. ספר לנו, אולי אחליף.
-
@shraga האפליקציות לא עובדות, לאחר זמן רב חלק התחילו לפעול אבל מציג התמונות עדיין לא אולי נחכה קצת וגם זה יעבוד.
רק שיש הבדל בין מציג התמונות לבין שאר האפליקציות שבכל האפליקציות כשהם לא עבדו נפתח חלון שיש בעיה וצריך לפתוח את החנות ובמציג התמונות נפתח חלום אזהרה רגיל שהחבילה לא טעונה או משהו כזה לכן יש לי צד שכאן הבעיה והפתרון שונים.
נחיה ונראה
תודה -
@shraga אני צריך להתקין מחדש את אפליקציית : מזג אויר, מציג תמונות, ואולי עוד כמה.
מה אני כותב בדיוק?
אשמח ואודה לעזרה.