הגדרת פרופילים בתוכנת ווייפרי WIFREE
-
יש לנו משרד עם כמה מחשבים וסוגי משתמשים
אני רוצה להגדיר פרופלים לכל מחשב בנפרד
ואין אפשרות כזאת
כי הגדרת הפרופיל היא רק דרך שם המשתמש של נטפרי
שזה כאמור אחדחשבתי אם אפשר ליצור מצב שלהגדרת פרופילים בתוכנת ווייפרי
כך אוכל להגדיר לכל משתמש את הפרופיל שלו
שכן אין מחשב של מזכיר, צרכיו וגלישותיו
למחשב של מנהל, צרכיו וגלישותיואשמח לקבל חוו"ד הממונים
ומה הסיכוי שדבר כזה יקרה בקרוב -
-
תודה
רק שם ניסו למצוא פתרונות דרך המשתמש הראשי
וזיהוי המחשב אצל נטפרי
כאשר פה אני מציעה משהו הרבה יותר קל
הגדרת פרופיל דרך התוכנה שעל המחשב -
@ללי אולי כדאי שתעבירי את מה שכתבת לשם.
-
לכאורה הפתרון הזה הרבה יותר מסובך, היות ותוכנת וויפרי היא בעצם די טפשה, רק מוודאת שהתקשורת יוצאת מול שרת נטרי וזהו.
להגדיר בה פרופילים זה כבר להתערב בתעבורת הרשת וזה מוצר חדש לגמרי, שטוב שהוא לא קיים אחרת כל פעילות המחשב תואט היות והתוכנה תצטרך לפעול אקטיבית ולסנן כל הזמן לפי הפרופילים. -
@6262
אני לא מבין גדול בתכנות אבל נראה לי שאתה לא צודק,
כי לא מדובר על תוכנה שתסנן בפועל כנתיב, אלא שתחסום ותאפשר גישה רק לפי מספר מזהה,
ומספר מזהה אישי בנטפרי יש לכל אחד כי בלי זה לא היה שייך להגדיר הגדרות אישיות ולהיות מסוננים על פיהם,
ובתוכנה באיזה שהוא שלב בהתקנה יכניסו לה את המספר המזהה ואם היא תזהה גלישה לא לפי הזיהוי היא תחסום, כמו שהיום היא חוסמת גלישה לא של נטפרי, -
@מן-המודיעין אתה צודק במקצת אבל המספר המזהה הוא של החיבור לא של המחשב, ואם יהיה כזה למחשב אז אין צורך לשים אותו בוויפרי אלא פשוט הגדרות החיבור יוכרו לפי מזהה המחשב.
-
@6262
צודק,
אבל זה יכול להיות פתרון לבעיה אחרת, ששמעתי פעם שיש חסידות גדולה שרוצה לעבור לנטפרי, אבל הבעיה שלה היא, שהם רוצים בדומה לנתיב שהסינון הרמטי בהתאם לפרופיל, ואילו בנטפרי אם יש לך הגדרות קהילה, החסימה במחשב היא רק לרשתות שאינם נטפרי, ולא להגדות קהילה זאת אומרת שאם תחבר לרשת של נטפרי לא הגדרות קהילה תוכל לגלוש בלי הגדרות קהילה, אז אולי זה יכול להיות פתרון.