עוד פעם אוצר החכמה..
-
@שלום-עולם אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
@6262 אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
@שלום-עולם אני מבין את הבעיתיות שלך אבל זה לא כל כך לענין,
איזה בעיתיות?
בזה שהאתר הנ"ל חסום.
-
@שלום-עולם אני מבין את הבעיתיות שלך אבל זה לא כל כך לענין,
איזה בעיתיות?
בזה שהאתר הנ"ל חסום.
זה שהאתר הנ"ל חסום זה מעלתי, שים לב למה שכתבתי (קראת בשימת לב את ההודעה, אני בעד החסימה, רק חיפשתי פתרון, ותחליף טוב לדברים הטובים שכן יש שם.!
-
בדיוק בשביל זה פרוג פתוח.
לגבי העוקרי הרים.. עד כמה שזכור לי, זה היה חלק מהבעיות שם, עקרו שם גם הרים אמיתיים ויסודות בדת.. -
@למדן-וידען האמת שפרוג לא מתאים לחרדיים שמרניים ואני לא דורך שם!
-
@שלום-עולם ומה רע בפורום לתורה??
-
@גלינג אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
@שלום-עולם ומה רע בפורום לתורה??
יש שם עיכונים והודעות על תיקוני באגים ועוד של אוצר החכמה???
-
לחלופין רעיון שאולי יפתור את הבעיה
אולי יגיעו להסדר שם שאחד מכאן יפקח שם גםכשהחליטו הרבנים שליט"א לסגור את אוצר החכמה, היה מגעים איתם לנסות להגיע להסדר, אבל לצערנו הם לא היו מעוניינים לשתף פעולה, ועל כן החליטו לחסום את זה לחלוטין בלי שום הוראות היתר כלל, ואף החמירו בזה יותר מהרבה אתרים אחרים שמוגדרים כבדיעבד.
ברור הדבר שאם היה שם פיקוח, היה זה מהאתרים הראשונים שהיו פותחים בנטפרי. אדרבה אם יש לך כושר שכנוע, לך אליהם ותשכנע אותם לפקח.
בהצלחה -
@סופר אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
לחלופין רעיון שאולי יפתור את הבעיה
אולי יגיעו להסדר שם שאחד מכאן יפקח שם גםכשהחליטו הרבנים שליט"א לסגור את אוצר החכמה, היה מגעים איתם לנסות להגיע להסדר, אבל לצערנו הם לא היו מעוניינים לשתף פעולה, ועל כן החליטו לחסום את זה לחלוטין בלי שום הוראות היתר כלל, ואף החמירו בזה יותר מהרבה אתרים אחרים שמוגדרים כבדיעבד.
ברור הדבר שאם היה שם פיקוח, היה זה מהאתרים הראשונים שהיו פותחים בנטפרי. אדרבה אם יש לך כושר שכנוע, לך אליהם ותשכנע אותם לפקח.
בהצלחהמובן. תודה רכה!
{מסתבר שהם נפגעו ולכן לא רצו לשתף פעולה, אך אין ברירה זה לא מועיל לאף אחד לאשר אתר שמשמש מגרש התגוששיות שכל מחזיק מקלדת כבר מרגיש שווה בשווה לחוות דעה בנושאים הנתונים למנהיגי הדור וגם אם אלו ואלו דא"ח אין תירוץ לדון ולהשמיץ, אם אני לא טועה זה הבעיה שם, לא?!] -
לא שמוחקים, מה שנראה להם למחוק, מזיז לי, רק יש לי תחושה שעיקר השואלים היו המנהלים עצמם והפצירו בי חזור והפצור ב שאשיב להם בשביל מה שאח"כ הם בעצמם ימחקו. שלום שלום, תמשיכו להנות בלעדי.
-
@שלום-עולם
אשכול פרידה? -
-
@שלום-עולם
תשמע ידידי.
אני מאוד מבין אותך
גם אני אוהב לכתוב וכו'
אבל יש איזו הרגשה שלא היה פה סבלנות ולא היה כיבוד מספיק.אפשר להתחיל לגשש לפי מה עובד הסינון אפשר להביא ראיות
אבל להתקיף על ההתחלה ?
ובפרט שכבודו חדש כאן? בכל אופן בניק הזה -
@ww199ww אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
@שלום-עולם
אשכול פרידה?למה לענות? שימחקו?
יש כאן מאות פוסטים בעניינים שונים, ולא ראינו שהם נמחקים אחד אחרי השני. אלא המנהלים יש להם קו ברור מה אפשר לכתוב ומה לא, ולכן כל זמן שהנכתב כתוב בצורה מכובדת בלי לזלזל בזולת, וכמובן ללא דברים פוגעניים בדברים שבין אדם למקום, אין למנהלים שום עניין למחוק. אני בטוח שלמפקחים כאן לא משעמם, ולא מחפשים מה למחוק, אבל כשלדעתם הנכתב חורג מגבול המותר, הדברים נמחקים.
העצה שלי עליך, תן לעצמך מנוחה עד אחרי שבת, תשחרר עצבים, ותחזור לכאן עם כחות רעננים.
תראה, אתה ס"ה נמצא כאן יומיים, ואתה אוחז ב23 פוסטים, ו8 מוניטין. חבל שתעזוב.
הרבה הצלחה, והעיקר אל תיקח ללב, זה לא בריא. -
@ww199ww אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
@שלום-עולם
תשמע ידידי.
אני מאוד מבין אותך
גם אני אוהב לכתוב וכו'
אבל יש איזו הרגשה שלא היה פה סבלנות ולא היה כיבוד מספיק.אפשר להתחיל לגשש לפי מה עובד הסינון אפשר להביא ראיות
אבל להתקיף על ההתחלה ?
ובפרט שכבודו חדש כאן? בכל אופו בניק הזהאלא מאי, לדידך הייתי צריך פשוט לשתוק כ , אה?
ואז היו חושבים שאני מודה להם.
בכלל למה בדוק טוב, ניסיתי להתחמק פעם אחד פעם, ללא הועיל
ברצונך 'לזכות' אותי להיות מן הנעלבים ואינם.. כו', אז שזה יהיה הדדי -
@שלום-עולם לא כל פעם שלא מודים למה שאומר השני לא צריך לחלוק עליו, אפשר להשיג על דבריו.
כשפלוני מרגיז אותך לא צריך לתקוף אותו, אפשר לענות לו.
כשמישהו כתב לא לענין לא צריך לזלזל בו, אפשר להעמיד אותו על טעותו.
הכל ענין איך אומרים את זה...... -
@סופר אמר בעוד פעם אוצר החכמה..:
@שלום-עולם לא כל פעם שלא מודים למה שאומר השני לא צריך לחלוק עליו, אפשר להשיג על דבריו.
כשפלוני מרגיז אותך לא צריך לתקוף אותו, אפשר לענות לו.
כשמישהו כתב לא לענין לא צריך לזלזל בו, אפשר להעמיד אותו על טעותו.
הכל ענין איך אומרים את זה......רבה, הכל טוב ויפה כשמישהו מנסה להבין, להבדיל כשמישהו מתריס בכוונה..
בכלל רציתי כבר קודם לכתוב אך תכננתי כבר לא להמשיך, אך אני לא יכול לעמוד מנגד שיהודי מחכה למענה ואני יכול לעשות עמו חסד אז למה לא?
אז זהו, שתי דברים
{קרא עד הסוף בבקשה}
א. מתחייב שלא כתבתי משהו [מעצמי] שלא עומד בכללי הפורום הנכבד דפה ואני הראשון לשמור על רמה האיכותית והנקייה ביותר. ומי שמסתכל תוך שימת לב מדוקדקת. אך הותקפתי על לא עול בכפי, ועוד כפיות טובה שנהגתי בהם בעין יפה לענות לכל אחד בפרוטרוט, ובסבלנות כאב רחימאי, ומה קיבלתי בתמורה,,, ראיתם לבד מי שעקב
ב. כבר שולב בא. שנהגתי בעין יפה..וכו'
ג. כבר הגעתם להתקפות, אך לא לזאת תיקרא "התגוננות"..
יום טוב לכם -
אני חושב שכדאי מאד להפסיק את זה פה.
בא נאמר שאף אחד לא התקיף ואף אחד לא הותקף ובא לציון גואל !
כל מי שרוצה להעזר ולעזור בפורום הזהמוזמן !!
כאן זה לא המקום לעלבונות והתקפות לשום צד !
-
@מעמד מציון, אכן אשמח שתסננו מיד כל הודעה בסגנון של התקפה עלי, וארגיש יותר טוב ונעים ונשמח כולנו יחד, ושיהיה הוגן כלפי שני הצדדים. וכן שלא יפצירו בי לענות אם אני מתחמק. אם מתחמק כנראה שאני יודע מה שאני עושה, ותסננו אותו מיד. אם כן, יש סיכוי שאחזור, רק אם אהיה רצוי פה, אני את התנאים שלי הצבתי, נראה לי שהם מובנים מאליהם אך אני רוצה להיות בטוח!
-
אחחח איפה @dLive עם כובעו כמשכין @ שלום (ב)עולם..
-
@למדן-וידען
אני מציע שנעצור כאן .
תודה רבה על רצונך להפרות כאן את הפורום. ולעודד אותנו ולהוסיף לנו
.
הנושא ברור.להתראות.