כל הגלישה נחסמה לי!!!???....
-
שלו' וישע רב
הגלישה שלי היא ע"י נטסטיק עם סים של 019, אני מתחבר עם 2 מחשבים, באחד Windows 7 ובשני Windows 10. החל מאתמול אינני מצליח כלל לגלוש במחשב עם ה-Windows 7 , ומופיע לי ההודעה שתוצג להלן.
אציין שזמן קצר לפני כן, המחשב הודיע שישנם עשרות עדכונים של Windows Update ושאל אם להתקין, בהתחלה לחצתי שיתקין, היה כתוב שיקח בערך חצי שעה (...), אבל אח"כ ראיתי שהגלישה נהייתה איטית לגמרי, כנראה בגלל ההורדות הנ"ל, אז לחצתי שיבטל את ההורדות, ובכלל - שיפסיק לחפש עדכונים. ובערך מאז התחילה הבעיה הנ"ל.
יצויין, שבמחשב שבו ה-Windows 10 הגלישה פועלת כרגיל.
אודה מאד למומחים מחברי הפורום אם יאותו לעזור.
-
ניסית גלישה גם בדפדפן אחר?
-
-
לי הופיעה הודעה כזו כמה פעמים לכמה שעות, יצרתי קשר עם אר.אל ואמרו לי שזו היתה תקלה מקומית לבעלי IP קבוע. צור קשר עם הספק שלך, אולי גם אצלך קיימת בעיה מהסוג הזה.
-
ניסיתי גם בInternet Explorer וגם בMozilla Firefox, והבעיה עודנה קיימת.
ניסיתי גם להוריד את העדכונים של Windows Update ולא מאפשר.
ניסיתי גם להחזיר את ההגדרות שיבדוק אם קיימים עדכונים וישאל אם להתקין (כך זה היה מוגדר מלכתחילה), ולא הועיל לי.
-
ניסיתי גם לשנות את הגדרות חומת האש של Windows, להפעיל את האנטי-וירוס שלי (אווסט). ולא הועיל כלום.
ל @אוהב-ישראל אינני יודע מהו IP ולא מהו IP קבוע. ומה נקרא הספק שלי? חברת 019? מה זה קשור אליהם? הרי במחשב השני שלי הגלישה פועלת ללא דופי?
-
אולי תנסה לעשות שיחזור.
בדרך כלל לפני שהוא מתקין עידכונים חדשים הוא יוצר נקודת שיחזור. -
תנסה להתקין wifree מחדש
-
@shraga אמר בכל הגלישה נחסמה לי!!!???....:
תנסה להתקין wifree מחדש
איך שאתה צודק, נראה לי שההודעה הזאת בכרום, לא מופיעה בחסימה של אנטי וירוס, רק בחסימה של הוייפרי.
-
@shraga אמר בכל הגלישה נחסמה לי!!!???....:
תנסה להתקין wifree מחדש
יישר כח, התקנתי את ה-wifree מחדש והכל הסתדר!!!