מספר קו ב019
-
בקבלה שקיבלתי מ019 מופיע מספר קו, המספר הזה אינו שייך אלי -זאת אומרת אני משתמש בקו אחר.
האם הם מקצים מספר וירטואלי רק לטלפון?
או שזאת טעות? -
@ee
לכל תשתית אינטרנט ישנו מס קו , לעיתים זה מס הטלפון ולעיתים זה מס וירטואלי שמוקצה עבור תשתית האינטרנט,
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 אמר במספר קו ב019:
@ee
לכל תשתית אינטרנט ישנו מס קו , לעיתים זה מס הטלפון ולעיתים זה מס וירטואלי שמוקצה עבור תשתית האינטרנט,
..................
אשמח לשאול אותך, אם אני לקוח תשתית של פרטנר [שהם שוכרים את התשתית מבזק] ויש להם בקבלה לא מספר קו אלא מספר לקוח שזה מספראחר, האם גם בקו תשתית כזה יש מספר קו מוקצה בבזק על מנת שיהיה שייך לנייד קו זה לחברה אחרת [למשל הראל, 019] בעזרת המספר המוקצה?
ועוד שאלה: בכל מקרה: אם אני רוצה לנייד רק את הספק שלהם לספק נטפרי [כמו הראל למשל], האם בזה ישנה אפשרות כזאת, האם קו VDSL של פרטנר [שהם שוכרים מבזק] מוכר אצלם?
אם יש לך מידע ברור בזה מנסיון אשמח לדעת
תודה -
כהשלמה למה שכתבתי משום והייתם נקים, אני לא מחובר עדיין לפרטנר אלא מתחבר אליהם כרגע על מנת לנייד את הספק לספק כשר, וזה בעצם הספיקות שעומדים בפני [התשתית אני רוצה להשאר דרכם ואינני רוצה להיות כפוי טובה וגם הם נותנים ראוטר חינם]
-
[רק שיהיה ברור מראש שאני לא מתעניין בהכרח בשביל לקנות את המוצר וכ"ש שלא דוקא על מנת לקנות דרך מישהו מסוים דוקא אלא כייעוץ פורומי גרידא המייעץ לאנשים מה שמעניין אותם לדעת ללא מטרת רווח או למטרת מעשים בפועל דוקא].
-
@בר-בי-רב בלי לחץ ונערווים
-
ריכוז של שאלות
הרבה מלל
לא כל כך הבנתי
תוכל לפנות במייל.
..................
-
@957 מי שזה עדיין מעניין אותו אפשר לנייד תשתית מפרטנר ל019 ואפשר ספק הראל לתשתית פרטנר [כ"ז מדובר על תשתית בזק של פרטנר כנ"ל]