עזרה דחופה בקשר לחסימת ויפי במיני 3
-
אני צריך סיוע בניתוק הויפי בגאלקסי מיני 3 בדחיפות אני לא רוצה להישא ררגע בלי זה . ניסיתי כבר בחנות טלפונים לעשות חסימה אך זה דפק את המכשיר אז ביטלתי את זה
ניסיתי לשים את התוכנה של נטפרי אבל זה לא מתאים לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להתאים אני ישמח מאד.
מצידי אפילו לפתוח את המכשיר ולהרוס את השבב של הקליטה
אנא תעזרו לי במהירות האפשרית
נ.ב דיברתי אם אאוטנט אך הם אמרו לי שמכיוון שזה מכשיר סמרטפון הם לא יכולים לעזור לי אלא רק בטבלטים ומחשבים
תודה רבה -
@איציק-a אני מאמין שכמו שאאוטנט לא רוצים להיות מסייעים לדבר עבירה כך הציבור פה לא רוצה, שכן הוראת כלל הרבנים שמכשיר חייב כשרות.
הן עם אינטרנט (מוגן) והן בלי אינטרנט (וועדת הרבנים).וכמובן למי שיש סיבה טובה מאוד למה הוא לא צריך ולא יכול להישמע להוראת הרבנים וקיבל על זה אישור מהרב שלו יכול תמיד לפנות לדוגמה ל'מיבצר' בצור קשר שם.
בהצלחה
-
@איציק-a אמר בעזרה דחופה בקשר לחסימת ויפי במיני 3:
אני צריך סיוע בניתוק הויפי בגאלקסי מיני 3 בדחיפות אני לא רוצה להישא ררגע בלי זה . ניסיתי כבר בחנות טלפונים לעשות חסימה אך זה דפק את המכשיר אז ביטלתי את זה
ניסיתי לשים את התוכנה של נטפרי אבל זה לא מתאים לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להתאים אני ישמח מאד.
מצידי אפילו לפתוח את המכשיר ולהרוס את השבב של הקליטה
אנא תעזרו לי במהירות האפשרית
נ.ב דיברתי אם אאוטנט אך הם אמרו לי שמכיוון שזה מכשיר סמרטפון הם לא יכולים לעזור לי אלא רק בטבלטים ומחשבים
תודה רבהתפנה ל @מנתק. מייל: KDOSHATMCHNE@GMAIL.COM. זה בדיוק התחום שלו.
-
@למדן-וידען אולי תדון לכף זכות מה הכונה בסיוע לדבר עבירה האם זה עבירה לנתק את הוופי????
ואגב המכשיר הנל לוויז בלבד של הראל אז אנא ממך -
@איציק-a נכון שאאוטנט לא עושים עקרונית ניתוקים לפלאפונים אבל מעשית נציג שיודע לטפל במכשירי אנדרואיד יוכל לעשות לך את זה בתשלום כפי ראות עיניו, רק אציין שאאוטנט לא נותנים אחריות על ניתוק פלא' כך שבמידה ויגרם נזק למכשיר אתה אמור להסתדר עם הנציג.
-
@איציק-a אמר בעזרה דחופה בקשר לחסימת ויפי במיני 3:
@למדן-וידען אולי תדון לכף זכות מה הכונה בסיוע לדבר עבירה האם זה עבירה לנתק את הוופי????
ואגב המכשיר הנל לוויז בלבד של הראל אז אנא ממךהתייחסתי לזה בסוף ההודעה שלי. עיין ותמצא נחת.
אגב, בוויז בלבד של הראל ניתן להתחבר לוייפי? אני מבין עכשיו למה אין לו כשרות מסודרת.. -
@למדן-וידען rl מציעים סים לא מכשיר
-
@למדן-וידען המכשיר שלי הסים הוא של הראל
אני לא רוצה לשלם על מכשיר חדש ובגלל זה אני חוסם את הויפי זה ברור???
תודה רבה לכל מי שעזר בסוף משהו הפנה אותי לאדם שעושה זאת -
תפסיקו לחנך אנשים,
ובפרט את אלו שרוצים להשמר,
אם לא היה כותב כלום ונשאר כך - היה יותר טוב? -
@123 אני לא יגיב כי כבר דנו אתך את הנושא לפני כחודשיים.
מבחינתי ברור לי ושיהיה ברור לכולם כאן שאתה נוגע בדבר ואני נטריילי יחסית, למעט העובדה שחור בספינה בתא של יהודי אחר יפגע בסופו של דבר בשאר התאים שאני וילדי נמצאים שם בין היתר.אתה יכול להמשיך לדון בעניין, אני לא רוצה שיגררו כאן עד מחיקת הפוסטים וחסימת משתמשים שבדר"כ קורה, אמרתי את דעתי ברור לי שזאת דעת גדו"י בדור הנוכחי, תם הדיון.