רכב אוטונומי
-
-
@שלום-עולם רכב אוטונומי כבק קיים אבל בגלל רגולזציה הוא מעוכב.
שאר הדברים קיימים בבית חכם הנשלט ע"י אפליקציה או אפילו דיבור- 'אלסקה' תסגרי את החלונות.... -
@aiib אמר ברכב אוטונומי:
אז עד אז זה ישאר בגדר חלום מתוק... -
@aiib אמר ברכב אוטונומי:
שאר הדברים קיימים בבית חכם הנשלט ע"י אפליקציה או אפילו דיבור- 'אלסקה' תסגרי את החלונות....רק חסרה אפליקציה לפח
-
@chaimke בבית חכם הכל אפשרי כבר כיום הכל נושא של כסף
-
@שלום-עולם יש אחד הרבנים שמתעסק רבות בנושא פגעי הטכנלוגיה, שהוא תמיד מתריע שיבוא יום שנצטרך חותמת על כל מוצר בבי, וכמו שכל המכשיר פלפון יש חותמת, כל נצטרך על המקרר חותמת כשרות. הוא מספר שיש היום מקררים שמחוברים לרשת, וכשחסר מוצר המערכת מזמינה אוטומטי את המוצר החסר מהסופר.
ומכאן תצא הקריאה לצוות נטפרי היקרים, שיתחילו כבר היום לעבוד על חסימה למקררים, מזגנים, לוח חשמל, מערכת איסוף אשפה, וכדו'. -
@סופר כבר היום אי אפשר להשתלט על זה, למשל לוינים שמצלמים בשבת, לך תעשה משהו...
-
@שלום-עולם לענין שבת אין בזה בעיה עם הלווינים, עיין שבה"ל ח"ט סי' סט,וע"ע שם ח"ג סי' מא.
אני דיברתי בענין פגעי הטכנלוגיה -
@סופר אמר ברכב אוטונומי:
ומכאן תצא הקריאה לצוות נטפרי היקרים, שיתחילו כבר היום לעבוד על חסימה למקררים, מזגנים, לוח חשמל, מערכת איסוף אשפה, וכדו'.
עניתי ע"ז כאן.
-
@WWW צודק במאת האחוזים.
-
@WWW אמר ברכב אוטונומי:
@סופר אמר ברכב אוטונומי:
ומכאן תצא הקריאה לצוות נטפרי היקרים, שיתחילו כבר היום לעבוד על חסימה למקררים, מזגנים, לוח חשמל, מערכת איסוף אשפה, וכדו'.
עניתי ע"ז כאן.
@סופר אמר ברכב אוטונומי:
@WWW צודק במאת האחוזים.
אני דוקא כן מחכה לזה בכליון עינים! -
@שלום-עולם אמר ברכב אוטונומי:
יש חלומות שלך תדע מתי יתגשמו, - רכב אוטונומי, - אפליקציה שפותחת חלונות, - מדליקה מזגן, - מורידה את הפח...
יש חלומות שהם כבר מציאות! - נטפריאין ענין שאותו משתמש יכתוב כל יום משפט ואמירה חדשה כמה הוא מרוצה מטנפרי זה נראה קצת מעבר...
דְּבַשׁ מָצָאתָ אֱכֹל דַּיֶּךָּ פֶּן תִּשְׂבָּעֶנּוּ וַהֲקֵאתוֹ. -
@טרוצער אמר ברכב אוטונומי:
@שלום-עולם אמר ברכב אוטונומי:
יש חלומות שלך תדע מתי יתגשמו, - רכב אוטונומי, - אפליקציה שפותחת חלונות, - מדליקה מזגן, - מורידה את הפח...
יש חלומות שהם כבר מציאות! - נטפריאין ענין שאותו משתמש יכתוב כל יום משפט ואמירה חדשה כמה הוא מרוצה מטנפרי זה נראה קצת מעבר...
דְּבַשׁ מָצָאתָ אֱכֹל דַּיֶּךָּ פֶּן תִּשְׂבָּעֶנּוּ וַהֲקֵאתוֹ.ישנו פתגם מחמאות אף פעם לא נושך..
ואם אחרים לא מספיק מפרגנים אין זה עניני.. -
@טרוצער בן אדם מאושר מהחיים, תן לו :rofl:
-
@סופר אמר ברכב אוטונומי:
@טרוצער בן אדם מאושר מהחיים, תן לו :rofl:
@סופר שים לב לאחר איזה הודעה, הגיע תגובה זו, לא עודף מחמאות הנשוא כאן אלא וד"ל...
-
@שלום-עולם לא הבנתי ?!
-
@סופר אמר ברכב אוטונומי:
@שלום-עולם לא הבנתי ?!
כולם הבינו, ואתה לא?
לעניניו עיין בפוסט האחרון שלי ב'רשמים' ולמה אני מרוצה מנטפרי, ותבין!
אם גם זה לא יעזור לא אוכל לעזור לך בפורום זה