Google Earth
-
@אורי-אטדגי כפי שכתבתי אינני מבין מידי בתחום המיחשוב, אבל כנראה שקשה לצפות את תגובת המחשב והתוכנה לעומס, לעניות דעתי כפי שכתבתי הטעינה של כל הקישוריות שהוא מביא מעמיסה על הרשת המון,
אולי דווקא כדאי למחוק את המטמון? ההיגיון אומר שהפוך כי תפקיד המטמון הוא להקל על משאבי הרשת,
רק לתשומת לב - הם מציינים שהמטמון עשוי להגיע לכ2 ג'יגה, כמדומה שזה די הרבה לתכנה,
נשמח לקבל תגובה ממקצוען. -
@זהיר אמר בGoogle Earth:
נשמח לקבל תגובה ממקצוען.
נראה לי שבסוף נצטרך להתחיל לצטט שמות של מקצוענים...
-
ניתן לבדוק את השימוש ברשת במנהל המשימות.
או שתוכל לבצע הקלטת תעבורה החל מלפני פתיחת התוכנה עד זמן מספק שהוא פתוח ואיטי ותוכל לראות עד כמה הוא מכביד על הרשת. -
@למדן-וידען ואחרי שאני אדע כמה הוא מכביד על הרשת?
מה אני ייעשה עם זה? -
@אורי-אטדגי אמר בGoogle Earth:
ככל שבדיקת המהירות שלי משתפרת בתקופה האחרונה במקביל אני חווה התדרדרות במצב של Google Earth (התוכנה)..
למישהו יש מושג איפה הבעיה?תקבל תשובה למה ששאלת .
ברור לך שזאת תוכנה כבדה מאוד..בכל מקרה יתכן ושישנם חסימות כלשהם שם והוא מנסה שוב ושוב.
-
ככל שבדיקת המהירות שלי משתפרת בתקופה האחרונה במקביל אני חווה התדרדרות במצב של Google Earth (התוכנה)..
ושהמהירות גלישה שלי הייתה נמוכה יותר זה כן עבד??
מסתבר שגם אז התוכנה הייתה כבדה..:thinking:
יכול ליהיות שזה פחות קשור לכובד ויותר קשור לחסימה כלשהיא? -
@אורי-אטדגי הכל יכול להיות, והקלטת התעבורה יכול לתת אינדיקציה לחסימות כלשהם.
-
@אורי-אטדגי כמדומה שלאחרונה הם הוסיפו המון קישורים ולכן זה נהיה מכביד הרבה יותר, תבדוק מה קורה כשאתה מוריד את כל הויים בשכבות.
-
@למדן-וידען עשיתי הקלטה קצרה, בתוך כמה שניות נכנסו להקלטה 1514 רשומות...
עוד לא הצלחתי לשמור את ההקלטה הזאת זה פשוט - חושב וחושב..
@זהיר יש לי את המינימום של ה"ויים" ועדיין לא מצליח לטעון לי כל מיני חלקים של המפה.. -
@אורי-אטדגי השאלה מה עוד היה פתוח לך/לסובבים אותך ברקע..
-
@למדן-וידען נאדה, סגרתי הכל...
-
@למדן-וידען עשיתי הקלטה קצרה, בתוך כמה שניות נכנסו להקלטה 1514 רשומות...
עוד לא הצלחתי לשמור את ההקלטה הזאת זה פשוט - חושב וחושב..אולי תעלה את ההקלטה לפה כשתצליח לשמור, לא שאני מבין משהו - אבל זה מעניין ללמוד את מאחורי הקלעים של התכנה.
חוצמזה, בדקת את נושא המטמון? הוא מאד מאד משמעותי!
אצלי בפרופיל הכל חסום חוץ מ..., בהתחלה פתחתי רק את השרת של התכנה ועבד רק חלקים עיקריים של התכנה, וזה לא שמר במטמון כך שזה צרך המון משאבי רשת (וגם א"א היה להשתמש במצב לא מקוון), אח"כ שלחתי פניה עם הקלטה וכתבו לי איזה עוד כתובות לפתוח ומאז המטמון שומר, וזה זולל הרבה פחות נפח גלישה וגם אפשר להשתמש במצב לא מקוון בחלק מהמקומות שצפית בהם.
אם הפרופיל שלך לא פתוח לגמרי - זה יכול להיות קשור לבעיה ביותר מכיוון אחד. -
@זהיר בפרופיל שלי הכל פתוח.
אני לא הצלחתי להבין למה אבל בניגוד להיגיון - הניקוי מטמון עזר אפשר לומר שהמצב הסתדר פחות או יותר...
תודה רבה.
ועדיין אם יש למישהו ידע בנושא - אשמח לשמוע,
עדיין יש לי חלקים במפה ששוכחים להתבהר...