מישהו יכול לעזור לי?
-
@למדן-וידען
019 -
@גרפיקאי123 תיכנס במקביל בדפדפן דרך כאן:
https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwipqrmw0crTAhXJCSwKHa2qDVEQFggoMAA&url=https%3A%2F%2Fbluestacks.zendesk.com%2Faccess%2Funauthenticated&usg=AFQjCNGxaYXhZWPzu760MYVqEqZw5si0Qg&sig2=zou65Blrvd7-cxPj8mJTqQ -
@למדן-וידען
תודה רבה אבל לא הבנתי מה אני אמור לעשות שם ואיך זה פותר לי את הבעיה כי עידכנתי את המייל שלי בקישור שהבאת וזה אכן התעדכן אבל המסך עדיין לבן ואני לא מבין איך זה מתקשר ביניהם?
תודה רבה. -
@גרפיקאי123
תנסה לסגור את זה ולהתחיל התקנה מחדש.
אגב, אולי ספר לנו מה המטרה של ההתקנה יתכן וזה מיותר לך בכלל, רוב הדברים לא עובדים שם.. -
@למדן-וידען
אני צריך איזה אפליקציה מסחרית שאני עובד שם, ומה זה נקרא רוב הדברים לא עובדים שם, איך זה עובד, ולפי מה מאשרים וכו' -
@גרפיקאי123 אם אין בעיה במקור הנתונים תקליט את התעבורה ושלח במרכז הפניות ויפתחו לך כנראה.
הפקדות צ'קים בבנקים לא עובדים.. וואצאפ לא עובד.. -
@למדן-וידען
אני לא יודע איך אני מוצא את המקור ומקליט את התעבורה אשמח אם תעזור לי וחוץ מזה אני לא צריך לא בנקים ולא וואצאפ -
הבעיה עדיין קיימת אצלי ואשמח אם מישהו יעזור לי.
-
@גרפיקאי123 אמר במישהו יכול לעזור לי?:
הבעיה עדיין קיימת אצלי ואשמח אם מישהו יעזור לי.
גם אצלי אותו הדבר.
כנראה שאין למחשב שלך הרבה ליבות ולכן הוא נתקע צריך מחשב מקצועי בשביל זה. -
@ששלום @גרפיקאי123 גם אצלי אותו דבר ויש לי מחשב חזק ומקצועי
-
הבעיה הזאת קיימת גם אצלי. נראה לכאו' כי ההתחברות לחשבון גוגל לצורך פתיחת התוכנה לא עוברת. אבל לא ברור כלל אם זה קשור לרשת ולתעבורה, כיון שגם שכשנכנסתי לדף תמיכה שלהם, הדף היה חלש ולבן ברובו, ונראה שלא נטען טוב.
שלחתי הקלטת תעבורה - פניה מס' #163482. -
@עברי-אנכי
לא הבנתי , למי שלחת את ההקלטת תעבורה, לנטפרי? -
@גרפיקאי123 אכן. הם היחידים שיכולים לעזור.
-
@עברי-אנכי
כי כשכתבתי להם הם אמרו לי שזה בעיה במחשב שלי אז אם אצלך זה הסתדר אשמח שתגיד לי וגם אשמח אם תוכל להגיד לי איך אני יודע מה ההקלטת תעבורה
תודה רבה. -
@גרפיקאי123 אם גם אצלי, וגם אצלך, וגם אצל @מרדכי שיש לו מחשב חזק, ישנה אותה בעיה, כנראה הבעיה לא שייכת למחשב (3 פעמים..). ישנה אפשרות נוספת הטעונה בירור, אם שלושתנו הורדנו מאותו מקום - אולי הבעיה בקובץ שנמצא שם @zvizvi נשמח לשמוע את דעתך בנושא, או מישהו שהוריד משם ועובד לו חלק אנא יודיענו.
בכ"א, הקלטת תעבורה עושים כך -
אצלי זה עובד תקין, זו תוכנה שדורשת משאבי מערכת ולא כל מחשב מתאים לזה, אולי זה הבעיה
-
@מרדכי אמר במישהו יכול לעזור לי?:
@ששלום @גרפיקאי123 גם אצלי אותו דבר ויש לי מחשב חזק ומקצועי
@shraga תפרט מעט יותר,מכיון שהמחשב של @מרדכי אמור להיות מתאים, למרות שגם המחשב שלי שאינו חדש, אינו כ"כ גרוע.
-
למרות שזה תלוי גם ברכיבי חומרה אחרים, כמו כרטיס מסך ועוד
-
@עברי-אנכי
תגיד ענו לך בנטפרי כששלחת את המעבורת? -
@shraga תודה. הפירוט באמת חזק יותר משלי, ייתכן וזה העניין.
@גרפיקאי123 כן. ענה @shraga: 'אין חסימה בהקלטה, לא נראה שקשור לנטפרי'.
מעבר לכך שהוא ענה לנו בפורום. הוא התקין כמונו, והוריד כמונו - ועובד לו. ייתכן מאד שיש צורך במחשב חזק באמת (כמו אצלו מעבד מעבד i5, מערכת הפעלה, זיכרון RAM, וכו'), או בכרטיס מסך שמתאים לדרישות פעילות התוכנה.@מרדכי - מה המצב אצלך (הגדרות מערכת)?