נטפרי בסמארטפון
-
ראיתי שנטפרי ביטלו את השיחות וההודעות ב019 כדי שלא ישתמשו בזה לסמארטפונים
וחשבתי אוליי ההיפך לעשות שכן יעבוד על סמארטפון
וכאן אני יפרט-
הרי כל מכשיר שישתמש בסים של נטפרי חייב תעודת אבטחה שבלאגן להתקין אותה בסמארטפון
-
כשעושים סים רגיל (פתוח) כשמכניסים אותו לסמארטפון מתווסף אוטומטי אפליקציה של הסים ושנכנסים אליה יש הצעה להפעיל שרותי חו"ל וכדו'
-
חשבתי שאולי יעשו (ושוב יש בעיה של כסף אבל זה שיקול שיכול להיות שווה) אפליקציה ל Android ו IOS (של אפל) שתתקין אוטומטי את התעודת אבטחה ותחסום כל גישה לרשת אחרת מנטפרי וכדי להסיר אותה יצטרכו לשלם 100 ש"ח (בעצם wifree לסמארטפון) ויהיה בה את האזור האישי וכל שאר האפשרויות של נטפרי
-
נפתר פה הבעיה של ה wifi וכל רשת אחרת וקיבלנו סמארטפון מסונן
-
אני יודע שזה פרוייקט לא פשוט בכלל אבל כשנתקלים בתופעה הענקית של הנושרים
(וכשפונים אליהם באו תעברו למסונן הם אומרים שבנתיב אין דפדפן והם חייבים - "תסמוך עלי אני לא גולש לשום דבר אסור" "וחוץ מזה גם זה עולה הון כסף" (זה רק דוגמא הנתיב) אוליי כדאי לעשות חושבים -
אני מבקש תחשבו על זה ברצינות
הנתונים על הנושרים והכמויות הם הזויים (ועל פי נתוני "לב שומע" למעלה מ 70% זה מהאינטרנט)
-
-
- אני לא יודע מה אתה מתכוין בלאגן בלהתקין בסמארטפון ( מה לזה שחיבים סיסמא??)
-
ולגבי השאר אני מסכים איתך לגמרי ברעיון ובנתונים ( גילוי נאות אני מכיר 3 סיפורים שקרו בגלל האינטרנט מכלי ראשון)
רק שלנטפרי יש מספיק על הראש וכלום כסף וזה פיתוח שכמו שאמרת עולה הרבה כסף כי לפתח לאנדראויד משהו שלא יוסר בפירמוט הכי קטן זה מסובך (root וכו')וגם כשמעלים את המחיר ב10שקל למען מיזם קדוש כל כך עושים פה טרור ( על למה לא הודיעו והאם זה חוקי ובסדר לעשות את זה )אז לאט לאט -
-
מה מסובך אתה מוריד קורא לזה שם וסימת
-
בסמארטפון זה לא אותו דבר וצריך להתקין ידני
חבל לסטות מהנושא -
@יעקב-ישראל
בלי לסטות מהנושא זה ממש לא מסובך להתקין תעודה בסמארטפון.
יש מספיק הדרכות לזה כאן.נדמה לי שבינתיים אין לנטפרי תוכנית לתמוך בסמארטפונים, אבל אם אתה רוצה את התשובה של המנהלים, תכתוב בתחילת ההודעה @administrators
-
@administrators אני מחכה לתשובה
וגם אם זה לא מסובך זה תוספת חשובה -
אם באמת הכל עד הכסף יסתדר אני חושב שגם הבעיה של כסף יהיה אפשרי לפתור כגון דרך מגבית גדול ע"י גדולי ישראל מכמה עשירים כדי להציל את הדור ניתן להגיע לסכומים ענקים
-
@dLive אמר בנטפרי בסמארטפון:
נדמה לי שבינתיים אין לנטפרי תוכנית לתמוך בסמארטפונים, אבל אם אתה רוצה את התשובה של המנהלים, תכתוב בתחילת ההודעה @administrators
אני מאמין שאתה טועה כי איך שאני מכיר אותם מהפורום כשהם ממלאים פיהם מים זה אומר שעובדים על זה ובקרוב יהיו תוצאות..
תעבור על כל הדיונים בנושא תראה שהם תמיד לא הגיבו כלל לנושא הזה או התחמקו.. -
@למדן-וידען
משום מה זכור לי שראיתי כתוב בפירוש שנטפרי לא תומכים בפלאפונים, אבל אם אהרן נתן לך ^ יש דברים בגו... -
נו נו, הלוואי שתהיה תמיכה מלאה עבור אנדרואיד...
מחכה לרגע.