תקלה בעדכון האחרון של ווינדוס 10
-
שלום לכולם ותודה על ההערכה והכבוד ההדדי בפורום,
רציתי לשאול האם מישהוא נתקל בבעיה שהעדכון האחרון של ווינדוס 10 הפך חלק מהאפליקציות לאנגלית, חיפשתי ברשת הכללית ולא ראיתי שם את הבעיה אולי כיון שהם יכולים לעדכן את האפ. דרך החנות מה שנמנע מאתנו [וטוב שנמנע],
תודה -
@צפוני-אבוד
כמה שידוע לי, מדובר בבעיה שהייתה באחד מהעידכונים האחרונים. אך כבר יצא עידכון שפתר אותה.
:תנסה לחפש בגוגל באנגלית
Windows 10 Creators Update UTF-8 support -
@aaron האם החנות סגרורה לגמרי בוינדוס?
-
@דברים-בטלים
אני אישית בווינדוס 7 במחשב הנוכחי...
כך שנבצר ממני לבדוק עבורך...
אך הסבירות היא שאכן החנות לא תעבוד בגלל בעיית תעודות האבטחה. -
@aaron למה?
בעבר עבד
אני חושב שחסמו בגלל בעיות כמו שחסמו חנות כרום
אבל פעם היה חסום למחצה ולשליש ולרביע וכהיום אצלי חסום לגמרי -
משום מה חשבתי שהינך מדבר על עידכוני המערכת.. (windows update)
אך לכאורה הדברים דומים.
הסיבה שלא יעבוד היא (לדעתי) בגלל שלא יהיה ניתן ליצור חיבור מאובטח (SSL).
משום כך החנות לא תקבל חיבור לאינטרנט.אך שמא ואני טועה.
{{אגב, אשמח לקבל "מוניטין" על ידי לחיצה על ^ ליד ה - "ציטוט"... פשוט יש הגבלה מוזרה על משתמשים חדשים....}}
-
החנות הוסרה לעת עתה מנטפרי עקב בעיות בסינון שהתגלו אחרי הפתיחה החלקית אמרו שעובדים על זה
-
@צפוני-אבוד
על כל פנים, הבעיה שלך נובעת מעידכוני ווינדוס. ולא מהחנות.
אתה צריך פשוט לעדכן לגירסה האחרונה של ווינדוס -
@דברים-בטלים כפי שכבר הגיבו אכן החנות סגורה לגמרי.
משיח ארוך שהיה לי עם מערכת הפניות הבנתי שהמדיניות של נטפרי היא לחסום כל אתר או חנות הורדות שניתן להוריד בה משחקים ערכות וכדו' מכיון שלא ניתן לסנן מהו תוכן כשר ומה לא, לדוגמא הפניתי אותם לאתר הורדות ענק ששם היה ניתן להוריד שומרי מסך וכו', וד"ל. ספציפית בחנות ווינדוס היה פתוח חלקית והיה ניתן דרך מערכת הפניות להוריד חלק, אבל כתבו לי שמצאו בזה פירצות ולכן זה נחסם לגמרי.
כפי שזה נשמע לי, זה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב. אולי אם תהיה כאן הרבה דרישה ויהיו רעיונות איך לפתוח, יהיה שינוי בנושא. -
@aaron עדכנתי הכל ולא השתנה לי, מה שראיתי בכל המקומות שדברו על זה ברשת הוא תקלה אחרת שהאותיות לא מזוהות כלל לי כמה אפליקציות של מיקרוסופט תמונות ועוד הפכו למהדורה אנגלית שעובדת תקין, תודה למי שיכול לעזור
-
@צפוני-אבוד עזר לי, @aaron