השלוש נקודות של נטפרי
-
למה לא מופיע לי באתר מסוים את השלוש נקודות של נטפרי בצד ששם אפשר לדווח ולפנות לאזור האישי?
-
באיזה אתר?
-
רציתי להגיד שכוונתי הוא שבכל האתרים יש לי את הנקודות האלה ורק באתר ספציפי אין לי את זה
-
-
אצלי זה מופיע, תנסה לגלוש בחלון גלישה בסתר, גם שם זה לא מופיע?
-
@shraga
שרגא היקר
גם אצלי כשאני נכנס רגיל לאתר זה עובד אבל כשאני נכנס לשם משתמש שלי אז זה מפסיק להופיע -
@shraga
וניסיתי לגלוש בסתר וזה אותו דבר כמו שכתבתי לפני זה -
@גרפיקאי123
אולי זה סוג של אבטחה? או קשר לאבטחה?
גם אצלי בבנק לאחר שאני נכנס עם השם משתמש אין 3 נקודות של הפאנל -
@הגוף-והנפש
אגב אני נמצא בבנק הפועלים ונכון גם שם אין לי את הנקודות אבל שם אין את זה גם לפני שאני נכנס לשם משתמש שלי אולי @shraga יוכל לעשות לנו קצת סדר בדברים -
@גרפיקאי123 נראה לי שהכרטסת של נטפרי לא נמצאת באתרים מאובטחים ולכן כשאתה נכנס סתם לאתר זה לא מאובטח ואחרי שאת נכנס עם השם משתמש זה מאובטח
-
@beri.zip
ואין מה לעשות לזה? -
@גרפיקאי123 אמר בהשלוש נקודות של נטפרי:
@beri.zip
ואין מה לעשות לזה?אתה עדיין שמור ע"י נטפרי, למרות שאין את ממשק הפנל. (שוב, לענ"ד).
-
@עברי-אנכי אמר בהשלוש נקודות של נטפרי:
אתה עדיין שמור ע"י נטפרי, למרות שאין את ממשק הפנל. (שוב, לענ"ד).
בודאי שאתה מסונן גם באתרים מאובטחים אבל נראה לי שיותר מסובך להכניס בתוך דף מאובטח את הכרטסת שהיא של אתר אחר
-
@עברי-אנכי
בסדר אבל אין לי אפשרות לדווח על תמונות וכו' וזה מאוד נחוץ לי -
@גרפיקאי123
אם מצאת תמונות לא ראויות, פנה למרכז הפניות באופן פרטי אישי - עם כתובת האתר, וייתכן ואם לא יהיה ניתן לסנן באתר הזה תמונות, ייתכן ויסגרו אותו לחלוטין. -
@עברי-אנכי
לא שיש שם תמונות לא ראויות הסינון שם הוא בסדר גמור, רק עכשיו אני קולט שרציתי את זה בגלל הריענון של התמונות אבל כפי שהבנתי כאן בפורום אז האפשרות של רענן תמונות לא עושה כלום אז זה לא כל כך דחוף,
תודה רבה על ההיענות!
אין על נטפרי!!!! -
@גרפיקאי123
מה שמדהים בנטפרי, הוא לא רק השירות והגאונות של הסינון כאן, אלא גם האנשים הנפלאים ווהמיוחדים שיש כאן בפורום. -
@עברי-אנכי
מסכים איתך בכל מילה!!!!!! -
@גרפיקאי123 אמר בהשלוש נקודות של נטפרי:
@עברי-אנכי
מסכים איתך בכל מילה!!!!!!כשמסכימים - מצביעים בעד הפוסט, בחץ הקטן משמאל שלידו יש סיפרה קטנה
-
@עברי-אנכי
לא ידעתי
תודה על הידיעה