תמיכה עם כל הלב
-
רציתי להודות ל@shraga שכמה וכמה פעמים טיפל בפניות שלי לפעמים בשעות הזויות... והגדיל לעשות לאחרונה כשפניתי בענין אפליקציה כלשהי לווינדוס שלא הצלחתי להתקין היות והחנות עצמה סגורה, והוא טרח להעלות למג'יקוד את הקובץ הנצרך כולל הוראות התקנה. יישר כח!
-
מצטרף להנ"ל!!!
מאז ש@shraga הצטרף למערכת הפניות, פניות בשעות הלילה נענות יותר מהר משעות היום!!!
המשך כך
ייש"כ -
@aiib חחח, בסוף היום זה יותר נחמד, לנקות את השולחן מהלכלוכים האחרונים...
-
@shraga אני התחלתי לשלוח רק בשעות הערב....
אם לא, זה יומיים לפעמים. -
@aiib אז מה הרווחת? שהפניה לא ממתינה במערכת הפניות ואתה מחכה איתה עד הערב?, יש מקום במערכת לכל הממתינים , לא חסר מקום...
-
@shraga לא בדיוק כמו שאתה מציג את זה מ2 סיבות
1 לפעמים זה יותר מכמה שעות של לחכות לערב
2 בפניותשמצריכות פניות המשך זה עלול לקחת כמה ימים ואצלך בערב זה נפתר תוך כמה דקות.
לא משתלם?
האמת היא אולי כדאי למחוק את הפוסט כי אז כול יעלו על השיטה....
בא נסכם אני משאיר את הפוסט עם הפרגונים ואתה נותן לי זכות ראשונים..... -
@aiib תשמע, אתה לא צודק, התאוריה שלך ממש לא נכונה, ככל שתשלח מוקדם יותר הפניה ממוקמת למעלה יותר ברשימה והסיכויים שיטפלו בה גבוהים יותר, בכל שעה, לא רק בערב, וככל שתשלח יותר מאוחר כמובן שהטיפול עלול להתאחר
-
@shraga אתה מדבר בתאוריות ואני מוכיח עם עובדות
מה נעשה?! -
@aiib אמר בתמיכה עם כל הלב:
@shraga אתה מדבר בתאוריות ואני מוכיח עם עובדות
מה נעשה?!האמת שגם לי היה נראה כמו שמתאר @aiib באמת לא ברור למה זה כך אבל המציאות היא כזו לפחות ככה היא מורגשת.
-
התאוריה שלי היא כזו
יש פניות שנכתב עליהם המשך טיפול על ידי פנייה לרב או על ידי מומחה.
ולכן כבוד @shraga מדלג על זה.
אולי ????? -
ההסבר הרבה יותר פשוט,
בערב (המאוחר) רוב הפניות כבר מטופלות ונשאר מתי מעט של פניות על השולחן,
לכן אם מישהו ישלח פנייה בשעה 23:00 נניח, הסיכויים שיקבל תגובה בתוך שעה גבוהים יותר, מאשר לו הוא היה שולח בשלוש בצהריים,
אך לעכב את שליחת הפנייה לשעות הערב זה ממש לא הגיוני... -
@shraga לא ענית על התועלת במקרה של צורך בפניות המשך של כמה וכמה פעמים שאצלך בשעות הערב יכול לארוך כמה דקות בין פניה לפניה במקום כל יום שיכול לארוך עד יומיים בכזה מקרה
די להצטנע!!! -
@aiib העובדות פשוט לא נכונות, גמרתי עם הויכוח...
-
@shraga תדאג שינעלו את הפוסט. ענוותן....
-
@aiib אני נהנה לקבל מחמאות בדיוק כמו כל אחד אחר... אבל, במקרה התיאוריה שהעלת לא נכונה
-
@shraga אני רק מפחד שמכאן ואילך לא תעזור לי כדי להוכיח את שיטתך....