איזה אפלקציות עובדות
-
מברר עבור מישהו שהיה רוצה לזרוק את הסים הפרוץ ולעבור לנט פרי בטבלאט שהוא מחזיק. השאלה איזה אפלקציות עובדות בנט פרי, חשוב לקבל כמה שיותר מידע בעניין
-
יש לך את אלו מהאתר של ר צביצבי בוודאות ואם תדע על עוד אז תעדכן לתועלת הציבור (נ.ב מאמין שפנייה למרכז הפניות תעזור לך )
-
אפליקציות, טאבלט...
פנה אלי חבר קרוב וביקש ממני עזרה לקניית טאבלט.
משהו טוב, איכותי, ולא יקר.
שאלתי אותו איזה חברה הוא היה מעוניין. "סמסונג" הוא עונה.
"לא"... גיחכתי. "התכוונתי לאיזה חברת סינון? הדרן, נתיב, עסקן, דלתא. יש מבחר היום"
הוא ממש לא הבין מה אני רוצה ממנו.
"מה הבעיה?" הוא השיב "אני יקנה טאבלט כל שהוא וישים עליו נטפרי."
שאלתי אותו אם הוא חושב שזה לכתחילה ואם כן למה הרבנים דורשים דווקא לקנות מחברות מסוימות.
התשובה דיי הפתיעה אותי, היא פשוט הפנתה אותי לפורום הזה.
כ"כ הרבה אנשים משלנו מתכתבים כאן על האופציה הזאת בשיא הפשטות וכל כך לכתחילה, אז מה הבעיה?...אני לא מגיע לתקוף כאן אף אחד, ואם להנ"ל יש כיום סים פרוץ בוודאי שעדיף שישים נטפרי, אבל לדעתי ההתעסקות הרשמית בזה ומתן הלגיטמציה היא בעייתית. מאוד.
-
אמת אבל אנו עוסקים בבדיעבד, אלו שכבר נמצאים "בפנים"
-
@אברהם-אברהם אמר באיזה אפלקציות עובדות:
יש לך את אלו מהאתר של ר צביצבי בוודאות ואם תדע על עוד אז תעדכן לתועלת הציבור (נ.ב מאמין שפנייה למרכז הפניות תעזור לך )
לא מדוייק.
עיין כאן בפורום שנושא זה כבר עלה, וכדאי הוא @957 לסמוך עליו.. -
אמרו לי ש ME נפתח לאחרונה, מישהו בדק את זה (ציינו שרק אם האפלקצייה מעודכנת זה עובד)?
-
@קלונימוס סליחה על הבורות, אבל לא הבנתי מה הבעיה? מה לא לכתחילה כאן? מי שצריך אינטרנט לצורך פרנסה, ומשתמש בטאבלט עם סים של נטפרי + וייפרי, מה ההבדל בינו לבין כולנו שיש לנו מחשב נייד/נייח עם סים של נטפרי + וייפרי?
-
@האברך אין ווייפרי לטאבלט! - אין תוכנה כזאת כלל, גם לא לווינדוס'פון.
ביום שיהיה כזה דבר, לא רק שתהיה צודק ב-100% , אלא שאחוז המצטרפים לנטפרי יעלה במעל - 100,000%. -
@עברי-אנכי אמר באיזה אפלקציות עובדות:
@האברך אין ווייפרי לטאבלט! - אין תוכנה כזאת כלל, גם לא לווינדוס'פון.
ביום שיהיה כזה דבר, לא רק שתהיה צודק ב-100% , אלא שאחוז המצטרפים לנטפרי יעלה במעל - 100,000%.לא לגמרי נכון, מי שהתעסק עם מערכות מולטימדיה טוען שיש אפשרות לנעול מכשירי אנדרויד על סים של נט פרי (בתנאי שנטרל את הוייפיי כמובן) וכבר עשה משהו כזה
-
@האברך כי מי שהתיר לצורך פרנסה לא התיר את כל הטאבלטים למיניהם אלא רק מאוד מסוימים ומפוקחים.
-
@הקטן
הניטרול הזה מאד לא ברור.. וגם תוקפו מוטל בספק (מצד האפשרות ביטול).
במקרה בדקתי את הנושא לעומק, ואני מדבר מידיעה.
עכ"פ, להגיע לרמה של ווייפרי - אין מצב! -
מה פירוש אפשר לבטל את זה כמו הרבה חסימות ע"י אפלקציות או רק מי ש"מבין" גדול יוכל?
-
@הקטן
השאלה כמו תמיד, מה זה "מבין גדול"?..
היום הרבה רבנים ומחנכים גילו, שהנוער בני העשרה - יותר מבינים וחכמים מהמבינים המקצועיים עצמם.. וכידוע ר"ל.
אם היה ווייפרי לאנדרואיד זאת היתה הצלה עצומה - לצערנו, אין!! -
@עברי-אנכי האמנם?! לא ידעתי שאין אפשרות להתקין ווייפרי בטאבלטים (למה, באמת??).
@שלום-על-ישראל אמר באיזה אפלקציות עובדות:
@האברך כי מי שהתיר לצורך פרנסה לא התיר את כל הטאבלטים למיניהם אלא רק מאוד מסוימים ומפוקחים.
בלי סים של נטפרי ובלי וייפרי - אתה צודק, אבל עם כל הנ"ל - כמדומני שאין שום הבדל בין זה לבין מחשבים רגילים?!
-
מעניין באמת מה הרמה של נעילת מכשיר על נט פרי. @עברי-אנכי אתה חושב שהיית יכול לפרוץ את זה?
-
@האברך אני חושב שכל אחד יעלה בדעתו יום אחד להחליף לסים אחר, ואולי המחיר יגרור אותו לכך. חיבים סינון גם ברמת המכשיר, א"א לסמוך על סים נקי בלבד. אני לא כ"כ מבין מה לא מובן...
-
@הקטן אמר באיזה אפלקציות עובדות:
מעניין באמת מה הרמה של נעילת מכשיר על נט פרי. @עברי-אנכי אתה חושב שהיית יכול לפרוץ את זה?
ניסיתי הרבה פעמים להשיג מידע על האפשרות הזאת ולא כ"כ באת לידי..
אדרבה, אם מישהו מקצועי יוכל להסביר לי מהי מהות הנעילה על הסים, אוכל לחשוב על זה בצורה יותר ברורה. (אם מדובר בהגדרות vpn - לא צריך אפי' לפרוץ, רק לשנות הגדרות שוב).
בכ"מ, לצערי האמת ניתנת להיאמר - שכמעט אין דבר לא פריץ (לבד מהמכשירים של החברות המפורטות באמת) השאלה רק במה זה כרוך. -
@עברי-אנכי אמר באיזה אפלקציות עובדות:
@הקטן אמר באיזה אפלקציות עובדות:
ניסיתי הרבה פעמים להשיג מידע על האפשרות הזאת ולא כ"כ באת לידי..
אדרבה, אם מישהו מקצועי יוכל להסביר לי מהי מהות הנעילה על הסים, אוכל לחשוב על זה בצורה יותר ברורה. (אם מדובר בהגדרות vpn - לא צריך אפי' לפרוץ, רק לשנות הגדרות שוב).
בכ"מ, לצערי האמת ניתנת להיאמר - שכמעט אין דבר לא פריץ (לבד מהמכשירים של החברות המפורטות באמת) השאלה רק במה זה כרוך.עכשיו אני רואה בפרופיל של @שלום-על-ישראל קשור לביצור חומת הדת - האין להם ידיעה על עניין זה (כמה שידוע לי הם בדרך כלל מעודכנים על כל דבר שזז בעניני חסימות ופתרונות סינון וכד')
-
@הקטן אני אוכל רק להפנות אותך לנציג הרלוונטי. פרטים במייל.
-
@שלום-על-ישראל אז בעצם התכוונת בדיוק למה שכתב @עברי-אנכי , שכל החסרון זה הווייפרי.
ומעניין באמת שגאוני נטפרי שליט"א עוד לא הצליחו לפתח תוכנת וייפרי לאנדרואיד.
במחשבה שניה - אולי היתה הוראה מגבוה שלא לפתח תוכנה לאנדרואיד, כיון דדמי למכשירים שאינם כשרים, או שלנצרכים לפרנסתם בד"כ צריך מחשב ממש ולא טאבלט?!