הורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?
-
עד עכשיו ההורדות מ'שחרית' דרך 'הרב דוטנט' היו פתוחות, לאחרונה הגדירו את זה במערכת כקבצים שאינם נתמכים בסינון אוטומטי בעקבות תקלות שהיו שם, והבנתי ממערכת הפניות שבהמשך יהיה ניתן לבקש לפתוח את הקליפים באמצעות נקודות, אבל כרגע זה לא מתאפשר כי כרגע פותחים וידיאו רק מיוטיוב ווימאו, הקישור לגוגל דרייב שם גם חסום כקובץ ציבורי משותף.
ישנו איזה שהוא פיתרון אחר בינתיים להורדות אלו? -
-
@האברך כבר שלחתי אליהם פניה ב10 לפברואר ובנתיים אין תגובה
-
@מעמד אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
ב10 לפברואר
אני חלש בתאריכים לועזיים. מה המקביל העברי לתאריך הזה?
-
@האברך אדר
-
-
- הפניה כללה ציטוט מלא של ההדרכה לשיתוף פרטי? (אם לא - יכול להיות שאין להם כח לבדוק איך עושים את זה).
- יכול להיות שאם יהיו 800 פניות - זה יעזור...
- @זהיר אני לא מנוי ל"שחרית" (אלא רק מתפלל שחרית...), אבל לפני שנים הייתי מנוי, וכמדומני שהקבצים שהם מצרפים זה קליפים למיניהם, לא? אולי אתה יכול להוריד את הקליפים הללו מאתר JDN, גם שם יש הרבה קליפים חדשים.
-
@האברך אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
הפניה כללה ציטוט מלא של ההדרכה לשיתוף פרטי? (אם לא - יכול להיות שאין להם כח לבדוק איך עושים את זה).
כן- ברור
-
שלחתי להם עכשיו גם פנייה בתוספת לינק לאשכול זה
-
@הגוף-והנפש אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
שלחתי להם עכשיו גם פנייה בתוספת לינק לאשכול זה
יכול להיות שלינקים עוזרים פחות, כששלחתי בזמנו מייל למרכז החדשות, העתקתי את כל ההדרכה לשיתוף פרטי.
-
תשלח גם להפלס bmail@hapeles.co.il תודה
-
האם גמבו מייל פתוח ?
ואז הם יוכלו לשים על גמבו מייל? -
גמבומייל פתוח
-
@אלעס-גוטס
פשוט זה מה שהם (שחרית) שאלו בתגובה... -
@הגוף-והנפש להפלס שלחת
-
@האברך בעיקרון הפרופיל שלי די חסום, את הרב דוטנט מי שמנהל את הפרופיל שלי הסכים לפתוח כי זה לא דרך דף הבית אלא פותח דף ריק ומוריד.
-
@הגוף-והנפש ואם הם ישימו את זה בג'מבו מייל, זה יפתור את הקבצים הבעיתיים שהם העלו?
זה רק יגרום למנהלים כאב ראש מה לעשות עם ג'מבו מייל, כך שיתכן שזה לא פתרון לבעיה - אלא בעיה חדשה מסובכת פי כמה!! -
בשחרית אין שום סרטון בעייתי זה רק קליפ מוזיקה
-
@זהיר אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
הקבצים הבעיתיים שהם העלו?
???
הרב @זהיר בהנחה שלא מדובר בקבצים בעייתיים - הר שג'מבו-מייל הוא פיתרון נחמד. רק שבשביל זה תצטרך לפתוח את האתר של ג'מבו-מייל.
-
למה הם מעלים את זה לגמבומייל והם שולחים לך את הקישור