הורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?
-
למה הם מעלים את זה לגמבומייל והם שולחים לך את הקישור
-
@אלעס-גוטס אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
למה הם מעלים את זה לגמבומייל והם שולחים לך את הלינק
למי הגבת, ומה כוונתך?
-
@האברך ג'מבו מייל פתוח אצלי - אבל כנראה לא הבנת את כונתי: הקישור לרב דוטנט היה פתוח להורדות ח-ו-פ-ש-י, והם העלו שם קישורים לתכנים בעיתיים (בפרסומות), עכשיו תחשוב שהם יעבירו את הקישורים לג'מבו מייל, אז ממ"נ: אם קבצים ציבוריים חסומים שם - זה לא יעבוד, ואם זה כן יעבוד - מה יעשו רבני נטפרי? יתנו להם להמשיך להעלות ככל העולה על רוחם? לחסום את ג'מבו מייל? כך שאני בהחלט בעד להשאיר את הסטטוס קוו על כנו, בפרט שכפי שהבנתי ממרכז הפניות בקרוב יהיעה ניתן לפתוח את זה ע"י נקודות (ואז מספיק שמישהו אחד ביום יבקש).
-
@זהיר אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
הקישור לרב דוטנט היה פתוח להורדות ח-ו-פ-ש-י, והם העלו שם קישורים לתכנים בעיתיים (בפרסומות)
מי העלה? עיתון שחרית? תכנים בעייתיים?
@זהיר אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
עכשיו תחשוב שהם יעבירו את הקישורים לג'מבו מייל, אז ממ"נ: אם קבצים ציבוריים חסומים שם - זה לא יעבוד, ואם זה כן יעבוד - מה יעשו רבני נטפרי? יתנו להם להמשיך להעלות ככל העולה על רוחם? לחסום את ג'מבו מייל?
אני חושב שקישורים ציבוריים פתוחים בג'מבו מייל (וכן במג'יקוד), החילוק בינם לבין גוגל דרייב, הוא ששם יש הגבלה על זמן הימצאות הקובץ בשרת, ואילו בגוגל דרייב אין הגבלה.
-
@האברך בקיצור: לידיעת מנהלי שחרית וכל המעוניין ניתן לשתף את משתמשי נטפרי בתכנים מכל הסוגים...
אגב, לגוף הטענה כמדומני שבג'מבו מייל בתשלום אתה יכול גם לזמן רב, ובמג'יקוד אסור להעלות קבצים ציבוריים.
-
@אלעס-גוטס אמר בהורדות מ'שחרית' - יש פיתרון?:
תשלח גם להפלס bmail@hapeles.co.il תודה
למה?
במהדורת יום ו' זה מגיע כקובץ מצורף למייל עצמו -
אז למה אי אפשר לפתוח או להוריד
-
לקריאת העיתון לחצו כאן
שלח לחבר
לחצו כאן להצטרפות או שלחו את המילה "הצטרפות" למייל bmail@hapeles.co.ilשולח: עיתון הפלס. כתובת השולח: המרפא 3, ירושלים. מיקוד: 9777403.
הסר (unsubscribe) אותי מרשימת התפוצה
אם דיוור זה חשוד בעינייך כספאם, אנא ידע אותנו .נשלח באמצעות מערכת דיוור אלקטרוני שלח מסר מבית קומסטאר
-
@זהיר עשית סלט וזה מטעה מאוד.
עיתון שחרית השתמש בשירותו של הרב דוטנט לאחסון הקבצים הנקיים שהוא משתף את כלל קוראיו ומנויו, ולכן זה כלל לא עבר סינון כי ההגדרה שלו היה כמו אתר JDN שזה מנוהל ע"י אנ"ש והכל נקי.
התברר שבהרב דוטנט ישנם עוד שמשתפים דרכו תכנים וזה לא תמיד עולה בקנה אחד עם ההגדרות של נטפרי והוחלט לחסום את השרת הזה.מה שגרם שכעת לא ניתן לקבל את ההורדות של שחרית.
למיטב ידיעתי זה בטיפול שחרית כרגע.לעצם העניין של השיתוף ברשת, השיתוף הינו חשוב והכרחי לצורכי עבודה.
מנגד ישנם המון בעיות בשיתופים.
ולכן מדיניות נטפרי היתה ששיתופים סגורים למעט שיתוף קצר-מועד שעובדתית לא משמש לאחסון תכנים בעייתיים כמו האחרים. -
@למדן-וידען מתנצל!!!
היה נדמה לי שבשגגה הוכנסו תכנים לא ראויים ע"י 'שחרית' - כנראה וטעיתי, לא שיערתי שעוד השתמשו בשרת הזה -
סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
בשורה משמחת.
תודה לעיתון שחרית על ההענות המהירה.
כעת ניתן להוריד את המתנה היומית- למנויי נטפרי ע"י לחיצה על השורה לבעלי מייל בלבד, שזה מביא לג'מבו מייל.
ולהלן תשובת שחרית שהתקבלה:
תרשום בפורום שם, שיש אפשרות ללחוץ על קישור בשורה לבעלי מייל בלבד ושם הקישור מהיום יהיה בגמבו מייל ללקוחות נט פרי -
אגב זה נראה כבר עכשיו שניתן לשלוח על ידי שליחה לבדיקה בדוט נט?