יש פתרון לבדיקת תמונות
-
יש לי רעיון שיכול לפתור את הבעיה של ההמתנה לבדיקת תמונות.
אפשר לעשות מסלול שחוסם אוטומטית כל תמונה שיש בה דמות אדם. כמו שיש באתרים של תמונות כגון אתר 123RF, שאפשר להגדיר שם בחיפוש: "withoud people" (בלי אנשים) לא נראה לי שיש שם גויות שבודקות...
מי שבוחר במסלול הזה, ייחסמו לו כל התמונות האנושיות, ולא יצטרכו לשלוח לבדיקה שום תמונה. תהיה אפשרות לכל משתמש לעבור למסלול זה, או לחזור למסלול של בדיקה אנושית. זה יועיל בעיקר לגרפיקאיות שמחפשות הרבה באתרי תמונות. -
@סיגן אמר ביש פתרון לבדיקת תמונות:
יש לי רעיון שיכול לפתור את הבעיה של ההמתנה לבדיקת תמונות.
אפשר לעשות מסלול שחוסם אוטומטית כל תמונה שיש בה דמות אדם. כמו שיש באתרים של תמונות כגון אתר 123RF, שאפשר להגדיר שם בחיפוש: "withoud people" (בלי אנשים) לא נראה לי שיש שם גויות שבודקות...
מי שבוחר במסלול הזה, ייחסמו לו כל התמונות האנושיות, ולא יצטרכו לשלוח לבדיקה שום תמונה. תהיה אפשרות לכל משתמש לעבור למסלול זה, או לחזור למסלול של בדיקה אנושית. זה יועיל בעיקר לגרפיקאיות שמחפשות הרבה באתרי תמונות.אבל באופן הזה נופל בה הרבה טעויות, וכמובן זה כל המעלה של נטפרי שיש להם בודקי תמונות אנושית.
-
@since1492 אמר ביש פתרון לבדיקת תמונות:
כל המעלה של נטפרי שיש להם בודקי תמונות אנושית.נכון. אבל את הבודק האנושי צריך בשביל להבדיל בין זכר לנקבה. במקרה שאין כלל תמונות אנושיות, אין צורך בבודק אנושי.
-
-
@סיגן הרעיון של בינה מלאכותית עולה פעם אחר פעם...
א. חשבו על כך הרבה לפני שהתחילו עם הבדיקה האנושית. זה לא פרקטי, לא יעיל ולא יותר זול.
ב. לא רק תמונות של אנשים יכולים להיות בעייתיים וד"ל.
ג. האתרים שמספקים אפשרות זו מתייגים את התמונות כדי שיוכלו לדעת מה שייך לאיזה קטגוריה וכו', לא שייך לעשות את זה לכל התמונות באינטרנט. -
אבל בטוח שביום מן הימים זה יקרה.
הבינה המלאכותית ממתקדמת כל הזמן. -
אולי אפשר לעשות כאלה שרוצים אתרים ללא תמונות כלל
רק מלל? -
@םןץףך אמר ביש פתרון לבדיקת תמונות:
אבל בטוח שביום מן הימים זה יקרה.
הבינה המלאכותית ממתקדמת כל הזמן.ברוך מחיה המתים
-
@הגוף-והנפש אמר ביש פתרון לבדיקת תמונות:
אולי אפשר לעשות כאלה שרוצים אתרים ללא תמונות כלל
רק מלל?יש תוספת כרום של נטפרי באתר של ר @zvizvi ועל זה אתה יכול להגדיר את התמונות לא להישלח לבדיקה
http://softwares.center/move-netfree-panel/ -
@םןץףך
לפני משהו כמו שנתיים ישבתי עם מנהל של אחד מחברות הסינון הגדולות. וכששוחחנו על הבינה המלאכותית, הוא אמר לי שתוך שנתיים-שלוש כבר לא יהיה יותר פאשלות בסינון רובוטי.
אבל מה שקרה מאז, שהם גם התחילו להציע סינון אנושי... -
@baruch
אז מה בעצם היום ההבדל בעניין הסינון האנושי בינן נטפרי לשאר החברות בעניין סינון אנושי? -
@םןץףך
אני לא רוצה לדבר על סינונים אחרים כאן בפורום.
אבל תשאל את אלו שכבר ניסו את שניהם. -
-
פוסט זה נמחק!