אפליקציה
-
אגב, זה לא עובד על רשת של נטפרי
-
@baruch
גם בסמארטפון? -
-
ויש שם גם אפשרות להגדיר לעצמך הגדרות סינון מאוד נמוכות, ואז להגיע לכל מיני מקומות לא ראויים...
-
@baruch
זה לא נכון.
באפליקציה של 'סינון חב"ד' - אין אפשרות כזאת של סינון ברמה האישית, אלא רק באפליקציה של 'נטספארק' הרגילה!
לסינון חב"ד יש רק 3 רמות של מסלולים:- מינימילי = הודעות סמס, והודעות מייל.
- בסיסי = דואר אלקטרוני, אתרים ואפליקציות תורניים ושימושיים, משרדי ממשלה, בנקים, דואר, שירותי בריאות, תחבורה ציבורית, מפות וניווט באמצעות GPS. ללא אפליקציות להעברת מסרים מידיים (כגון וואטסאפ).
- מורחב = דואר אלקטרוני, אתרים ואפליקציות נוספות, אתרים ואפליקציות נוספות בתחום המידע, חדשות, כלכלה, קניות, משחקים ועוד, עם סינון מתאים. אפליקציות להעברת מסרים מידיים (כגון וואטסאפ). ללא אפשרות לשימוש ברשתות חברתיות (כגון פייסבוק). עיין כאן.
עיין כאן - לאינדקס האתרים והאפליקציות שלהם.
- אינני יודע עדיין מהי המשמעות של הפעלת האפליקציה ברשת של נטפרי, אבל בנתיים ישנה כנראה בעיה כפי שכתבת.
-
@עברי-אנכי אמר באפליקציה:
אפליקציות להעברת מסרים מידיים (כגון וואטסאפ)
תמונות, וידאו ,קבוצות, ללא שום סינון?!
-
@WWW
אתה צודק בהחלט. לגבי הווטסאפ, זה באחריות המשתמש, לאיזה קבוצות הוא מחובר.
בדיוק כמו שבנטפרי בדוא"ל ניתן להתכתב עם מי שרוצים. -
@עברי-אנכי נו, חלש!
-
@עברי-אנכי שיניתי קצת את הנוסח
אתה צודק בהחלט. לגבי הווטסאפ, זה באחריות המשתמש, לאיזה קבוצות הוא מחובר.
בדיוק כמו שאינטרנט ניתן לגלוש להיכן שרוצים. -
@WWW
וגם - @shraga (שיניתי את הנוסח..)
אני מסכים, באמת ובתמים.
אבל זה היה הכי טוב שהיה ניתן לעשות עבור השואל (ואני מכיר לצערי עוד כמוהו).
אדרבה, מכאן מודעה רבא!
צריך להתחנן ולעמוד על נפשנו שנטפרי כבר יוציאו את הוויפרי לאנדרואיד, עבור המשתמשים בטאבלט, ואז נוכל לייעצם את העצה הנכונה והישרה.
אולי מכאן תצא הזעקה - @administrators , ראו בצורך הגדול!דרך אגב, מצד 'והייתם נקיים' - אני מתחילה חשבתי שהוא יוכל להשתמש עם סים של נטפרי ע"ג האפליקציה הזאת, ואז מה שנטפרי לא יאשר - פשוט לא יעלה ולא יבוא, ובכלל זה הווטסאפ, ושאר המאמין בישין, ונרוויח - חסימה לווייפי פתוח, או סים זר, לפחות ברמה של האפליקציה.
אך לצערי, השידוך ביניהם אינו 'באשרט'... -
אבל לגבי וואצפ כמדומנני שלא צריך להגיע רחוק, אלא כמו המכשיר המוגן של חברת _ _ _ _לא ה +
-
ואם כן איך?????