אנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?
-
@HP079 התוכנה הזאת לא עוזרת לתוכנות אנטי וירוס ולעוד הרבה תוכנות, זאת מכיון שהאימות של האנטי וירוס היא ברמת שרת.
מה שהתוכנה הזאת עושה, היא פשוט מפעילה את התוכנה בתאריך אחר. -
@זהיר התוכנה מפעילה את התוכנה כל פעם באותו תאריך כך שמבחינת התוכנה עדיין לא עברו ה 30 יום גם אחרי שנה,
-
@WWW יש גירסאות ניסיון לאנטיוירוס שלאחר 30 יום מפסיקות להתעדכן אוטמטית ואז יש פשוט אפשרות לעדכן כמו שמעדכנים אלו שלא מחוברים לרשת או שהם מנויי מייל בלבד.
-
מה שהתוכנה הזאת עושה, היא פשוט מפעילה את התוכנה בתאריך אחר.
אני רוצה להשתמש בתוכנה הזו ואודה אם תסביר לי: צריך להתקין את תוכנת הניסיון כל פעם מחדש, או רק אחרי שנגמר הזמן, או שזה עוזר לנצח?
זה לא יוצר בעיה עם הנתונים המבוססים על זמן, למשל תוכנה של תמונות תציג לי שהתמונה שונתה בתאריך בה הותקנה התוכנה (בגלל שזה מפעיל את זה לפי התאריך ההוא)?
ניסיתי לחפש חומר על התוכנה ולא מצאתי כחום (כנראה בגלל שהיא תוכנה 'כשירה' ו'חוקית'). -
@זהיר אמר באנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?:
זה לא יוצר בעיה עם הנתונים המבוססים על זמן, למשל תוכנה של תמונות תציג לי שהתמונה שונתה בתאריך בה הותקנה התוכנה (בגלל שזה מפעיל את זה לפי התאריך ההוא)?
לכאורה יהיו בעיות, אם כי בדוגמה שלך, לא כ"כ נראה לי (אני לא בדיוק הבנתי).
-
@HP079 בגרסאות החדשות, זה כמעט בלתי אפשרי. (אבל יש דרכים אחרות... למשל ראיתי אצל מישהו שיש לו גרסת נסיון ל 350 יום...)
-
-
@זהיר באנטי וירוס, בד"כ אין קראק, זאת מכיון ש(בגרסאות האחרונות), ההגנה ברמת שרת.
-
@WWW התכוונתי לתוכנות שברמת מחשב (מה שאני צריך).
אגב, היכן ניתן להשיג קראק טוב? -
@זהיר העניין הוא שרוב האתרים של הפריצות (בד"כ רוסיים), סגורים בנטפרי (שיתוף ציבורי ברובו).
-
@זהיר קראק למה ?
-
@מרדכי לתוכנות בגירסת demo.
-
@זהיר תיצור איתי קשר בפרטי
-
יש למישהו אנטיוירוס בעברית עבור אנדרואיד ? עדיף ESET או אווסט