VirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון
-
לא רק שהפתיח ישאר קצר, אלא תהיה גם אפשרות בהגדרות למעבר ישיר לשמיעת ההודעות בכניסה למערכת (שלא יצטרכו ללחוץ על 1, אלא יקפוץ ישר לשלוחה הזאת). אבל... לפרימיום בלבד...
-
@שואף אגב, האופציה של סיסמה כבר קיימת?
-
פוסט זה נמחק! -
@שואף בוא ותחשוף עוד, מה יהיה כלול בחבילת הפרימיום?
-
@שואף ממתי השירות יהיה חינמי?
-
במידה ואני רוצה להצטרף היום איך אני עושה את זה
רק ע"י שליחת כל המיילים שלי לכתובת @GMAIL26.COM או שצריך גם להזין אמצעי תשלום
במידה וכן איך הגביה עובדת והאם זה מאובטח -
@WWW אמר בVirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון:
(גילוי נאות, אני גם מפתח מערכות טלפוניות).
כולכם במערכת הגדרות מתקדמות של ימות?
-
@שואף מה זה אומר אבל... לפרימיום בלבד...
תן הסבר -
@שואף
כדאי לעשות בתגובה אפשרות לשליחת הודעה קולית. יקל מאוד על תגובות קצת ארוכות עם מילים מסובכות.
סליחה מראש באם ההצעה עלתה כבר, פשוט אין לי כח לעבור על כל הפוסטים....
וממה שכן ראיתי אני רק רוצה להעיר שאפילו אם יהיו מליון דקות בחודש עדיין מגיע למי שמפתח מערכת כזאת קצת יותר מ3000 בחודש. -
בשורה משמחת. כמו שפורסם כאן המערכת נפתחה למסלול חינם במקביל למסלול הפרימיום, המערכת כפי מה שהבנתי בתהליכי פיתוח קדחניים וממושכים שיושלמו בימים הקרובים בעז"ה עם הוספות ושיפורים משמעותיים, ועד אז ניתן להשתמש עם שירותי וירטואל מייל לשליחה וקבלה ותרגום הודעות. לרישום הקישו 7 בכניסה למערכת.
-
@קלונימוס אמר בVirtualMail - שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון:
@שואף
כדאי לעשות בתגובה אפשרות לשליחת הודעה קולית. יקל מאוד על תגובות קצת ארוכות עם מילים מסובכות.
סליחה מראש באם ההצעה עלתה כבר, פשוט אין לי כח לעבור על כל הפוסטים....
וממה שכן ראיתי אני רק רוצה להעיר שאפילו אם יהיו מליון דקות בחודש עדיין מגיע למי שמפתח מערכת כזאת קצת יותר מ3000 בחודש.בסוף זה יהיה וואצפ...
קשה לי להאמין שזה מתאים או יתאים לציבור חרדי... -
@הגוף-והנפש
מה פתאום לא תפסת מה שהוא אמר, הוא אמר שנוכל להקליט הודעה ואח"כ זה יגיע למייל של השני בתור ההקלטה ולא בתור טקסט -
@מה-נשמע
כן כן...
וואצפ קולי
כמו וואצפ פון
אלא אם כן המערכת תתרגם את זה לקול שלה
ואגב גם בוואצף הרגיל יש אפשרות הקלטה קולית. -
@הגוף-והנפש
מה רע בזה הפוך יהיה יותר טוב מטקסט מה שלפעמים מבין מה שאתה אומר ולפעמים לא מבין מה שאתה אומר -
חידוש נחמד ניתן לשלוח הודעות חדשות
וכמו"כ ניתן להוסיף סימני פיסוק והוספת משפטים להודעה.
יש 2 אפשריות שליחה.- למס' טלפון (בתקווה שהמקבל מכיר את השירות ויתייחס לזה לא כעל טרדן).
- הקשת אימייל כמו שמקישים על מקשי הטלפון לשמירת אנשי קשר וכו' לדוגמא הקשה פעם אחת על 2 יתן את האות a ובהקשת פעמיים על 2 יתן את האות b). בינתייים שרת האימייל המוגדר לשליחה, הוא רק של GMAIL.
ויש עוד הרבה פיתוחים נחמדים בדרך...