הורדה מרשימת תפוצה
-
בחלק מהמקרים כשרציתי להסיר עצמי מרשימת תפוצה נט פרי כותב האתר לא נבדק עדיין ואז לא הצלחתי להסיר את עצמי וממשיך לקבל מהם דוא"ל כמה חודשים מה עושים?
-
פונים למערכת הפניות
-
אם זה גימייל אפשר להיכנס להודעה שנשלחה, שם יש אופציה>עוד>סנן הודעות מסוג זה>"צור מסנן מחיפוש זה">לסמן V על מחק>צור מסנן, כך כל מייל כזה שמגיע מהם ימחק אוטומטית
-
@shraga תודה רבה ! נעזרתי מאד.
-
היום ראיתי שבעידכונים של "הגמ"ח במייל" מישהו פתח גמ"ח להסרה בכתובת הזו - gmach.hasara@gmail.com
-
-
@האברך אמר בהורדה מרשימת תפוצה:
@מעמד כלומר שיש למישהו מחשב שאינו מסונן כראוי, ואנחנו עוד ניתן לו גושפנקה?
או שאולי יש סינונים מצויינים ששם זה פתוח?
אולי זה אחד מנטפרי ששולח למערכת הפניות?
-
@האברך למה אתה רואה שחורות ??
אולי זה מישהו שמקבל מיילים ולא יכול להכנס לאתר כדי להסיר את עצמו והוא כן מסונן ??
מה עם 'לדון לכף זכות' ? ר"ה עוד מעט ! :slight_smile: -
@מעמד אמר בהורדה מרשימת תפוצה:
@האברך למה אתה רואה שחורות ??
מה עם 'לדון לכף זכות' ? ר"ה עוד מעט !@האברך אמר בהורדה מרשימת תפוצה:
או שאולי יש סינונים מצויינים ששם זה פתוח
אולי זה מישהו שמקבל מיילים ולא יכול להכנס לאתר כדי להסיר את עצמו והוא כן מסונן ??
היום ראיתי שבעידכונים של "הגמ"ח במייל" מישהו פתח גמ"ח להסרה בכתובת הזו - gmach.hasara@gmail.com
שמע מינה שהוא יכול להכנס לאתר כדי להסיר את עצמו...
-
@האברך אם יש כזה גמ"ח זה בשביל מי שלא יכול להכנס בעצמו לאתר
-
@האברך אם יש כזה גמ"ח זה בשביל מי שלא יכול להכנס בעצמו לאתר
רק עכשיו תפסתי שהייתה כאן אי הבנה. אני לא דיברתי על אלו שמבקשים מהגמ"ח שיסיר אותם. אלא על בעלי הגמ"ח עצמם...
-
@האברך יכול להיות שהאתר אינו בעייתי רק יש כאלה שחסום להם אתרים ומי שפתוח לו האתר (בצורה מסוננת) פתח את הגמ"ח ?!
-
@האברך אני מכיר את בעל הגמ"ח והוא עם נטפרי! השירות הזה נועד בעיקרו למשתמשי מייל בלבד וכדו', שהרבה פעמים מחמת החסימה לא יכולים להסיר עצמם מרשימת התפוצה, באמת, מאז שזה פורסם אמש פנו כבר עשרות פניות לגמ"ח זה, כלומר שהוא בא במקום...... אז אמנם כמה מהפניות היו עבור אתרים שלא נפתחו בנטפרי, אבל כנראה הוא כבר ימצא לזה איזה פתרון....
וסתם להעשרת הידע..... מבחינת חוק הספאם, אדם יכול לדרוש שיסירו אותו מהתפוצה באותה דרך שהוא נרשם, דהיינו אם הוא נרשם על ידי המייל בלבד, חייבים לאפשר לו התנתקות על ידי המייל בלבד וכן ע"ז הדרך........ כך שגם כל אלו מסתבר שנרשמו על ידי האינטרנט....... אבל אולי אח"כ עלו בהם הרהורי תשובה....... -
@לוי אני לדוגמא... רוצה לקבל כותרות של כל מיני חדשות
השגתי גישה... ועשיתי מנוי ניולזיטר וכעת אני מקבל עידכונים רק כותרות.... למייל. -
@לוי אמר בהורדה מרשימת תפוצה:
@האברך אני מכיר את בעל הגמ"ח והוא עם נטפרי! השירות הזה נועד בעיקרו למשתמשי מייל בלבד וכדו', שהרבה פעמים מחמת החסימה לא יכולים להסיר עצמם מרשימת התפוצה, באמת, מאז שזה פורסם אמש פנו כבר עשרות פניות לגמ"ח זה, כלומר שהוא בא במקום...... אז אמנם כמה מהפניות היו עבור אתרים שלא נפתחו בנטפרי, אבל כנראה הוא כבר ימצא לזה איזה פתרון....
וסתם להעשרת הידע..... מבחינת חוק הספאם, אדם יכול לדרוש שיסירו אותו מהתפוצה באותה דרך שהוא נרשם, דהיינו אם הוא נרשם על ידי המייל בלבד, חייבים לאפשר לו התנתקות על ידי המייל בלבד וכן ע"ז הדרך........ כך שגם כל אלו מסתבר שנרשמו על ידי האינטרנט....... אבל אולי אח"כ עלו בהם הרהורי תשובה.......אולי אלו כללי החוק, בפועל אין זה כך.
בעיה מעצבנת ביותר, מנסיון של שנים ב'נטו מייל'. -
פתאום ראיתי בתגיות באזור האישי את זה:
מישהו יודע מה זה ?
אולי זה יכול לעזור לפותח האשכול ! -
@מעמד לא זה לא עוזר! זה נועד כנראה לפתוח עמודי הסרה באתרים הפתוחים עקרונית בנטפרי, ועבור מי שהגביל את נטפרי לרשימה לבנה בהגדרות הסינון האישיות שלו...
-
אבל בכלל, נראה לי הפתרון הכי טוב, זה שנטפרי יעשו אפשרות להיכנס לכל דף הסרה גם באתרים הסגורים במערכת, זה יועיל מאוד עבור אלו שנתקעים.........
הציעו את זה כאן בפורום.......