ספר תורני
-
@HP079 לדעתי כדאי לך להעביר את החומר למעמד מקצועי. יש עימוד מקצועי בזול מאד שמופיע באינדקס מידע לשירותים במייל (שע"י הרב @לוי שליט"א). אני מצטט לך משם:
-
עימוד מקצועי לספרי קודש 'טקסט רץ' x039111444@gmail.com
גמ"ח עימוד ספרי קודש בתשלום סמלי (2.5 ש"ח לעמוד), בתוכנות 'תג' ו\או 'אינדזיין', אפשרות לעיצוב שערים
וכריכה במחירי גמ"ח. המחיר הוא רק לקונטרסים וספרי קודש, לאברכים ובני ישיבות בלבד! -
עימוד ספרים yos672@okmail.co.il
גמ"ח עימוד ספרים 'ספריה' רק 2.80 לעמוד
וכמובן יש לך כאן בפורום את הרב @מעמד, וגם אנכי הקטן מעמד מקצועי בס"ד. אבל זה כבר לא במחיר גמ"ח...
בהצלחה !!!
-
-
@האברך תודה על הפרסום !
אבל לא נראה לי שהוא רוצה מקצועי
לפי השאלות שלו זה נראה שהוא רוצה לחסוך בתשלום ולעשות הכל לבד, ואני מבין אותו !
אני מכיר כאלו שהלכו ללמוד תג ואינדיזיין כדי לעמד את הספרים של עצמם ולחסוך את הכסף למעמד. -
@מעמד אגב, איפה לומדים תג? יש לי חבר תלמיד חכם [אמיתי] מבוגר שקנה תג כדי שהבת שלו תעשה לו את העימוד, והוא נסה לברר איפה אפשר ללמוד את זה, ובזול.
-
@גבריאל-פולארד אמר בספר תורני:
@מעמד אגב, איפה לומדים תג? יש לי חבר תלמיד חכם [אמיתי] מבוגר שקנה תג כדי שהבת שלו תעשה לו את העימוד, והוא נסה לברר איפה אפשר ללמוד את זה, ובזול.
מתכנת התוכנה הוא אברך חרדי בשם הרב דינאל וייסמן מהר נוף בירושלים. וכל מי שרוכש את התוכנה מקבל אצלו קורס בחינם, או אצל ותיקי משתמשי התוכנה. הוא נותן 3-4 שיעורים בלבד. ויש מעמדים ותיקים אחרים מטעמו שנותנים שיעורים עד שיבלו שפתותיכם מלומר די. אני אישית למדתי אצל מעמד ותיק בב"ב עם הרבה סבלנות ואמפטיה, משהו כמו 7 שיעורים.
-
@גבריאל-פולארד ויסמן נותן שיעורים לכל מי שקנה את התוכנה (אא"כ הוא קנה יד שניה), אפשר גם ללמוד בפרוג, יש גם מעמדים שמלמדים בפרטי
-
-
-
ויש לי חבר שלמד איתי בפרוג והכין חוברת מיוחדת על תג
ממש מעולה !!!לאחר עריכה: עיין בהמשך האשכול
-
@גבריאל-פולארד אמר בספר תורני:
הוא צריך יותר מהבסיס.
אתה מקבל קורס
מלא
לא רק בסיסי.
בחינם !!!
גם אצל ההוא מב"ב (אם אתה צריך פרטים עליו - פנה באישי).
-
@האברך אצל וויסמן זה לא ממש מלא ...
מידיעה ! -
-
-
@האברך ומה שי ש לי החוברת הזו יותר מובנת משל וויסמן
ויש לי את שני החוברות -
-
@גבריאל-פולארד תתחדש על החתימה. וגם למר נאחל 'פתקא טבא'.
-
@האברך @גבריאל-פולארד
מצאתי את החוברת דוגמה
מי שמעונין הוא יכול לשלוח את הקבצים שמוסברים בחוברת לצורך תרגול
הנה במג'קוד (לאחר שלושה ימים מי שירצה שיעדכן אותי ואעלה שוב) -
@האברך תודה על הפרסום !
אני מכיר כאלו שהלכו ללמוד תג ואינדיזיין כדי לעמד את הספרים של עצמם ולחסוך את הכסף למעמד.הסבר פשוט, אני מוציא קובץ חבורת של בחורים ואברכים דלפונים, זה לא מקום משופע בכסף ועליות ההדפסה לבדם עולות סכום נכבד כך שאם אפשר בעבודה של שעתיים שלוש [ואפי' קצת יותר] לעשות את זה לבד ולחסוך כאלף ש"ח זה משתלם, והיות וזה חד פעמי אין שום סיבה או עניין לקנות תוסף או תוכנה אלא לקבל חינם רק לעריכת הקונטרס הנ"ל שאינו למטרות רווח כלל וכלל. ותודה רבה לכל המסייעים [גם אלו שרק התקשקשו... שמתי לייק לכולם]
-
-
"גמ"ח"...
זה כמובן גם נטו לשם שמיים... -
@האברך תודה על הפרסום !
אני מכיר כאלו שהלכו ללמוד תג ואינדיזיין כדי לעמד את הספרים של עצמם ולחסוך את הכסף למעמד.הסבר פשוט, אני מוציא קובץ חבורת של בחורים ואברכים דלפונים, זה לא מקום משופע בכסף ועליות ההדפסה לבדם עולות סכום נכבד כך שאם אפשר בעבודה של שעתיים שלוש [ואפי' קצת יותר] לעשות את זה לבד ולחסוך כאלף ש"ח זה משתלם, והיות וזה חד פעמי אין שום סיבה או עניין לקנות תוסף או תוכנה אלא לקבל חינם רק לעריכת הקונטרס הנ"ל שאינו למטרות רווח כלל וכלל. ותודה רבה לכל המסייעים [גם אלו שרק התקשקשו... שמתי לייק לכולם]
היות וגם אני הייתי במצב שלך לפני כמה שנים, וחרשתי את כל מרחבי האינטרנט למצוא תוספים חינמיים וכדו', דברתי עם המשלים לוורד ועם מפתחים נוספים, אני חוזר רק על הייעוץ שכבר נתתי לך למעלה.
אם אתה רוצה עימוד יפה, לך למעמד. אם אתה רוצה לעשות את זה לבד בוורד - אין מצב שיקח לך שלוש שעות בגלל שאין לך את כל הידע להתעסק עם פקודות מאקרו, אולי בשלוש שבועות תצליח.
בקיצור, או שתעבוד המון זמן בוורד, או שתשלם כסף לעימוד. מה שכן, אולי שווה לך לקנות את המשלים לוורד שעולה בערך 550 שקל, ותוכל להשתמש בה גם בפעמים הבאות.
[אני לא בא לייאש חלילה, רק בגלל התסכול שחשתי כשבזבזתי המון שעות יקרות על נסיון למצוא תחליף חינמי לעימוד, אני רוצה לסייע לך. מקווה שהועלתי].