ספר תורני
-
@shraga אם המטרה היא רווח אז לוקחים מחיר יותר גבוה
זה כמו נטפרי שהיא עמותה ללא מטרות רווח ומה שלוקחים זה רק לכסות את ההוצאות
ואגב לא תמיד זה סגנונות מוכנים, לפעמים צריך לבנות הכל מהתחלה -במיוחד אם זה ספר מרובה טקסטים ! -
-
@שלום-על-ישראל הספר שמוצג שם זה לא של וויסמן. זה של המחבר של החוברת הזאת שהוא עיצב אותה לבד.
וב. זה לא כל הקובץ זה רק דוגמית. החוברת המלאה עולה 250 ש"ח -
@שלום-על-ישראל אמר בספר תורני:
כדי שנבין: החוברת הזו שהעלת למגי'ק לטעמך יותר מוצלחת?
כן , כי היא יותר מסבירה מאשר של וויסמן בהדרכה מפורטת
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@מעמד תודה רבה!! חוברת נהדרת.
-
@גבריאל-פולארד ויש כמובן את האתר הנפלא של @ישורון עם סרטוני הסבר נפלאים לתוכנת תג.
-
@האברך לשאלה השניה שלי אף אחד לא ענה אז אני חוזר שנית:
מה הפונטים של הארחות שבת? וכמה הם עולים? -
@גבריאל-פולארד אמר בספר תורני:
@האברך לשאלה השניה שלי אף אחד לא ענה אז אני חוזר שנית:
מה הפונטים של הארחות שבת? וכמה הם עולים?זו השאלה שלך או של @HP079 ?
אני צריך פונט [גופן] כזה שמשתמשים איתו בספרי קודש וכדו' לשלוח למייל כנ"ל
לגופו של ענין, הפונטים של הארחות שבת הם דוקא פשוטים יחסית, מדובר בגופן פרנקריל (FrankRuehl).
[הוא השתמש בגופן הזה לכל הספר ממש ! הן לכותרות והן לגוף הטקסט וכו' ! זה לא דבר רגיל כ"כ בספרים. אבל תכל'ס זה נראה יפה, והרבה ספרים מחקים את הסגנון הזה].
הגופן הזה מגיע בצורה בסיסית מובנה בווינדוס. במשקל 'רגיל'. בשביל משקל 'שמן' (BOLD), ז"א טקסט מודגש, צריך לרכוש את הגופן בנפרד [הגופן המודגש הרגיל המובנה בווינדוס הוא לא 'אמיתי', והוא יפה פחות מהאמיתי]. במקרה קיבלתי אותו ממישהו בחינם. [בשביל תוכנת תג צריך לרכוש גופנים מיוחדים תואמים לתוכנה].
אני מצרף כאן דוגמית מקונטרס שחיברתי בס"ד לפני כמה חודשים, ועיצבתי באופן דומה מאד לארחות שבת.
0_1506976820104_עמודים מ- קונטרס כללא דרביתא - דיני הלואת חפצים (סאה בסאה).pdf -
@האברך עימוד יפה !
-
-
@זהיר תוכל להעלות לי את התוסף הזה למג'יקוד או לשלוח לי למייל ?
כי אני חסום לזה.
וזה באמת חינמי ? כי כל התוספים של רחמים בתשלום !! -
-
-
@זהיר כולם בטוחים שזה קשור לרב רחמים? לא נראה לי בכלל.
-
-
התוסף הזה חמוד, אבל אם בכגון דא איירינן יש לי תוסף יותר טוב שעושה את אותה העבודה ביתר דיוק.
עיקר הקושי במה ש@HP079 מבקש, זה הכותרות המתחלפות, ועל זה לוקח מפתח התוסף הנ"ל [שהוא אכן ר' רחמים] כמה מאות שקלים. -
@אוריויל היות והקובץ מכיל שני טורים וטור אחד בהתחלפות [שהרי כותרת של חבור'ה היא טור אחד, והחבורה עצמה היא שניים] אוטומטית יש מעבר מקטע בין כל חבורה לחבורה וממילא הכותרות מתחלפות, אם יסירו את הסמן "זהה לקודם".
שוב, אם יש זמן להדפסה אוכל לעזור. -
@שלום-על-ישראל יפה. אבל תצטרך להגדיר מקטע כל כמה עמודים, וגם לסמן את הכותרות בגופן כותרת [כדי שהכותרת העליונה תתחלף אוטומטי].
דרך אגב, יש לך פתרון איך לסדר את שתי הטורים שיגמרו בשווה ממש? אני עבדתי על זה שעות.