בעקבות הפורום שנפתח בפרוג, אודות הופעת הודעת החריגה בתדירות גבוהה.
-
הצעתי. הצנועה:
כמשתמש נטפרי מרוצה, כתומך נטפרי וכמרצה לענין.
לאחרונה ממש קשה לי עם שאטרסטוק בנטפרי, אם בעבר זה היה תענוג, לאחרונה זה ממש לא כך.לא. אני לא מתכוון לעזוב את נטפרי. התרגלתי לממשק הנוח והנעים. התרגלתי למהירות שמעולם לא הופרעה לי כמו אצל החברות האחרות. והתרגלתי לראות עשרות אתרים פתוחים בצורה מקסימלית. להיות עם ולהרגיש בלי (מטפורה רוחנית).
אבל אני באמת שואל את השאלה הבאה בתמימות.
למה??? למה??? שלא תהיה אופציה לשלם 150 ש"ח בחודש \ בשביל העונג הרוחני הכרוך בעבודה עם נטפרי ולקבל מסלול זהב, (להעלות את המחיר לכולם לא יפתור את הבעיה כי יהיו כאלה שיעדיפו סינונים פתוחים יותר, וזולים יותר)?שהבדיקה תהיה מהירה יותר? וללא אופציה לחריגה?
תגובת מאט ככתבה:
אני יסביר למה אני חושב שזה רעיון בעייתי.
לדעתי זה התנהגות מסחרית. לגבות יותר. ולתת שירות דפוק ברגיל. ורק אם תשלם תקבל שירות טוב.
המטרה שלי זה לתת שירות טוב לכולם. אני בסה"כ בן אדם, ואני חושש שאם אני יתחיל עם זה אז אני לא יגמור.אני חושש שזה לא יספק את המטרה. כי צרכני התמונות הגדולים בנטפרי הם יחסית מעט.
ומצד שני הם תופסים אחוזים גדולים מכלל הבדיקה בנטפרי.אבל מה שנכון הוא שההכרח לאנשים מסויימים שפרנסתם תלויה בבדיקה הזאת. שהבדיקה תהיה מהירה. ו 150 שקל זה סכום שבאמת יגרום לזה להיות קבוצה מצומצמת מה שיבטיח כנראה בדיקה מהירה.
אני יבדוק את זה. (וואו... איזו הבטחה... תודה אמיתית!!!!!!!!! - מ.נ.)
אבל בכל מקרה בשונה ממה שציטטו אותי בפתיחת האשכול (למרות שזה ציטוט נכון. אבל אני ישמח עם המצוטט יביא את השיחה בשלמותה. כדי שיבינו על מה נאמר הציטוט הזה.). אנחנו תמיד נפעל שהבדיקת תמונות תהיה יותר מהירה. ושהשירות יהיה עוד יותר טוב.
וצריך פה הרבה סיעתא דשמיא.תגובתי שלאחר מכן:
שלום מאט הצדיק ותודה על התגובה הענינית.
תן לי להקדים.
אני מרוצה מנטפרי עד הגג!
הלאה.
שלא כמותך, אני חושב שנטפרי הוקמה לגרפיקאים! (לא, לא, שכשהקמתם את נטפרי הקמתם אותה לגרפיקאים, אלא משמים סייעו בידכם להציל עשרות ומאות של גרפיקאים מלעבור על איסורים דאורייתא מידי רגע ורגע! כן, כן! רגע ורגע).תחזקה ידיך!.
אפשר לומר שכמעט היחידים בתחום שיש להם דגדוג עצמי של הוראת היתר (עבר ושנה בה, הותרה לו!) הם הגרפיקאים, ולמה? כאדם קלאסי שפרנסתו מתמונותיו, אני כגרפיקאי אמנם לא מוריד 750 תמונות בחודש (אבל כן מוריד 100 תמונות) לא אכנס איתך עכשיו למנויים שמורידים כמות כזו, כי אני לא מכיר ביומיום מישהו כזה (אלא במערכת עיתון שגם כך לא מנויים על נטפרי ברוב המקרים אלא עם חסימה פנימית).
והגרפיקאי המצוי אומר לעצמו, או שאטרסטוק או מיתותא.
או ששאטרסטוק פתוח לי ברווח, או שהבנק צורח. סלח לי על ההתפייטות. אבל בלי שאטרסטוק קל, השראה מנין, פרנסה מנין. לאלוקים פתרונים. באמת. לאלוקים פתרונים.החברה היחידה שלא תפתח בחיים את שאטרסטוק ללא סינון מקסימלי היא נטפרי. בכל חברה אחרת יוכל הגרפיקאי להשיג, לשגע, לבקש, להתחנן, ויפתחו לו את שאטרסטוק עם הוראת היתר, ואני לא נכנס לזה.
מה לעשות, עולם כמנהגו הרי ממילא נוהג.ולכן אני בל"נ, בעז"ה. לא מוכן בשום פנים ואופן להתפשר על אופציה כזו, שאטרסטוק פתוח למחצה ולשליש ולרביע לא בבית ספרי!.
ישבתי לאחרונה על מחשב באזור אחר בגלובוס, ונכנסתי לשאטרסטוק כזקן ורגיל. נבהלתי! סגרתי! היה זה משול כביכול נחתתי מקריה חרדית בלב ארצישראל אל תוככי צרפת בואכה שאנזאליזה רבתית.
תכל'ס.
לענ"ד, נטפרי היא מתנה משמים בדור עני שכזה!.
ובגלל שיקול של "מה יאמרו" (אולי האי וכולי האי, זה יגרום לכך שיהיו אנשים שיגידו שבגלל שזה ביזנעס אז הם מעדיפים סינון אחר, ואולי יצא שכרו בהפסדו), אבל אני חושב שזה ממש לא כך.
כמנוי למעלה משנה וחצי בנטפרי, הייתי מרוצה ברמה מטורפת. המלצתי, ואני עדיין ממליץ, כי אני מאמין בסייעתא דשמייא לה זוכים בנטפרי.
הביטוי שלך "שירות דפוק למי שלא משלם את הסכום הגבוה" הוא לא מדוייק! וממש לא נכון, השירות בנטפרי הוא פצצה, גם ב15 ש"ח. לגבי הבדיקות גם כך זה עולה עוד כמה שקלים.
מי שרוצה מסלול זהב, דהיינו לא "שירות טוב יותר" אלא מסלול בדיקת תמונות מהיר יותר, ישלם יקר יותר, כדי לכסות את העלויות שהוא צורך יותר.
ושוב, מי שמשלם זול, ישלם זול ויקבל שירות פצצה. כרגיל. (כמובן אם הוא לא צורך את השירות כמוני).
אולי מה שיעזור לזה יהיה עוגת נתונים מסודרת שתתן פרופורציות ברורות (כמו סרגל המהירות של 15 מגה אתה משלם X ו100 מגה אתה משלם XX).
כולה! גם אם זה יהיה 50 ש"ח זה מצויין, וגם אם בגלל זה יבואו עוד עשרות והמעגל יתרחב למסלול הזהב, עדיין אם זה יספק את התשלום הנכון לבודקים.
ושוב, תודה לך קוסם, [IMG] בשם הפמליא של מעלה [IMG] יש לך חלק בגאולה השלימה.
-
@מוטי050
ואולי אפשר במסלול המיוחד לגרפיקאים להגדיר רק את שאטרסטוק ועוד כמה אתרים מעין אלו, שרק התמונות מאותם אתרים יסוננו בכמות ובקצב גבוה כך שזה באמת יהיה מסלול "גרפיקאים" ולא מסלול זהב בעלמא, ומי שהוא לא גרפיקאי לא תהיה לו תועלת מהמסלול הזה, בקיצר, לא "מסלול עניים" ו"מסלול עשירים" שזה בעצם מה שמרתיע את הקוסם -
גרפיקאי גם אני מצטרף לבקשה זו ואני בטוח שיהיו עוד הרבה שיהיו מרוצים מתוכנית כזו,