USBFIX
-
-
-
@שלום-על-ישראל תגיד איזה אנטי וירוס יש לך שלא הצליח למחקו
-
@יעקב.ק אווסט המעודכן אצלי זיהה את הקבצים כמוורסים וניקה אותם, אך הוירוס עצמו לא היה אצלי. הגיעו אלי שני מחשבים נגועים אחרים שכשהתקנתי אווסט הוא לא זיהה [אולי כי זה קובץ התקנה ישן קצת או שזו התקנת אופליין]. בעבר התפרסמו כאן סקריפט או שניים שמתקנים וירוס קיצור דרך. חלק שפעל אמנם הצליח להחזיר את הקבצים להיות גלויים אך לא למגר את הוירוס גופו.
-
@יעקב.ק תודה רבה מאוד. העלית שני קבצים? יש הבדל ביניהם?
-
@יעקב.ק עכשיו אני רואה. הראשון שהעלית הוא גירסה 9, השני נראה לי 8
-
@שלום-על-ישראל ,תתקין איסט חינמי ל30 יום הוא ימחוק אותם
-
-
-
@יעקב.ק מהיכן האוצרות הללו?
-
@שלום-על-ישראל אמר בUSBFIX:
יש למישהו מקור להורדה חינמית הפתוח בנט פרי? [כשיהיה כזה נוכל לבקש מהרב @zvizvi להעלות לאתר הנהדר שלו] או אולי מישו יכול להעלות למגי'קוד?
תודה רבה מאוד. [נתקלתי בוירוס קיצור דרך שבינתיים רק התוכנה הזו מסירה למרות כל ההצעות הנפלאות שהובאו בפורום הזה בעבר לגבי הוירוסים הללו] -
@שלום-על-ישראל אוצר החכמה הרב גוגל שליט"א
-
@שלום-על-ישראל
מה אתה אומר על "אינטרגט"? -
-
@הגוף-והנפש לי אישית לקח זמן להבין... בדיבור נשמע יותר טוב. בכל אופן, כל מה שיכניס לתודעה היטב את צורך הריחוק, מתקבל בברכה.
-
@5566NEWbrs מה הכוונה בזה פרט...
-
@שלום-על-ישראל אמר בUSBFIX:
יש למישהו מקור להורדה חינמית הפתוח בנט פרי? [כשיהיה כזה נוכל לבקש מהרב @zvizvi להעלות לאתר הנהדר שלו] או אולי מישו יכול להעלות למגי'קוד?
תודה רבה מאוד. [נתקלתי בוירוס קיצור דרך שבינתיים רק התוכנה הזו מסירה למרות כל ההצעות הנפלאות שהובאו בפורום הזה בעבר לגבי הוירוסים הללו]זהירות בקובץ זה יש וירוס
-
רק שאני אבין, האנטיוירוס USBFIX הוא מיוחד לטיפול בוירוס הקיצורי הדרך לכל סוגיו (כידוע שיש הרבה גרסאות שלו) ?
-
@יעקב.ק שחלק מהאנטי וירוס מדווחים על זה כוירוס, וחלק לא.
-
אני חקרתי מעט את הקובץ של usbfix והוא אכן מכיל וירוס שאוסף פרטי משתמש של חשבון הskype ועוד,
@zvizvi ממליץ להסיר מהאתר.