נטסטיק WIFI
-
אפשר המלצה על נטסטיק עם wifi באיכות טובה ובמחיר סביר?
מה צריך לבדוק כשקונים כזה מוצר?
תודה מראש -
@123 למדתי, שכשקונים נטסטיק לא מספיק שבודקים שהמכשיר הוא סוג טוב, אלא גם שהמערכת המעפילה אותו יהיה חברה טובה.
-
@123 huawwi e8372
zte mf833 -
@123
הנוטל עצה מן הזק"נים אינו נכשל.. מניסיון!
כנס כאן וכמו כולנו תרכוש לך אותו דרך ebay. -
יש בקישור המצורף הרבה כאלה
איך אני יודע מה לבחור?
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=huawei+e8372&_blrs=spell_checkחלק עם אנטנה, חלק בלי..? והאם יש הבדל נוסף ביניהם?
תודה -
-
תודה,
רק בשביל להבין , יש צורך גם באנטנה? -
@123 זה עובד מעולה גם בלי אנטנה חיצונית.
-
-
@zeevgros למה הבאת דווקא את המוכר הזה - בגלל המחיר או שהמכשירים אצלו ספציפית יותר טובים?
-
-
@רוצה-לדעת @957 העירני שהוא לא תומך בהרבה תדרים ישראליים
-
@רוצה-לדעת אכן כדברי @957 זה לא תומך בחלק מהתדרים. יש דגם דומה 823D שהוא כן תומך. חשוב לא להתבלבל בין הדגמים.
-
מודם דור 3 (לא מומלץ - מורט עצבים איטי מאד) אני מוכר דור 4+WIFI+סוללה (נותן אפשרות לשנות את המיקום של המודם במקרים של מיקום ללא קליטה כמו ממ"ד/מקלט/מחסן/דירת מינוס/אולפן/וכו')
גם פחות נשבר לעומת המודם שמחובר ישירות למחשב מניסיון שלי עם הרבה לקוחות נשבר מהר (מספיק תזוזה אחת שלא נזהרים והמודם פשוט נשבר ואין מה לעשות איתו יותר)
מתאים לעד 10 משתמשים בבת אחת. והעיקר מעל הכל שזה דור 4 ופשוט רץ ועושה את העבודה.
מתאים לתדרים בארץ (ישנם כל מיני דגמים - לא כולם מתאימים לתדרים בארץ - יש המון סוגי תדרים של קליטה גם בדור 3 וגם בדור 4). פנה אלי 0527631186 -
@אלימלך-גרינבוים
למכירות, כנס לפורומים שמשמאל -
@אלימלך-גרינבוים לא מקובל בפורום להקפיץ (זה נושא ישן מאוד) ללא מטרה מוצדקת.
בטח ובטח שלא בשביל פרסום העסק שלכם. -
@נטפריס אולי תכתבו אחת ולתמיד, גם בפורום פה כללי הפורום ?
לא רק בתחומים !
אנשים נכנסים לפה וחושבים שהם יכולים לכתוב הכל, ואין שום דרך לדעת מה כן אפשר לפרסם ומה לא.
הרבה פעמים לא יודעים אם זה קשור לנטפרי או לא ! כי אין כללים ברורים !
ואז כשמישהו כותב בתום לב הודעה פתאום המשתמשים הותיקים קופצים עליו והוא נבהל: מה? מה כבר כתבתי ?!
ותשימו הודעה ברורה בעמוד הראשי של הפורום עם הקישור לכללים !
לא כל אחד יודע מה מקובל ומה לא ובמיוחד החדשים ! (גם משתמש שהצטרף לפני שנה והיום הוא כותב את הפוסט הראשון שלו נקרא חדש לענין זה)
@administrators -
כתבתי בכוונה "מקובל" כי זה חוק שלא צריך לכתוב.
לגבי חוקים אני לא בעה"ב בפורום פה, ואני לא מוסמך לקבוע לו כללים.