רוצה להבין
-
@מתעניין אני חושב שאם אתה מחפש אותו דבר כמו ברימון, לא תמצא את זה כאן, כי ההבדל אחת ופשוט, ברימון כל מה שלא גרוע מאוד פתוח, ובנטפרי כל מה של טוב מאוד חסום.
אבל אם אתה מחפש להתחזק, אכן מקומך כאן, כי בנטפרי פתוח רק מקומות שכשרים בתכלית הכשרות, כמובן אם משתמשים אתו בצורה נאותה וכשרה. -
@סופר אמר ברוצה להבין:
@מתעניין אני חושב שאם אתה מחפש אותו דבר כמו ברימון, לא תמצא את זה כאן, כי ההבדל אחת ופשוט, ברימון כל מה שלא גרוע מאוד פתוח, ובנטפרי כל מה של טוב מאוד חסום.
אבל אם אתה מחפש להתחזק, אכן מקומך כאן, כי בנטפרי פתוח רק מקומות שכשרים בתכלית הכשרות, כמובן אם משתמשים אתו בצורה נאותה וכשרה.רק שיש לציין, שבנטפרי, ככל הנראה, יהיה לך יותר חווית גלישה באתרים בעייתיים חלקית (כמו התמונות המפוקסלות), וכן שירות ורצון לעזור הרבה יותר מהרגיל.
-
@עברי-אנכי כל הנ"ל זה לקינוח לא ההבדל האמיתי...
@מתעניין בגדול כמו שכתבו כאן ההבדל הוא שמה שבעייתי לא תראה כאן נקודה.
ומצד שני מה שניתן לפתוח תראה כמו שצריך ובמקרים רבים בצורה נוחה וטובה יותר ממה שיש ברימון. -
@6262 אמר ברוצה להבין:
ומצד שני מה שניתן לפתוח תראה כמו שצריך ובמקרים רבים בצורה נוחה וטובה יותר ממה שיש ברימון.
לא בדיוק, כי שם זה יפתח לגמרי, וכאן עם בדיקת תמונות.
-
@סופר אמר ברוצה להבין:
@6262 אמר ברוצה להבין:
ומצד שני מה שניתן לפתוח תראה כמו שצריך ובמקרים רבים בצורה נוחה וטובה יותר ממה שיש ברימון.
לא בדיוק, כי שם זה יפתח לגמרי, וכאן עם בדיקת תמונות.
בדיוק בדיוק
מה שכתבת כלול בצד הראשון שכתבתי.
אני מדבר על נקודה נוספת. -
נט פרי - הוא הפרי הטרי - מוכן להגשה. נטו פרי - מוכן לאכילה.
רימון - לצערי לא.כמי שעוסק במידע ומדע בתחומים שונים (כדוגמת גיאוגרפיה, פיזיקה, טכנולוגיה ו-gadgets, אבני חן ומתכות יקרות, רכבים, ביטחון וטרור בינלאומי), ובודק הרבה אתרים - אני ממליץ לך בחום על נטפרי.
השירות באמצעות מוקד הפניות - מעולה ומתקדם.
כל יום מתווספים עוד ועוד אתרים לנטפרי בצורה נקיה ואיכותית.מה שלא מלוטש היום - ילוטש מחר - עבודת הליטוש של יהלום נטפרי- היא תדירה - וים יום מאירה אבן החן הזו להמוני גולשים באור יקרה.
במסגרת נטפרי החיפוש בגוגל ממוקד הרבה יותר מבחברות אחרות - כי קישורים לאתרים שלא מאושרים בנטפרי - פשוט מסומנים ב-X, ובדרך כלל אלו אתרי חדשות, עיתונים ורכילות - שמהם לא לומדים הרבה, אם אתה לדוגמה מחפש מושג מדעי.
איך אפשר להסתכל באתרי תכשיטים ושעונים ללא סינון בשיטת נטפרי?
איך אפשר לבקר באתרי הבנקים וכרטיסי האשראי המציגים לך כל מיני הצעות רחוקות מרוח ומריח היהדות.
בעולם שמתפרק יום יום מערכי הצניעות - נתן לנו הקב"ה את נטפרי - סירה קטנה וטכנולוגית באוקינוס הרשת הגועשת.הצטרף לנטפרי - ולא תצטער.
-
פוסט זה נמחק! -
@jewel הטרור הבינלאומי משפיע על המחיר של המתכות היקרות, או שזה תלוי במיקום הגיאגרפי שלהם?
-
@אוריויל אמר ברוצה להבין:
@jewel הטרור הבינלאומי משפיע על המחיר של המתכות היקרות, או שזה תלוי במיקום הגיאגרפי שלהם?
ביקשו להעלות כאן נושאים הקשורים לנטפרי בלבד, לא...?!
-
@אוריויל אמר ברוצה להבין:
מה שאני בטוח מעולם שאני נמצא שהמטבעות הדיגיטליים מושפעים מהטרור ולא ממיקום גיאוגרפי.
כשטראמפ הכריז שהוא הולך למלחמה עם הקוראנים עשיתי הרבה הרבה כסף.
@מתעניין הצטרף לנטפרי והחיים יהפכו למאושרים יותר, אני בנטפרי כמעט שנתיים, אחרי שנתיים בחברות אחרות, אין מה להשוות