וויפרי לאנדרואיד
-
למה לא מפתחים אפליקציה של וויפרי לאנדרואיד?
זה בלתי אפשרי? -
-
-
@עברי-אנכי "הנושא טעון ואינו פשוט" הסבר?
אם אין בעיה של יכולת או רצון צריכה להיות סיבה כבדת משקל למה לא לפתח כזה דבר, זה לא בגדר הצלה מסכנות האינטרנט?
הרי זה בא לעזור למי שכבר מחזיק אנדרואיד וגולש נטפרי למה לא למנוע ממנו חיבור לא כשר? -
@meravh23 כן אבל אם יהיה כזה דבר אז זה יהיה פתח לכאלה שלא נצרכים לזה, לקחת את המכשיר הזה ולהגיד "מה הבעיה, יש לי נטפרי !" עכשיו שאין אז מתי שהוא הוא יעבור לכשר ממש בגלל ש" מה אני אשתמש בפרוץ ?"
-
@מעמד לעניות דעתי התועלת בזה רבה על הנזק אם בכלל, אולי צריך דעת תורה בעניין, עכ"פ אני לא חושב שמי שמעוניין בחסימה של נטפרי ברמה כזו יחזיק את המכשיר סתם, ולעבור לכשר? לא נפגשתי במישהו שעבר/חזר לכשר ממכשיר טיפש!
בכל מקרה לי יש מכשיר כשר ואת הוויפרי הייתי רוצה למערכת מולטימדיה לרכב! -
-
@מעמד אה"נ האפשרות לביטול הוויפיי ידועה, אני כן מעונייין בוויפיי כיוון שיש לי נטסטיק קבוע ברכב עם סים בסינון נטפרי בשביל המחשב וגם המולטימדיה גולש על זה בשביל השקט הנפשי היה מועיל אם היה וויפרי לאנדרואיד ברכב!
דבר נוסף אני לא שואל או מחפש פתרון ספציפי בשבילי, אלא שלעניות דעתי זה יכול להועיל מאד לציבור.
שאלתי לרב @עברי-אנכי מה "טעון ואינו פשוט" אם זה לא סודי כמובן? -
@meravh23
זה לא ענין של סודי או לא סודי. לוויפרי שייפעל באנדרואיד ישנם הרבה השלכות, גם השקפתיות וגם נוספות, ואין הכרעה כללית בענין, ע"כ לא קיימת כעת אפשרות לכך (ייתכן מאד, ובהמשך יהיה כן).
לגבי התועלת, ענו לך כאן בפורום שהיא שנויה במחלוקת, וייתכנו עוד צדדים בעניין, וד"ל. -
@עברי-אנכי סליחה על החפירה אבל ההשלכה ההשקפתית היחידה בוויפרי לאנדרואיד זה שייחסמו רשתות זרות שלכו"ע מזיקות!
עכ"פ ההחלטה של המערכת ואני מכבד אותה.
בזה סיימתי.