מכירים מסלול חסכוני יותר??
-
אני משתמש נטפרי זמן רב, מחובר לRL ולתשתית של בזק.
כך שאני משלם כל חודש יחד סכום מאד גבוה 98 לבזק + 37 לRL ּּ ּּּּּּו-15 לנטפרי.
בתחילה שילמתי לבזק פחות אבל המחיר עלה במשך הזמן---
אתם מכירים מסלול חסכוני יותר?
תודה מראש -
@אליאב http://netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים
019 הכי זולים -
@shraga אמר במכירים מסלול חסכוני יותר??:
019 הכי זולים
מה המחירים שלהם? -
במחילה מ@אליאב על הרכיבה על הפוסט, זכורני שדובר כאן בעבר, אבל אולי השתנו דברים. הציעו לי [בחנות בב"ב] סים של 012, וכן סים של הוט מובייל בעלות זולה ממה שאני מכיר, 27 ש"ח ל7 ג"ב אם אני זוכר טוב. יכול להיות דבר כזה? 012 בכלל נותנת נט פרי?
בישחה עם המוכר ציינתי מפורש שאני רוצה נט פרי וזה מה שהוא הציע לי. יכול להיות שהוא טועה ומטעה?
תודה. -
@אליאב שוק סיטונאי - תשתית וספק יחד, 68.5 לחודש לחצי שנה, לאחמ"כ כ-71 ש"ח, למהירות 15 מ'. + 15 ש"ח לנטפרי.
-
@שלום-על-ישראל אמר במכירים מסלול חסכוני יותר??:
במחילה מ@אליאב על הרכיבה על הפוסט, זכורני שדובר כאן בעבר, אבל אולי השתנו דברים. הציעו לי [בחנות בב"ב] סים של 012, וכן סים של הוט מובייל בעלות זולה ממה שאני מכיר, 27 ש"ח ל7 ג"ב אם אני זוכר טוב. יכול להיות דבר כזה? 012 בכלל נותנת נט פרי?
בישחה עם המוכר ציינתי מפורש שאני רוצה נט פרי וזה מה שהוא הציע לי. יכול להיות שהוא טועה ומטעה?
תודה.טועה ומטעה, נראה לי שההית בחנות שמוכרת מכשירים תומכי כשרים וכנראה גם הסינון שדיבר עליו זה משהו בסגנון
-
@beri.zip אמר במכירים מסלול חסכוני יותר??:
@שלום-על-ישראל אמר במכירים מסלול חסכוני יותר??:
תודה.טועה ומטעה, נראה לי שההית בחנות שמוכרת מכשירים תומכי כשרים וכנראה גם הסינון שדיבר עליו זה משהו בסגנון
@beri-zip צודק בכל מילה גם לי היה את אותו דבר וביררתי את זה לעומק ופשוט יש כאלה חנויות באזורים חרדיים!!! כגון ירושלים ובני ברק בשכונות חרדיות שהמוכרים שלהם יש להם הסכמים עם חברות תקשורת שונות שעל כל לקוח הם מרוויחים כסף ולכן הם מנסים לשכנע אותך שזה כשר וזה בסדר גמור וכו' וכו'
ולכן הברירה היחידה הוא לברר טוב לפני שסוגרים על חבילהוכפי ש @shraga אמר במכירים מסלול חסכוני יותר??:
שם יש פירוט מדויק של כל הספקים
-
@אליאב 019 הכי זולים