הוספת תוכנות להורדה
-
@זהיר אין לי מושג מה המייל שלך
תשלח אלי ונדבר, יש לי מה לשאול אותך -
-
@זהיר נכון! והיא משמשת אותי בנאמנות מזה אתמול.
יישר כחצריך שמישהו יפתח תוכנה שתזהה כל פעם שהמשתמש פותח קובץ מסוים ומתעסק איתו [כלומר שגם אם הוא פתוח עדין זה לא ירשם רק אם הוא 'נמצא עליון' למען הדוגמא]
וכמובן שהמשתמש יגדיר איזה קובץ ושיהיה ניתן לשייך גם הרבה קבצים לפרוייקט אחד.
אם גם אתה חושב כך, כנראה לזה התכוונת שיש מקום להשתדרג.... -
@455 לא, התכוונתי שלפי מה שאני מבין כשאתה עושה העברת חודש זה מוחק את הנתונים של כל הפרויקטים יחד, כך שאם יש מישהו שמבקש דו"ח בראשון ללועזי ומישהו שמבקש בא' לעברי, או סתם מישהו שסיימת אתו באמצע החודש, אז אתה אמנם יכול להוציא דו"ח בלי העברת חודש, אבל אחרי זה לא תדע על מה דווחת ועל מה לא, אלא א"כ תעיין בדו"ח ותתחיל לחשבן לבד.
לא יודע אם אתה מבין למה התכוונתי, ויכול גם להיות שלמרות שאני משתמש בתוכנה למעלה משנה טעיתי בנקודה הזאת, בכ"א שים לב לפני שאתה לוחץ על 'העברת חודש' (עדיין לא נמצא הארכיון אליו הוא כותב שזה עובר...), וכמובן שאם אתה מוצא פתרון לבעיה אשמח אם תשתף.
בכ"א המון הצלחה!
-
@זהיר אין שם 'אודות'.
אם יש לך את התוכנה 'פתוחה' אולי בבין הזמנים אנסה לבדוק אם יש משהו לעשות איתה -
-
@WWW כמדומני שזה גם יותר טוב מבחינת זה שבנה את זה [אם הוא חשב כבר על עיצוב, ככל הנראה מבחינתו יש כאן איזשהוא סיום]. וגם יש שם אפשרות לסמן שמירת זמנים.
לא ראיתי את זה מקודם.נ.ב. כל התוספות שהוזכרו כאן בפורום אינם קיימים גם בזה.
-
@WWW אמר בהוספת תוכנות להורדה:
@זהיר יש כאן כמה:
http://www.nogezel.org/software/freewares/other/תוכנה-לחישוב-שעות-עבודה
יש לי עוד משהו באקסס.
אולי אעלה לך יותר מאוחר.הועלה כבר?
-
@455 זה מה שהעליתי.
-
@455 איזה תוספות?
-
@WWW אמר בהוספת תוכנות להורדה:
@455 זה מה שהעליתי.
זה מה שהתכוונת שיש לך עוד משהו באקסס?
זה בעברית?תודה
-
@WWW היותר נכון יהיה לקרוא לזה 'הצעות לפיתוח'.
ראה בפוסטים הקודמים -
@זהיר אמר בהוספת תוכנות להורדה:
אני שונא לפרסם את המייל שלי ברה"ר (במיוחד לאור עובדה שאחד מידידינו היקרים (הלא הוא @האברך) כמעט פתח כאן פעם גמ"ח של מיילים שהוא אסף פה...), אבל לאור ההתעניינות הגוברת כאן בתוכנה אם תצטרך cr987987@gmail.com
כבר מזמן יש לי את הכתובת של הרב שליט"א בגמ"ח שלי... (הכתובת הנוספת שלך, זו שאין בה מספרים, ומורכבת מהאות הראשונה של השם הפרטי שלך, ומשם המשפחה שלך...)
-
@האברך א'ודאי, וכי בשביל מה היית צריך בשעתו את מה ש @מעמד היה צריך כאן - אם לא בשביל המייל שלי, ואולי עוד אי אלו פרטים?!
בשלמא @מעמד היה צריך כי הוא חסום - אבל אתה הרי לא היית צריך את זה כי אתה לא חסום - אלא היית צריך את המייל גופיה...
אגב, זו גם הסיבה של @מעמד שלחתי בשעתו מהמייל האנונימי שכתבתי כאן - ולך מהמייל שרצית...
בכ"א, לפני שאתה עושה שימוש בגמ"ח שלך, הייתי ממליץ שתבקש את רשותו של הנמען - במיוחד במקרים כמו זה שלא העליתי לכאן את המייל.
מה שלא יהיה - אנשים כמוך חיוניים כאן!!!
-
@455 כן בעברית.
-
@455 לא, התכוונתי שלפי מה שאני מבין כשאתה עושה העברת חודש זה מוחק את הנתונים של כל הפרויקטים יחד, כך שאם יש מישהו שמבקש דו"ח בראשון ללועזי ומישהו שמבקש בא' לעברי, או סתם מישהו שסיימת אתו באמצע החודש, אז אתה אמנם יכול להוציא דו"ח בלי העברת חודש, אבל אחרי זה לא תדע על מה דווחת ועל מה לא, אלא א"כ תעיין בדו"ח ותתחיל לחשבן לבד.
בשביל זה צריך שיוסיפו אפשרות להוציא דוח באקסל ואז כל חודש אתה 'מייצא' דוח ומוחק את כל הנתונים.
ברור שאם יהיה בתוכנה מקום לשמור דוחות זה יהיה יותר 'ידידותי'ואם אמרת שזה הגיע מ'שם' כנראה ה'שם' הזה יכול לסדר את זה...
-
@האברך א'ודאי, וכי בשביל מה היית צריך בשעתו את מה ש @מעמד היה צריך כאן - אם לא בשביל המייל שלי, ואולי עוד אי אלו פרטים?!
בשלמא @מעמד היה צריך כי הוא חסום - אבל אתה הרי לא היית צריך את זה כי אתה לא חסום - אלא יית צריך את המייל גופיה...
אגב, זו גם הסיבה של @מעמד שלחתי בשעתו מהמייל האנונימי שכתבתי כאן - ולך מהמייל שרצית...למה הכוונה 'בשעתו' ?
ומתי היתה הפעם הקודמת שהתכתבתי איתך במייל ? -
@455 התוכנה מוציאה דו"ח הניתן להדפסה לpdf, וה'שם' זה ידיד שערך עבור... וקיבל את זה משם.
אם מסקרן אותך בדיוק תשלח לי באישי. -
@מעמד אמר בהוספת תוכנות להורדה:
למה הכוונה 'בשעתו' ?
ומתי היתה הפעם הקודמת שהתכתבתי איתך במייל ?שכחתי לעשות קישור במילה כאן, כעת תיקנתי - תלחץ ותבין את החידות...
-
בשלמא @מעמד היה צריך כי הוא חסום - אבל אתה הרי לא היית צריך את זה כי אתה לא חסום - אלא היית צריך את המייל גופיה...
אגב, זו גם הסיבה של @מעמד שלחתי בשעתו מהמייל האנונימי שכתבתי כאן - ולך מהמייל שרצית...
אשרי מי שחושדין אותו ואין בו. ביקשתי שם שתשלח גם אליי כי חשבתי שמדובר בדבר אחר. ולא בשביל להשיג את כתובת המייל (למרות שאין להכחיש שנהניתי מאד לקבל את כתובת המייל והשם שלך...).
בכ"א, לפני שאתה עושה שימוש בגמ"ח שלך, הייתי ממליץ שתבקש את רשותו של הנמען - במיוחד במקרים כמו זה שלא העליתי לכאן את המייל.
ודאי ודאי. מעולם לא עשיתי שימוש בכתובות המייל שבאוסף שלי, ולא העברתי לאחרים בלי רשות הבעלים, ובל"נ כך אנהג גם להבא.
מה שלא יהיה - אנשים כמוך חיוניים כאן!!!
תודה! וזו ההזדמנות להודות לרב שליט"א באופן כללי על היחס הלבבי והמכבד שעובר כחוט השני בכל הודעותיו שליט"א.