בעיות בעדכון וינדוס 10
-
אני מנסה לעדכן את וידנוס 10 ויש לי את השגיאות הבאות שגיאה 0x80072aa2 - או 0x80190001 ?
-
@יוסף
אם אתה משתמש בנטפרי דרך RL או חברת סים כשר אז זה חסום ע"י החברה, תוכל לפנות אליהם. -
ומה לבקש???
-
@יוסף
תפעיל קצת את הראש, מה לדעתך צריך לבקש מהם , קפה?, למעלה תיארת יפה מאד את הבעיה, כתבתי לך ממה זה נובע,ומה יש לעשות , אני מניח שתדע לפי זה מה לומר להם, -
@957 אתה קטלני היום...
-
@WWW
פשוט אם נכתוב לו פה מה לומר הוא יקריא להם בטלפון מתוך הכתב , לפעמים לקוח אוהב להיות גולם בכח, -
@957
תודה על המענה.
כוונתי הייתה שאם הם חוסמים זאת בדווקא, מדוע שיפתחו.בכל אופן יש לי גם בעיות בקו טלפון של נטויזן שהראוטר שלהם והתשתית של בזק דרכם, והספק אר אל + נטפרי, האם גם זה יכול להיות קשור אליהם.
והאם גם להגיע להגדרות בנתב שנחסם זה הם - שגיאה הבאה Error: connect ETIMEDOUT 100.10.100.104:80.
והאם גם השגיאה הבאה קשור אליהם -
@יוסף
אני חושב שRL פותחים את זה למי שמבקש,
לגבי הראוטר זה כתובת פנימית , זה לא קשור אליהם, אתה בטוח שהכתובת שאתה מנסה להכנס זה הכתובת של הראוטר? תנסה להכנס לקישור הזה וללחוץ על נטוויזן. -
@957 אמר בבעיות בעדכון וינדוס 10:
אני חושב שRL פותחים את זה למי שמבקש,
לגבי הראוטר זה כתובת פנימית , זה לא קשור אליהם, אתה בטוח שהכתובת שאתה מנסה להכנס זה הכתובת של הראוטר? תנסה להכנס לקישור הזה וללחוץ על נטוויזן.תודה רבה זה אכן נפתח לי