קליטה של פלאפון במודיעין עילית
-
@shraga !
כעת בדקתי את המילים "מודיעין עילית" ואת המילים "קרית ספר", וראיתי שבשניהם לא מופיעות שום אנטנות של חברת פלאפון.
האומנם? וכי אין בעצם לתושבי מודיעין עילית וקרית ספר מה להתעסק עוד עם החברה הזו? (במידה ורוצים קליטה טובה, כמובן). -
@בר-בי-רב
איזה מכשיר כשר יש לך?
לפעמים זה בעיה במכשיר ולא בחברה -
@beri.zip
ZTE דגם Z222 -
@בר-בי-רב אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
@shraga !
כעת בדקתי את המילים "מודיעין עילית" ואת המילים "קרית ספר", וראיתי שבשניהם לא מופיעות שום אנטנות של חברת פלאפון.
האומנם? וכי אין בעצם לתושבי מודיעין עילית וקרית ספר מה להתעסק עוד עם החברה הזו? (במידה ורוצים קליטה טובה, כמובן).לא יודע איך בדקת אבל בדקתי עכשיו ומופיע באותו מרחק כמו כל החברות
-
@מן-המודיעין
הנה תמונת מסך לתוצאות הבדיקה מודיעין עילית
והנה תמונת מסך לתוצאות הבדיקה קרית ספר
-
@beri.zip
ZTE דגם Z222לפי הרשום באתר רמי לוי הוא תומך בדור 3 בתדרים 850 ו 1900
ומיכון שתדר 1900 לא קיים בארץ א"כ הוא תומך רק בתדר 850 ולא בתדר השני של חברת פלאפון שהוא 2100 ולכן בפלאפון שלך אין קליטה -
@beri.zip
ממש תודה רבה על המידע
האם המידע שסיפקת יכול להסביר גם מה שכתוב 'שיחות חירום בלבד' או 'אין שירות', על אף שכשהוא עובד אין ניתוקים באמצע כמעט אף פעם?
כמו כן אשמח לשאול על המודם הדגם הזה https://rover.ebay.com/rover/0/e11051.m43.l1123/7?euid=ebd59dcbf2ce49f1bf412a92a21f5694&bu=44704711554&loc=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F162742951758&sojTags=bu=bu
האם הוא תומך בכל התדרים של רמי לי, אם ידוע לך? -
@בר-בי-רב
שיחות חירום או אין שירות זה אומר שאין קליטה
ושמעתי מהרבה אנשים שגם באזורים בלי קליטה טובה אם נמצאים באמצע שיחה זה לא מתנתק -
@beri.zip אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
@beri.zip
ZTE דגם Z222לפי הרשום באתר רמי לוי הוא תומך בדור 3 בתדרים 850 ו 1900
ומיכון שתדר 1900 לא קיים בארץ א"כ הוא תומך רק בתדר 850 ולא בתדר השני של חברת פלאפון שהוא 2100 ולכן בפלאפון שלך אין קליטהתדה על המידע על המכשיר הראשון שלי
רציתי לשאול עוד, בקישור שהבאתי על מכשיר המודם שלי נראה שהוא תומך בכל התדרים הללו, לא?
אני שואל לדעת אם הוא יתאים לסים הזה. -
רציתי לשאול עוד, בקישור שהבאתי על מכשיר המודם שלי נראה שהוא תומך בכל התדרים הללו, לא?
נראה שתומך באופן מלא בדור 3 וחלקי בדור 4
-
פוסט זה נמחק! -
@בר-בי-רב כתבתי שכן:
@beri.zip אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
נראה שתומך באופן מלא בדור 3 וחלקי בדור 4
-
@beri.zip אם הבנתי נכון פלאפון תומכת בדור 3 ב850 וב2100 וזה תומך בסטיק שלי. ואילו בדור 4 תומכת ב850 וב1800. והסטיק שלי בדור 4 תומך מתוכם רק ב1800.
ואם כן עדיף לי אולי להשאר בחברת 019 שהיא בדור 4 תומכת ב1800 וב2100 שהסטיק שלי תומך בשניהם.
האם חשבון זה נכון?
או שמא אין זה כל כך משמעותי, ומצד שני יתכן שיש ריוח בדור שלש בפלאפון -
האם יש עוד מישהו במודיעין עילית, באיזור מרכז קרית ספר שניסה את הסימים החדשים הללו, ויודע מה הם???
אני השתמשתי בזה היום לראשונה. קליטה מצוינת ומהירה (הרבה יותר מהיר מה-019 שהיה לי עד עכשיו).
כמו כן האם מדובר בסימים מבוססים פלאפון?
כן. זה של חברת X2ONE (וזה גם מה שכתוב על הסים).
-
@האברך אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
האם יש עוד מישהו במודיעין עילית, באיזור מרכז קרית ספר שניסה את הסימים החדשים הללו, ויודע מה הם???
אני השתמשתי בזה היום לראשונה. קליטה מצוינת ומהירה (הרבה יותר מהיר מה-019 שהיה לי עד עכשיו).
כמו כן האם מדובר בסימים מבוססים פלאפון?
כן. זה של חברת X2ONE (וזה גם מה שכתוב על הסים).
תודה רבה
זה דוגמא של תגובה ענינית ומסייעת
כל מי שיוכל לכתוב כאן גם את תגובתו -
לי היה סים פלאפון בדרך כלל היה קליטה מעולה מידי פעם היה תקלה באנטנה באזור שהשפיע גם על רמי לוי בפלאפונים וגם על הקליטה במחשב
-
@שוקה תודה על תגובתך.
האם תוכל לפרט יותר, מה זה אומר מדי פעם, יום בשבוע, או שעתיים בחודש, וכדומה.
וכמו כן באיזו שכונה בקרית ספר אתה גר? -
@בר-בי-רב
תכתוב שם של רחוב ומודיעין עילית לא סתם מודיעין עילית ותראה ישועות -
גרין פארק חפציבה חזון דוד שערי תשובה היה בעיות קליטה בערך יום בחודש בארבעת החודשים האחרונים
-
@מן-המודיעין אני אישית ראיתי בעיות (בכשר הנ"ל) ברמי לוי בעיקר ברח' אור החיים, שדי חמד והסביבה, מצד שני ברח' קצות החשן/ שאגת אריה יחסית יותר טוב, אם כי לא כמו החברות הטובות.