הרהורי דברים על אשכול חברת פלאפון במודיעין עילית
-
בבני ברק אני מאד מרוצה מרמי לוי יותר משאר החברות. לנוות ביתי טלפון מחברה וותיקה מאד והיא חווה ניתוקים או אין קליטה רבות
-
@סמוי
אשריך.
אני כבר ניידתי את אחד הקווים של רמי לוי חזרה לפרטנר לאחר שהוא מעל בתפקידו זמן רב, בהיותו תחת חסות רמי לוי. -
@בר-בי-רב אם מדובר במכשיר נוקיה,
כנראה שהמכשיר מותאם לפרטנר/הוט מובייל, ולא לפלאפון/סלקום/רמי לוי. -
מה שלא מותאם לא עובד בכלל
-
@בר-בי-רב לא נכון. (נקודה).
-
קניתי מכשיר מותאם במיוחד שנמכר בסבסוד ע"י חברת רמי לוי
-
@בר-בי-רב בכמה?
לא יודע במה מדובר.
-
@בר-בי-רב אהההה..
אתה מתכון למכשיר שאינו דור 3? -
אני לא מבין על מה הויכוח:
א. מכשיר שאינו תומך דור 3 לא תומך רמי לוי.
ב. רמי לוי שיווקו מכשירים מיוחדים לזה של דור 3 בשביל הציבור שלנו המשתמש בדור 2, וזה היה אחד מהם.
ג. המכשיר שלי עבד ברמי לוי אבל היו קשיי קבלת והוצאת שיחות וניתוקים. -
@בר-בי-רב אמר בהרהורי דברים על אשכול חברת פלאפון במודיעין עילית:
ב. רמי לוי שיווקו מכשירים מיוחדים לזה של דור 3 בשביל הציבור שלנו המשתמש בדור 2, וזה היה אחד מהם.
באיזה מכשיר מדובר?
-
@בר-בי-רב אמר בהרהורי דברים על אשכול חברת פלאפון במודיעין עילית:
אתה מתכון ל ZTE 222 ?
לפי המפרט באתר של רמי לוי חסר למכשיר הזה את תדר 2100 ויש לו רק את 850
שזה אומר קליטה חלקית ברמי לוי
ובכל זאת רמי לוי מוכרים את המכשיר הזהואגב הם מוכרים גם מכשירים בלי תמיכה בדור 3 בכלל
לדוגמא TELEGO X9
בקיצור זה שרמי לוי מוכרים מכשיר זה לא אומר שהוא עובד אצלם בכלל -
הם מכרו מכשירים במיוחד למי שעובר למסלול שלהם מחמת שציבור האברכים אינו משתמש בתומכי דור 3. לכן הוצרכו למכור מכשירים תומכים.
התדר 850 הוא התדר העקרי הטוב שעובד במקומות סגורים.
ואת עיקר הטענה שלך כבר נזכר בפורום הקודם.
בכל מקרה ידוע ומפורסם בעירנו מודיעין עילית שיש קשיי קליטה ברמי לוי ולזה לא יועיל הויכוח על מכשיר נקודתי ספציפית.
בכל אופן תודה -
לאחר התייעצות עם @האברך במייל שהסביר לי כי גם במודיעין עילית יש קליטה מצויינת לחברה זו, ניסיתי הסים ואכן ראיתי כי לכל הפחות כעת הקליטה יכולה להיות טובה מאוד וגם לעתים [או ברוב הפעמים] יותר מהחברה הקודמת.
אינני מעלה את בדיקת המהירות כאן, כי בדקתי כמה פעמים וכל פעם יצא שונה מאוד מהפעם הקודמת, ולכן אין הצדקה שאני יעלה רק אחד מהם, בכל און הנסיון הראשוני הצליח וזה עובד די כהוגן לעומת החברה הקודמת.
ודרך אגב יש כאן סוכן מעולה ואדיב ונחמד שמוכר במודיעין עילית לכל מי שמתעניין בסימים אלו והוא ממש מומלץ ואדיב, אם כי הוא עצמו לא גר כאן ומוכר זאת דרך נציג שלו.