עזרה בשינוי שפה
-
אין לי מושג למי ולמה זה קשור אך מכיון שאני חדש בנושא ופורומים אחרים סגורים לי ב"ה אשמח לעזרה
קניתי נטסטיק עם נטפרי וכשנפתח לי הכרום הוא כותב לי בריבועים במקום בשפה נורמלית הסתכלתי בהגדרות וכתוב לי שהשפה עברית מה יכול להיות הבעיה? -
@יהודי-כשר מעתיק לך מה שכתוב בעזרה של גוגל כרום. מקווה שזה יעזור:
תיקון טקסט שמוצג באופן שגוי
אם אתם רואים בדפי אינטרנט ריבועים במקום טקסט או אם הטקסט מטושטש, בצעו את השלבים שבהמשך כדי לנסות לפתור את הבעיה:הטקסט נראה מטושטש (Windows בלבד)
אם אינכם רואים בבירור את הטקסט במחשב, נסו לשנות את הגדרות הגופן.שלב ראשון: שימוש במכוונן הטקסט
במחשב Windows, לוחצים על תפריט 'התחל': תפריט ההתחלה או תפריט ההתחלה.
בתיבת החיפוש מקלידים ClearType. כשמופיעה האפשרות התאם טקסט ClearType, לוחצים עליה או מקישים על Enter.
במכוונן הטקסט של ClearType, מסמנים את התיבה שלצד "הפעלת ClearType".
לוחצים על הבא ומבצעים את השלבים הבאים.
לוחצים על סיום.שלב שני: שינוי הגדרות התצוגה של Windows
אם השלב הראשון לא עזר, נסו לשנות את הגדרות התצוגה של Windows. השלב הזה מועיל במיוחד בצגים עם רזולוציה גבוהה.במחשב Windows, לוחצים על תפריט 'התחל': תפריט ההתחלה או תפריט ההתחלה.
בתיבת החיפוש מקלידים Appearance. כשמופיעה האפשרות כוונן את המראה והביצועים של Windows, לוחצים עליה או מקישים על Enter.
מבטלים את סימון התיבה "החלק קצוות של גופני מסך".
לוחצים על החל.
פותחים את Chrome מחדש. -
@חיבור
לא הצלחתי -
זה בעיה בזיהוי האוטומטי של הקידוד של הדף.
בגירסאות הישנות של כרום היה אפשרות לבחור את הקידוד הרצוי, בגירסאות החדשות הם הסירו אפשרות זו.
ניתן להשתמש בתוסף המיועד למטרה זו. תצטרך לפבקש את פתיחתו במרכז הפניות.
https://chrome.google.com/webstore/detail/set-character-encoding/bpojelgakakmcfmjfilgdlmhefphglae -
@MacroShadow אמר בעזרה בשינוי שפה:
ניתן להשתמש בתוסף המיועד למטרה זו. תצטרך לפבקש את פתיחתו במרכז הפניות.
חיפשתי דבר כזה!