התייעצות בקניית טאבלט G3 או G4 לסים באקסטואן נטפרי
-
יש לי אקס 2 אן של נטפרי - כעת עם מודם דור 4. אני זקוק לטאבלט [10 אינץ'], ראיתי שהמחירים מאוד משמעותיים בין G3 לבין G4.
הזול ביותר שראיתי G3 הוא בערך ארבעים דולר,
לדוגמא
והזול ביותר של G4 שראיתי הוא בסביבות 80 דולר פחות או יותר, לדוגמאהאם למישהו יש מידע של ייעוץ כמה שווה להשקיע בדור 4 או לחילופין מישהו יכול להציע קישור למשהו דור 4 עם מחיר זול?
תודה מראש -
מה שהבאת זה טאבלטים בלי 'אבא'
יש בגירבסט טאבלט של לנובו דור 4 מתחת לרף המכס! 74.99 דולר עם הקופון הזה IL0615007 למשתמשים חדשים
קישור למוצר
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_590075.html?wid=1349303נחכה למומחים כאן שיתנו דעה ביחס למפרט שלו
-
@מן-המודיעין תודה על הטאבלט, אני אישית מנסיון שיש לי כבר קניתי טאבלט בלי שם, בחצי ושליש מחיר ומאוד נהניתי. כך שאני אישית דוקא מאוד בעד הכי זול, כל עוד שהמפרט הוא בסדר (בפרט שאין לי כסף מיותר). בכל אופן אני מבין צד שני.
-
מישהו יודע על המוצר הזה אם יש לי איזה דרך לדעת באיזה תדרים הוא תומך בארץ בדור 4, כדי לדעת אם הוא מתאים לאקסטואן?
-
@בר-בי-רב
יש בדף שני דגמים ב80 דולר וב 40 דולר הדגם של 40 דולר לא תומך בכלל בסים, אלא רק בוויפי, לא מופיע במפרט שלו. -
@מן-המודיעין בסוף קניתי את המוצר הזה, קיויתי שבעז"ה מה שמופיע שם LTE תומך ברשת של אקסטואן.
גם למטה שם כתוב קישורית רשת G4.