בעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?
-
@לחיל-אומר אמר בבעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?:
@גד אמר בבעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?:
אין בממשק שלו אפשרות לקבלת SMS (אני יודע שבנטפרי א"א לשלוח, אך ניתן לקבל, ויש נטסטיקים שתומכים בזה).
אם אני מבין נכון לא התקנת את המנהל התקן שהחברה מביאה, בנטסטיק לא מספיק הדרייבר של ווינדוס, צריך להתקין איזה תוכנה שהחברה מביאה בשביל שזה יעבוד חלק.
תבדוק אם כשאתה מכניס את הנטסטיק כאילו יש לך כונן דיסקים או שיש עוד התקן בהתקנים ומדפסות, אם לא תחפש את המנהל התקן באינטרנט.
אתה יכול להשאיר פה את הדגם וננסה לעזור.
בהצלחה.בהתקנה באמת התקנתי מתוך כונן של זה, שאחרי ההתקנה מראה שאין כונן כזה, אין לי יותר פרטים משם החברה שכתבתי קודם, אני מצרף צילום מסך של מסך ההפעלה שלו, ולאחר דבריך מצאתי באמת בספריית ההתקן תמונות שמיועדות לSMS ולחיוג, אך לא מצאתי דרך לפתוח אותם, לחצתי על כל קבצי הEXE (חוץ מהסרה) וזה לא שינה.
![0_1530207953823_smalllongbar.bmp](העלאה 100%)
-
@גד בקשר להפעלה של התוכנה תנסה לפתוח את הקובץ app.exe זה אולי יפתח את התוכנה, אם זה עוזר תיצור לו קיצור דרך בשולחן עבודה.
בקשר ל sms, האם בדקת ב tools? לפי דעתי צריך להיות שם אופציה של sms או Messages. -
-
@גד בקשר להפעלה של התוכנה תנסה לפתוח את הקובץ app.exe זה אולי יפתח את התוכנה, אם זה עוזר תיצור לו קיצור דרך בשולחן עבודה.
בקשר ל sms, האם בדקת ב tools? לפי דעתי צריך להיות שם אופציה של sms או Messages.בTOOLS יש הקלטה סטטיסטיקה וUSSD שאיני יודע מה זה, צירפתי צילום מסך מהUSSD אולי זו הכתובת באמת?
מה זה אמור להיות? מה עושים כאן? -
@גד קוד ussd לא צריך להיות קשור.
זה נראה שאין אצלך אופציה ל sms בתוכנה הזאת, אולי תנסה תוכנה אחרת- תעשה חיפוש עם הדגם והחברה, לתוכנה להורדה. -
@גד קוד ussd לא צריך להיות קשור.
זה נראה שאין אצלך אופציה ל sms בתוכנה הזאת, אולי תנסה תוכנה אחרת- תעשה חיפוש עם הדגם והחברה, לתוכנה להורדה.מקווה שאני לא משגע אותך, אך מצאתי בתוך הSETTING את זה שאולי קשור (אני לא הגדרתי שם כלום, כך שלא חייבים את זה כדי להתחבר), וכן מצאתי קובץ שאולי מסביר מה כל דבר [הפכתי אותו לPDF]. אם זה מסובך אשמח מ"מ לדעת איזה דגם הכי מומלץ להזמין שכן תומך בSMS וזול [יתכן שיש לי קונה לנטסטיק שאינו צריך SMS].
0_1530398143579_הוראות נטסטיק אנגלית.pdf
ותודה על הטרחה. -
@גד בקשר למה שמצאת זה לכאורה לא קשור, זה ההגדרות רשת.
בקשר להוראות, זה לא הוראות אלא איזה לוג של מה שקורה שם יצא לי שה sms מכובה, בגלל שזה על מצב evdo , אני לא יודע מה זה אבל צריך לשנות את זה בהגדרות ואז מצב רשת ולשנות את זה (אני לא יודע איפה זה או שזה פשוט בהגדרות>מצב רשת או שזה דרך הקבצים של התוכנה או שזה מה שאתה מראה, הכי מסתבר האופציה הראשונה).
יש מצב קטן שבגלל שנטפרי חסמו את ה sms הוא מכובה.
בקשר לסוג המודם, תראה את זה http://forum.netfree.link/topic/3977/איך-אני-משפר-גלישה-אלחוטי/27
המלצתי פה על משהו יש שם כאלה שסוברים שיש סוג אחר ג"כ טוב.
בהצלחה. -
יש לי בדיוק את הנטסטיק הזו ואני מאוד ממרוצה מזה אך אין לי sms בכל מקרה ממכיוון שאני בx2one שבכל מקרה לא מאפשרים שם sms
.בנוגע לבעיות חיבור בהתחלה גם לי זה עשה בעיות חיבור אבל אחר כך עדכנתי את הווינדוס עם נטסטיק של חבר והכל התחיל לעבוד כרגיל בלי תקלות, כולל קיצור דרך במסך הראשי, את החיבור צריך תמיד ללעשות פיזית ואין לו אפשרות לעשות אוטומטי -
לי יש בעיה נוספת.
רק אתמול הצטרפתי לשירות של הנסטיק (למחשב נוסף, תמיד היה לי חיבור לנטפרי דרך ראוטר), והיו לי קרוב לעשר ניתוקים (אולי אפילו יותר).
פתאום אני מוצא שהנסטיק התחיל "לנדוד", אחרי שאני מבצע חיבור מחדש וכו' כתוב לי גלישה חסומה, למרות שיש גישה לאינטרנט.
רכשתי את החבילה והנסטיק מ019.
יש למישהו פיתרון? -
חברים
אני כעת עם נטסטיק (VINN של Turkcell) וגם לי היו פול בעיות כאלו, (אין בעיה שמוזכרת, שלא חויתי אותה).
בסופו של דבר המסקנה שלי: זה מה שווה נטסטיק.
ומנסיון, אם התמזלת ואתה גר קרוב לאנטנה, השימוש הרבה יותר הגיוני, אם לא, זה מה יש. -
@מעלה-ומוריד אמר בבעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?:
חברים
אני כעת עם נטסטיק (VINN של Turkcell) וגם לי היו פול בעיות כאלו, (אין בעיה שמוזכרת, שלא חויתי אותה).
בסופו של דבר המסקנה שלי: זה מה שווה נטסטיק.
ומנסיון, אם התמזלת ואתה גר קרוב לאנטנה, השימוש הרבה יותר הגיוני, אם לא, זה מה יש.אם אין פיתרון, מצבנו גרוע...
בכל מקרה, לפי מה שאני מבין לפי כל מיני התכתבויות בפורום, ישנם הרבה שאין להם כלל בעיות. לא?
יכול להיות שזה קשור בחברות?אם אין פיתרון, מצבנו גרוע. מאד קשה להתנהל כך...
אבל בכל מקרה, זה נראה מהרבה משתמשים פה בפורום שאין להם כלל בעיות.... -
@מורשת-מרן
לצערי הרב יש המון נטסטיקים בעיתיים בשוק כולל מה שאתה קנית וד''ל.
צריך לדעת מה לקנות ולא להתפתות לכל 1 שמוכר נטסטיקים -
@גד אני עם נטסטיק VININ של Turcksell ואני שולח ומקבל SMS, עם נטפרי. אמנם שליחה יקרה מאד, קבלה בחינם.
אני לקוח @סים-כשר כשר בהוט מובייל, ואני שולח אך ורק להוט מובייל למס' 530 בשביל לדעת ניצול חבילת גלישה, כמדומני שזה בחינם, או אולי איזה חצי שקל או משהו.סליחה על הבורות...
אבל איך מקבלים SMS בנטסטיק ??? -
@zeevgros אמר בבעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?:
@מורשת-מרן
צריך לדעת מה לקנות ולא להתפתות לכל 1 שמוכר נטסטיקיםהנסטיק של 019 מוגדר כבעייתי? לא ידעתי...
עריכה: קיבלתי אותו מהחברה עצמה.
יש עוד כאלו שהוא עושה להם בעיות? -
@מורשת-מרן אמר בבעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?:
@zeevgros אמר בבעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?:
@מורשת-מרן
צריך לדעת מה לקנות ולא להתפתות לכל 1 שמוכר נטסטיקיםהנסטיק של 019 מוגדר כבעייתי? לא ידעתי...
עריכה: קיבלתי אותו מהחברה עצמה.
יש עוד כאלו שהוא עושה להם בעיות?איזה נטסטיק הם הביאו לך? מה הדגם?
-
@מצפה-לישועה זה תלוי בנטסטיק שלך ובספק
אני למשל יש לי נטסטיק של Huawei וספק 019 אז יש לי אפשרות לקבל sms
אם בנטסטיק שלך אין אפשרות כזו, תוכל לפנות ל@clickone יש לו שרות sms למייל -
@מצפה-לישועה אמר בבעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?:
@גד אני עם נטסטיק VININ של Turcksell ואני שולח ומקבל SMS, עם נטפרי. אמנם שליחה יקרה מאד, קבלה בחינם.
אני לקוח @סים-כשר כשר בהוט מובייל, ואני שולח אך ורק להוט מובייל למס' 530 בשביל לדעת ניצול חבילת גלישה, כמדומני שזה בחינם, או אולי איזה חצי שקל או משהו.סליחה על הבורות...
אבל איך מקבלים SMS בנטסטיק ???בנטסטיק שלי באופן אישי יש לזה חלון מיוחד:
!
-
ואיך יודעים לאיזה מספר לשלוח SMS?
-
@20 אמר בבעיות בנטסטיק, למי יש פתרון?:
ואיך יודעים לאיזה מספר לשלוח SMS?
גם אני מצטרף לשאלה, איך אני יודע מה המספר שלי בשביל לקבל SMS ?
-
@20 @מצפה-לישועה רק להתקשר לשירות לקוחות של חברת הסלולר שלך