G4 G3 LTE
-
-
-
אשמח מאוד אם אחד מכל המומחים כאן יוכל לומר לי "פשט פשוט" במה שכתוב בדגם הזה בכותרת G3 LTE כי לכאורה אם זה G3 זה לא LTE ואם הפוך אז זה גם לא מסתדר.
ומוזר עוד שבמפרט המקוצר שם כתוב כמה פעמים G4 LTE ובמפרט המורחב נזכר רק G2 וG3, ניסיתי כמה פעמים לשאול את הסיני והוא לא עונה לענין, כנראה שהוא עצמו לא יודע.
מצורפים תמונות מהמאפיינים הנ"ל.
-
אכן, סתירה,
אין לה פתרון, חוץ מלהזמין ולבדוק בפועל... -
אשמח מאוד אם אחד מכל המומחים כאן יוכל לומר לי "פשט פשוט" במה שכתוב בדגם הזה בכותרת G3 LTE כי לכאורה אם זה G3 זה לא LTE ואם הפוך אז זה גם לא מסתדר.
ומוזר עוד שבמפרט המקוצר שם כתוב כמה פעמים G4 LTE ובמפרט המורחב נזכר רק G2 וG3, ניסיתי כמה פעמים לשאול את הסיני והוא לא עונה לענין, כנראה שהוא עצמו לא יודע.אכן, סתירה,
אין לה פתרון, חוץ מלהזמין ולבדוק בפועל...יש מצב שזה מה שמכונה דור 3.9 - דהינו דור שלש מהיר יותר (מהירות רשמית של 42 MB/S) אבל בפועל זה עדין דור שלש ולא הפרש משמעותי
-
@beri.zip הרמה שהזכרת גם נחשבת LTE?
-
-
לפי זה אתה מתכוון שבעצם הוא משקר באיביי? [הוא לוקח סיכון].
-
לפי זה אתה מתכוון שבעצם הוא משקר באיביי? [הוא לוקח סיכון].
הוא לא ממש משקר אלא רק אולי לא ממש מדייק
ראיתי כבר מוצרים שקוראים לזה דור 4 כי מבחינה טכנולוגית זה היה סוג של קדם דור 4
בעיקר בארצות הברית זה נקרא ככה כי כנראה יש שם תמיכה במהירות גבוהה יותר בדור 3.9
לדוגמא המוצר הזה באמזון שזה HSPA+ וכתוב שזה דור 4 -
@beri.zip , תודה על תגובתך, לא מצאתי שם בכל המפרט שכתוב LTE. כך שלגבי הדגם שלי - אם זה לא דור 4 LTE - אז אין כאן רק חוסר דיוק, אלא שקר ממש. אני טועה?
-
שוב ראיתי שלפעמים גם LTE יכול להחשב דור 3.9
כאן [בתרגום חופשי]:
דור חדש של תקנים סלולריים הופיע כמעט כל שנה עשור מאז מערכות 1G הוכנסו ב 1981/1982. כל דור מאופיין על ידי להקות תדרים חדשים, שיעורי נתונים גבוהים יותר ולא תואם לאחור טכנולוגיית השידור. השחרור הראשון של 3GPP Long Term Evolution (LTE) אינו עונה באופן מלא על דרישות ה- ITU 4G, הנקראות IMT-Advanced, הגרסה הראשונה של LTE אינה תואמת לאחור ל- 3G, אך היא טכנולוגיית טרום-4G או 3.9G, אולם לעיתים ממותגים "4G" על-ידי ספקי השירות. אבולוציה LTE מתקדם היא טכנולוגיית 4G. WiMAX היא טכנולוגיה אחרת על או משווקת 4G.