בעיות קליטה בנטסטיק - 019
-
יש לי נטסטיק של ZTE, (אין לי מושג מה הדגם הוא נרכש מאורנג' אז הוא עובד עם התוכנה שלהם ורשום עליו NetOnKey) וסים של 019.
עד לאחרונה הוא עבד מצוין בגלישה במהירות סבירה והתחבר לרשת דור 3.
שבוע שעבר הוא החליט שהוא מתחבר רק לדור 2, ניסיתי לעשות בחירת רשת ידנית ובחיפוש הוא מוצא כמה רשתות, אחת כתוב 019-דור 2 ואליה הוא נותן לי להתחבר, בנוסף הוא מוצא רשת +019 3G אבל מסמן אותה כ-Forbidden ולא נותן לי להתחבר אליה.
כשאני מתחבר לדור 2 הגלישה במהירות פשוט זוועה, לפתוח גוגל לוקח דקה.
דיברתי עם התמיכה של 019 והם אומרים שאצלם הכל תקין.
ניסתי במחשב אחר - אותה בעיה.
השאלה היא, אם בחיפוש רשת הוא מוצא את הרשת של 3G ורק מסמן אותה כאסורה, זה לא מצביע שהבעיה היא ב-019 ? ההגיון הוא שאם הנטסטיק היה נדפק הוא לא היה מציג בכלל את הרשת הזו?
מה אפשר לעשות?
תודה לכל העוזרים -
@צביקה3 יש לך אפשרות לבדוק במקום אחר מבחינת קליטה?
-
@צביקה3 איזה דגם יש לך זה רשום עליו או במקום הכנסת הכרטיס
וכמה מהירות הגלישה שהוא מאפשר? -
@shraga
בדקתי ועדיין אותו הדבר, מוצא את שתי הרשתות אבל מאפשר התחברות רק לדור 2.@יעקב.ק
לא כתוב עליו דגם בשום מקום, כנראה שזה ZTE MF637 או משהו דומה, מהירות גלישה עד מהירות 7.2 Mbps
זה מה שמצאתי באתר של אורנג' שנראה דומה לשלי -
גיליתי משהו מעניין, יש לי מכשיר ל-Waze מבית 'נתיב' עם סים של 019 והחל מאתמול הוא לא מתחבר לרשת, התסמינים דומים למה שיש לי בנטסטיק, בחיפוש רשת ידני הוא מוצא דור 2 ו-3 אבל מאפשר התחברות רק לדור 2שכמובן לא מספיק בשביל Waze.
התקשרתי לתמיכה של 'נתיב' ונאמר לי שהם מעבירים את מספר הסים ל-019 ותוך כשעה זה מסודר, ניסיתי לשאול אותו מה בדיוק הבעיה אבל הנציג לא ידע לומר.
התקשרתי שוב ל-019 ואמרתי להם "אפילו נתיב מודעים לכך שיש אצלכם בעיה, איך אתם לא יודעים"? הנציג לא ידע על שום בעיה כזו והציע לשלוח סים חילופי.
יש כאן מישהו מ'נתיב'/019 שיכול לברר מה קורה שם ?
אני לא רוצה לקנות נסטיק במאות שקלים ואז לגלות שהבעיה ב-019.
מה עושים? -
@צביקה3
תחפש מכר עם נטסטיק טוב ותבדוק את הסים שלך אצלו -
@צביקה3 אמר בבעיות קליטה בנטסטיק - 019:
@shraga
בדקתי ועדיין אותו הדבר, מוצא את שתי הרשתות אבל מאפשר התחברות רק לדור 2.@יעקב.ק
לא כתוב עליו דגם בשום מקום, כנראה שזה ZTE MF637 או משהו דומה, מהירות גלישה עד מהירות 7.2 Mbps
זה מה שמצאתי באתר של אורנג' שנראה דומה לשליהחליפהו באחר ותיוושע