תמונות שנשארו בזכרון הדפדפן
-
שלום וברכה לכולם
ראיתי הרבה פעמים שדיווחתי על תמונות וכד', שהתשובה מהאנשים היקרים במערכת הפניות הייתה בסגנון כזה: "יתכן שנשארו בזכרון הדפדפן מגלישה ללא נטפרי. תרענן את הדף באמצעות קונטרול+F5"הרבה פעמים זה עזר, אבל היו כמה פעמים שזה לא עזר, ואז מצאתי (תגידו אם אני צודק או סתם מדמיין) שיכול להיות עוד מקום בו נשמר הזכרון, והוא בזה שהדפדפן (כרום) מחובר לחשבון שלי.
ניתקתי וחיברתי ובאמת התמונות נעלמו.עכשיו הייתי רוצה להבין:
- זה הגיוני שלחצתי קונטרול + F5 ולא נמחקו התמונות?
- "יתכן שנשארו בזכרון הדפדפן מגלישה ללא נטפרי." - זה הגיוני שהם נשארו בזיכרון גם אם לא גלשתי באתר הזה מעולם? או שאני צריך לגלוש פעם אחת, ואז הם נשארות? כי למיטב זיכרוני באמת לא הכרתי את האתר הזה.
תודה רבה רבה לכולם!
הוספה: עוד שאלה: לפעמים אני רואה תמונות שנחסמו בעבר, ובצדק, ופתאום אני רואה אותם פתוחות. מה זה יכול להיות? פה לא עזר קונטרול + F5 , ולא מחיקת נתוני גלישה.
-
@N.O אם יש בזה שהיית מחובר לחשבון גוגל איני יודע
אבל לענין התמונות באינטרנט מסתובבות מיליוני תמונות שיכולים להיות בכמה עשרות אתרים לכן לא מוכח שגלשת שם אבל במקום אחר שהיה גם התמונה הזאת כנלע"ד
לילה טוב -
-
@N.O תקרא כאן יש תוכנה גם שמנקה את כל זיכרון המטמון
http://forum.netfree.link/topic/433/מחיקת-זיכרון-מטמון-בדפדפן/15
בהצלחה רבה -
- מחיקה דרך פה? (מצורף צילום)
- ומה לגבי השאלה הזאת: "לפעמים אני רואה תמונות שנחסמו בעבר, ובצדק, ופתאום אני רואה אותם פתוחות."
אני יסביר את עצמי. פתחתי אתמול דף אינטרנט מסוים ולא ראיתי תמונות לא טובות. היום שוב פתחתי את אותו דף, וכעת אני רואה תמונות לא טובות. איך הם הגיעו לזיכרון? תודה רבה
-
@N.O בזהירות אולי זה קשור לחגא של הגויים !?!
-
- כן. בד''כ זה פותר הכול. רק במקרים שיש בעיות מחיקה, צריך להשתמש עם תוכנות חיצוניות.
- קשה לענות על אתר שאני לא יודע. אני רק אומר, שיש אתרים שיש שם תמונות שמתחלפות באופן רנדומלי. ואז, יכול להיות, שאחד נחסם והשני לא.
-
@baruch כלומר שאתמול היו תמונות אחרות מהיום?
לא יודע, זה ממש לא נראה לי ואני יסביר, היום ראיתי לאורך כמה עמודים באתר הרבה הרבה תמונות בעיתיות מה שלא ראיתי בעבר. וחיפשתי תמונות באותה קטגוריה. ככה שלא נראה שהם פתאום הכניסו 100 תמונות חדשות, ופים פעם שלא הייתי חסום ראיתי אותם, והם נכנסו לזכרון שלי וכו' וכו'
מדובר באתר הזה http://www.freepik.com/ -
תשלח לי קישור ישיר לדף כזה למערכת פניות, תמען את זה אליי, ואשתדל לבדוק עבורך מחר בבוקר.
-
תודה רבה אבל לכאו' הבעיה כבר נפתרה ע"י המחיקה שעשיתי
אני רק לא מבין איך זה קרה, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב... -
@N.O אצלי מצוין
ובכל זאת סליחה על הערה תשתדל אם אתה חושב על אתר שיש בו בעיות אל תעלה את זה בפונבי
תודה רבה ובתקווה להבנה לילה טוב -
@מיציבושי אמר בתמונות שנשארו בזכרון הדפדפן:
@N.O אצלי מצוין
ובכל זאת סליחה על הערה תשתדל אם אתה חושב על אתר שיש בו בעיות אל תעלה את זה בפונבי
תודה רבה ובתקווה להבנה לילה טובזה בדיוק הנקודה.
האתר עצמו לא בעייתי, עובדה שפתחתי או באקספלורר ושם לא היו תמונות. וודאי שהבעיה היא אצלי.
השאלה האם אחרי שעשיתי מחיקת זכרון כנ"ל, האם איכשהוא יכולות שוב לצוץ לי תמונות?
ולמה אני שואל?
כי אני זוכר שבעבר עשיתי מחיקת זכרון! אז איך זה חזר? -
עוד הפעם אותה הבעיה! שוב חזרו חלק מהתמונות/תמונות אחרות!
איך זה יכול להיות? אתמול עשיתי מחיקה! -
-
עדיין לא
-
ב 2 הפעמים לא שלחתי כי מיד מחקתי את הזיכרון, ואז נמחקו התמונות, ומה בדיוק אני ישלח?