פתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות
-
@סופר אין הבדל טעות סופר בלבד
הרעיון ברור לא.?! -
בעיקרון גוגל עמצם מטשטשים דמויות אדם, כך שבעיות חמורות ממוזערות, אלא שהם טישטשו רק את הפרצוף ולא את כל הגוף שפעמים רבות הם בלתי צנועות, לכן אני מציע אולי שיפתחו התמונות בטשטוש בינוני והעין הבוחנת של המשתמשים הם אלו שיתנו את ההכשר על התמונה אם נראית בסדר ורק אז ישלח לבדיקה אצל הגויות לפתיחה רגילה.
כמובן שאם יתברר שהתמונה פסולה הרי שהמשתמש החרדי לא יורשה לתת חוות דעת לתמונות. -
פוסט זה נמחק! -
@מטעמים אמר בפתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות:
אין פה בכלל תמונות של אנשים, מי שמשתמש בכלי הזה יודע.
להיפך, מי שמשתמש בכלי הזה יודע שלא לחינם נטפרי חסמו את זה,
ומי שלא משתמש עם זה חושב כמוך... -
@אנדי תפני למערכת הפניות. יתכן וזה יוכל להגיע לוועדת חריגים.
-
בנוסף, [בסוגרי סוגריים] יש פה משהו מתחת לפני השטח שאף אחד לא מדבר עליו: הרי גם אני ואתה הולכים ברחוב... בנוסף לזה שאנו גולשים בנטפרי, ברחוב - גוגל לא מטשטש את התמונות ובכל זאת אנו ממשיכים ללכת ברחוב! כאן, שגוגל מטשטשת לא כל שכן. ואם תוסיף לזה את הרובוט האוטומטי שיש לו יכולת לזהות דמויות?
אז באמת מדוע שלא יהיה לזה מענה?
איזה השוואה מקוממת, כל בר דעת מבין שיש הבדל עצום אם זה ברחוב, או שיושבים לבד מול מסך המחשב.
אין שום סיבה שנטפרי תתפשר על כלל הברזל שעדיין לא הוזז אף פעם: אין שום תמונות של נשים בלי יוצא מן הכלל!!!
גם לא מטושטשות... ודי למבין. -
אכן @נפתולי ו-@shraga דברי טעם!!
אני חוזר בי מהדברים שכתבתי לעיל.קבלו נא את התנצלותי הכנה.
-
עמדתי לפתוח על זה נושא, לאחר שהופניתי לכאן מהסקר בעמוד הפניות.
גם אנחנו נתקעים בצורך הזה פעמים רבות מאוד, לפני כל נסיעה למקום, כשרוצים להכיר שטח במקום להסתבך במקומות לא מוכרים,
בהכנת מסלולים ובעוד פעמים רבות, ממש נצרכות.אם היתה אפשרות לבקש פתיחת איזור גם במחיר של יותר נקודות, ואפילו רבות, היינו הולכים על זה.
-
רציתי להצביע על הנושא אבל זה כלל לא קיים בסקר???
-
מישהו יודע איך מעלים נושא להצבעה?
-
היום נפתחה בנטפרי האופציה לצפות בתמונות המצורפות לגוגל מפות (לא תצוגת רחוב אלא תמונות של אתרים שגולשים העלו)
יישר כוח!
עיינו כאן: http://forum.netfree.link/topic/4221/גוגל-מפות-רעיון-איך-לפתוח-את-התמונות/27 -
מישהו יודע איך מעלים נושא להצבעה?
פותחים אשכול עם פרטי ההצעה שלך תחת הקטגוריה של "דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי", ואם זה אפשרי (הן מבחינה טכנית והן ממבחינת מדיניות נוםרי) אז הם מעלים את זה להצבעה (או אם זה בקלות - הם עושים את זה בלי הצבעה, כמו האשכול הנוכחי).
-
@מ.-פינחסי אמר בפתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות:
(או אם זה בקלות - הם עושים את זה בלי הצבעה, כמו האשכול הנוכחי).
חשוב להדגיש.
הם לא פתחו את גוגל סטריט אלא רק רק את התמונות שגולשים העלו שיש להם קישור מאתר גוגל מפות.
נכון לעכשיו האתר הזה (גוגל סטריט) חסום לחלוטין. -
תמונות שאנשים העלו - כבר היה נשלח לבדיקה בעבר...
(אולי היה ונחסם בשלב כלשהי שלא הבחנו?)תצוגת רחוב... לזה אנחנו מחכים ממש!
-
@שחרית אמר בפתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות:
תמונות שאנשים העלו - כבר היה נשלח לבדיקה בעבר...
לא זכור לי כזה דבר,... אבל אם אתה אומר. אולי זה היה מזמן?!..
בכל אופן, מישהו יודע איך מעלים להצבעה את הרעיון לפתיחת תצוגת רחוב תמורת תשלום בנקודות או משהו כזה?
-
@מטעמים אני לא בטוח שזה הפתרון עבורך. קח בחשבון שגם אם זה התקבל כל כתובת תדרוש נקודות כי כל כתובת היא המון המון תמונות כך שאם תרצה לזוז בניין ליד תצטרך עוד נקודות
תוך כמה דקות יגמרו לך כל מלאי התמונות...
הפתרון צריך להיות טכנולוגי ומחוץ לקופסה לא בדיקה רגילה עם נקודות -
אם יש לך משהו אחר להציע, אשמח לשמוע.
הרעיון שלי הוא רעיון של ברירה:
אם משתמש ידע שהוא משלם נקודה על כל 50 תמונות שייפתחו דרכו בגוגל סטריט הוא יחשוב פעמיים ולא יעמיס לחינם על המערכת.
מאידך יש אנשים (כמוני...) שלפעמים נחוץ להם לדעת כיצד נראה חזית של בניין מסוים או כניסה לרחוב והם מוכנים לשלם את המחיר. -
@מטעמים אם אני לא טועה רק חזית של הניין היא באיזור ה50 תמונות. אתה חושב שחזית של בניין היא תמונה אחת אבל איך שאני מבין כל תמונה מורכבת מהרבה תמונות קטנות. [כמובן שייתכן שאני טועה..] תבין את הרעיון לכן לא נראה לי שזה פתרון.
-
ברור שזה לא תמונה אחת. אבל גם לא 50!
לדעתי באזור ה-7 עד 8 תמונות (לא על בסיס מדע מדויק...)