סקר מהירות העלאה, 019 נייח.
-
שלום רב, מאז שהתחברתי לנטפרי דרך 019 אני מקבל באופן קבוע 1MB העלאה בלבד, גם במסלול הרגיל 019 נותנת הכי מעט מכל הספקיות, רק 2MB במקום 3 שזו ההגבלה של בזק.
משיחות שלי עם 019 אמרו שזה קשור לנטפרי ואין מה לעשות, שאלתי האם יש מישהו שמקבל דרך 019 נייח יותר מ 1MB העלאה? -
@חיים12 אני מקבל יותר.
http://www.speedtest.net/result/7545555978.png -
תודה על השיתוף, מעניין מי היוצא דופן מבינינו, סתם כדי להיות בטוח, אין לך IP קבוע פרטי או משהו אחר בסגנון?
-
@חיים12 אין
-
כשהצטרפתי ל019 לפני כמה חודשים אמרו לי ששמים לי 100 מגה ואחרי שלש חודשים זה יותר יקר
כמובן לא התקשרתי בזמן ובנתיים שילמתי אבל עכשיו התקשרתי להוריד מהירות, שמו לי 15 מגה וזה ממש איטי. אני מוריד קבצים בפחות ממגה לשניה. לפני זה היה יורד ב12 מגה לשניה.
העלאה כתוב לי בבדיקה מהירות חצי מגה -
@שואף 15 מגה אמור לתת 0.75 בהעלאה, 40 או 100 אמור לתת בכל החברות 3 וב 019 2 בפועל אני מקבל 1, זה לא איטיות אלה הגבלה משום שתמיד הוא מגיע לאותה נקודה, בבדיקה מול ספק בזק אני מקבל 3.
-
אצלי גם כן מהירות ההעלאה איטית. מגה בית אחד. המהירות שאני משלם עליה היא ארבעים מ"ב. (הורדה כמובן)
-
למה באמת מהירות ההעלאה כל כך איטית?
-
@derid לא היה להם הסבר, אבל התיאשתי אחרי כמה שיחות כי ראיתי שהם לא מבינים הרבה.
הם אמרו שזה בגלל נטפרי,
נטפרי אמרו שהם חברת סינון ולא קשורים לבעיות גלישה, וכך נפלתי בין הכסאות. -
@חיים12 אמר בסקר מהירות העלאה, 019 נייח.:
@derid לא היה להם הסבר, אבל התיאשתי אחרי כמה שיחות כי ראיתי שהם לא מבינים הרבה.
> הם אמרו שזה בגלל נטפרי,מתי זה היה? אתמול?
-
@נטפריס לא, מדובר על לפני כמה חודשים, כשהתחברתי לשירות.
מאז התייאשתי. -
@חיים12 פעלת לפי מה שרשום כאן?
http://netfree.link/wiki/איטיות_וניתוקים -
@shraga רשמתי שמול ספק בזק 1@1 אני מקבל 3 MB העלאה, מה שמשאיר את הענין רק מול ספק 019/נטפרי
-
@חיים12 אמר בסקר מהירות העלאה, 019 נייח.:
שלום רב, מאז שהתחברתי לנטפרי דרך 019 אני מקבל באופן קבוע 1MB העלאה בלבד, גם במסלול הרגיל 019 נותנת הכי מעט מכל הספקיות, רק 2MB במקום 3 שזו ההגבלה של בזק.
משיחות שלי עם 019 אמרו שזה קשור לנטפרי ואין מה לעשות, שאלתי האם יש מישהו שמקבל דרך 019 נייח יותר מ 1MB העלאה?יש לי נייח ב019
העלאה בסביבות ה1MB והורדה בסביבות 60-70
כמובן רק בבדיקות מול שרתים ישראלים בספיד טסט
ניסיתי כמה שרתים חו'ליים והבדיקה לא יוצאת כראוי (כגון הורדה של GB והעלאה של KB בודדים) -
כן זה כבר הרבה זמן ככה, לא משהו חדש.
@shraga מהגם שמהירות ההורדה טובה, כך שזה לא נראה בעיה של אטיות וניתוקים -
אחרי בדיקה מעמיקה עם הרבה אנשים שיש להם נטסטיק מטעם 019 שמורכב עליה סינון של נטפרי, התקלה תוקנה ובנוסף באמת הגלישה מהירה ושודרגה המערכת . השירות מהיר עכשיו ב"ה, ואין צורך לחכות הרבה זמן במידה ויש תקלה. מרוצה מאד מהחברה.ממליצה בחום
-
@arava אנחנו מדברים על מהירות העלאה בנייח DSL לא נטסטיק.
-
אני גם עם 100 מגה נייח ומהירות העלאה 1מ"ב
-
מה עושים?
חייבים לטפל בזה. -
אף אחד לא חושב להתייחס? אולי @הראל-019 @arava @administrators