רעיון יצירת אינדקס אתרים נפוצים דומים על ידי המשתמשים
-
חשבתי על רעיון שיהיה אינדקס לכל האתרים שפתוחים בנט פרי ויתויג על ידי המשתמשים
ובהרחבה
נטפרי יצרו אינדקס של כל האתרים שיתויגו לפי נושאים ספציפיים לדוגמה אתר מידע תכנות/מחשבעם /רכב/רפאוי אתר מכירות בגדים/חשמל/צעצועים
ועוד
וכל משתמש שמבקש אתר יצטרך לתיג למה שייך האתר שמבקש ולגבי האתרים שכבר פתוחים או שיהיה מתנדבים שיתיגו וימשיכו כל אתר למה שצריך או כל אחד שנכנס לאתר שכבר פתוח ועדיין לא תויג ושויך יקפוץ לו בקשה לתיוג
ואחרי שיהיה מוכן או אפילו תוך כדי
כל אחד שמנסה להיכנס לאתר שחסום יופיע לו במקום אתרים נפוצים שמופיע היום הוא יראה רשימה של אתרים שפתוחים לפי הציוד שנקבע -
ועוד משהוא אם זה יעבוד טוב
אז יהיה אפשר להציע למפרסמים פרסום רלוונטי במיוחד לדוגמה אתר של מחשבים יוכל להכניס פרסומת למחשבים בדף של חנויות מחשבים והפרסום יהיה הרבה יותר רלוונטי מסתם פרסום כי זה פונה לאנשים שמחפשים באותו רגע חנות של מחשבים וכן הלאה -
בעד הרעיון
-
וכל משתמש שמבקש אתר יצטרך לתיג למה שייך האתר שמבקש
חוץ מעצם הרעיון המבורך, לא תמיד ממש יודעים מהו האתר, (לי זה קורה הרבה!) ואז התיוג נהיה לא מדויק או סתם מטעה.
וכן, הרבה פעמים קשה לי אפילו לשים לב שלא כתבתי כמה מילים על האתר בגלל קצב העבודה.
אז תיוג יכול להיות קצת יותר מדי לאנשים שמריצים עניינים ופחות שמים לב אם מילאו את כל הפרטים -
@דרור אמר ברעיון יצירת אינדקס אתרים נפוצים דומים על ידי המשתמשים:
וכל משתמש שמבקש אתר יצטרך לתיג למה שייך האתר שמבקש
חוץ מעצם הרעיון המבורך, לא תמיד ממש יודעים מהו האתר, (לי זה קורה הרבה!) ואז התיוג נהיה לא מדויק או סתם מטעה.
וכן, הרבה פעמים קשה לי אפילו לשים לב שלא כתבתי כמה מילים על האתר בגלל קצב העבודה.
אז תיוג יכול להיות קצת יותר מדי לאנשים שמריצים עניינים ופחות שמים לב אם מילאו את כל הפרטיםאפשר לעשות שהתיוג לא חובה ואולי שיקפוץ הודעה שמבקש לתייג
וחוץ מיזה תיוג זה לא תיאור והסבר אלא רק שיוך לקטגוריה קימת לדוגמה אתר מכירות או אתר מידע אתר של מחשבים או אתר של בגדים וכן הלאה