סינון דיפרנציאלי לאתרים תורניים
-
אני נתקל שוב ושוב בסינון טקסט בתוך תוכן תורני, זה מפריע מאוד לקריאה הרציפה ולסעיפים הקטנים. כשקוראים עמודים שלמים ובתוכם מופיעים לפתע שורות של XXXX XXXX XXXX XXXXX ...
במערכת הפניות אומרים שהסינון כולל את כל האתרים ללא יוצא מהכלל, אבל אני חושב שיש לפתח סינון דיפרנציאלי בו האתרים התורניים יוחרגו מהכללים הנוקשים בהם אם נמצאה מילה אחת לא נכונה כל הטקסט נפסל לחלוטין. הרובוט אמנם חכם מאוד אבל עם-הארץ גמור בכל הנוגע לתחום התורני....
-
@מטעמים באתרים נקיים לגמרי אין סינון של רובוט,
כנראה מדובר באתר שמוכרח שהרובוט ייפעל בתוכו, ובמקרה כזה אכן אין הבחנה לעיתים בין הטקסטים התורניים לאלו שדורשים סינון -
בכל מקרה צריך להיות זהיר.
לך תדע, אולי ארבעת המינים רשמו פטנט "החרגת אתר ללא סינון כלל"...
ואז חברות ספקים של נטפרי עלולים לקבל מכתב שלישי... -
@shraga
כנס לפה: http://din.org.il/2018/06/19/פיצויי-גירושין-מתי-מדוע-וכמה/באתר יש חלק חסום (אבן העזר) אבל גם מלא חורים כמו גבינה שוויצרית איפה שלא פותחים.
-
@מטעמים הבאת דוגמא מצויינת לאתר שזקוק כולו לעבור סינון
-
@shraga
תעבור שוב על הכותרת של ההצעה שלי ותבין בדיוק למה התכוונתי.
אני יודע שהאתר זקוק לסינון, אבל אני לא חושב שהוא צריך את אותה רמת סינון של אתר בילויים.
בכל זאת, הטקסטים התורניים אינם מקבילים בשום פנים ואופן לעולם החופשי.!כלומר, 3 רמות סינון:
- א. לאתרים רגילים בהם משתמשים ברובוט הרגיל
- ב. לאתרים תורניים עם סינון פחות מחמיר
- ג. לאתרים תורניים בהם לא צריך סינום רובוטי כלל
-
@מטעמים תוכל להסביר את דרך הביצוע של הרעיון?
מה הכוונה "דרגות סינון טקסט"? -
@מטעמים הבעיה היא שהרובוט יצטרך לעבור כמה שנים טובות בפונוביז', ולא מקבלים שם רובוטים בשלב זה
-
@shraga ו-@abc אסביר את עצמי.
כפי שהבנתי, הרובוט עובד כך: אם יש סכום מסוים של מילים שליליות (נניח 10) הוא מוחק שורה, אם יש סכום מעבר לכך (נניח 18) - הוא חוסם את כל הדף.
עד כאן מובן?
בדרגה המקלה [לאתרים תורניים] הוא יעבוד בצורה יותר נדיבה לפני שהוא חוסם.