למה שנטפרי לא ירוויחו כסף
-
@a0533057932 אמר בלמה שנטפרי לא ירוויחו כסף:
@לחיל-אומר זה נועד ליצור תחרות וכך יש יותר סיבה להשקיע בתשתיות עם זה היה רק נטפרי לבד לא היה להם אינטרס להשקיע בשרתים וכד' כך שהחברות יודעות שאפשר לעבור הם משקיעים
אניממש לא חושב שהשיקול הוא ליצור תחרות, אולי השיקול הוא חוסר השקעה ואולי סתם התעכבות.
חוץ מזה אם נטפרי עושים בעצמם שרתים הם יכולים לעשות משהו טוב בלי תחרו, כמו כל החברות. -
כך מגיקוד כתב באחד המקומות כאן אאל"ט שזה בשביל לא לסגור את השוק [והתחרות] של ספקי נטפרי.
ואמנם יתכן שבכל מקרה ניתן יהיה למצוא דרך בלי לסגור את השוק כנ"ל. אבל יש לנטפרי הרבה דברים חשובים כמו ווייפרי לאנדרואיד שצריכים לעשות, ולכן בשביל פרוייקטים כאלה כמו הקמת ספק צריך עוד כוח אנוש. -
@a0533057932 אמר בלמה שנטפרי לא ירוויחו כסף:
@לחיל-אומר זה נועד ליצור תחרות וכך יש יותר סיבה להשקיע בתשתיות עם זה היה רק נטפרי לבד לא היה להם אינטרס להשקיע בשרתים וכד' כך שהחברות יודעות שאפשר לעבור הם משקיעים
זה כ"כ נכון גם מההיבט הפסכולוגי. אחד הדברים המוצלחים בנטפרי שהם מצליחים לתת את ההרגשה שהם לא מתערבים לך בחיים.. ולכן חשוב שמה שלא קשור נטו לסינון לא יהיה ביידים של נטפרי
אבל זה לא שולל שיהיה גם לנטפרי ומי שיבחר ללכת עמם ילך.. -
@לחיל-אומר אמר בלמה שנטפרי לא ירוויחו כסף:
בנטפרי (שהמחיר שלו בעיקרון הוא כמעט חינם) אתה משלם על כל אחד בנפרד, מכיוון שזה שלש חברות שונות
וכמה הכל יוצא ביחד?
-
@לחיל-אומר
אני חושב שנטפרי לא ממש רוצים להפיץ את עצמם בענק. כדי שיכנס רק למי שבאמת צריך אינטרנט. שימו לב לפרסום הקטן שלהם.
אני טועה? -
לא.
זה רשמית כך.
הם מעולם לא פרסמו - זה הספקים שפרסמו.
-
אני חושב שתהיה איזו תועלת אם יהיה ספק של נטפרי עצמה שמחירה יהיה כמו ספקים הטרפים ללא עלות נוספת, שאז לא יהיה לאף בן אדם צד לא לעשות סינון בגלל המחיר, אבל כפי שכתבתי יש את המניעים לזה לבינתים.
-
@548499758 אמר בלמה שנטפרי לא ירוויחו כסף:
וכמה הכל יוצא ביחד?
הכל ביחד למאה מגה 170 מכיוון שאין הבדל בין תשתית לבד או תשתית עם ספק שעולה 100 שקל.
-
@mdy אמר בלמה שנטפרי לא ירוויחו כסף:
@לחיל-אומר
אני חושב שנטפרי לא ממש רוצים להפיץ את עצמם בענק. כדי שיכנס רק למי שבאמת צריך אינטרנט. שימו לב לפרסום הקטן שלהם.
אני טועה?לא נראה לי שזה זה, אבל אם כך חבל מאג לתת לדאר ההכשרים הפרוצים לחגוג בפירסום ומינוף.
-
@לחיל-אומר
אם נטפרי היו מפרסמים את עצמם בגדול.
כל בית היה מכניס אינטרנט. כי נטפרי זה באמת כשר.
ואת זה אנחנו לא רוצים -
@mdy אמר בלמה שנטפרי לא ירוויחו כסף:
כי נטפרי זה באמת כשר.
תרשה לי לחלוק על המשפט הזה,
יחסית , נטפרי זה הפיתרון הכי טוב שקיים, והוא בלי השוואה לכל פתרון אחר.
אבל כשר , אי אפשר לומר על אינטרנט.
אישית , הגעתי לכמה וכמה דברים בעייתיים,
גם הסינון הרובוטי לא מושלם , וגם סינון הקבצים.
כשפותחים אתרים חילוניים, תמיד אפשר להתקל בדיבורים לא לענין שלא סוננו.
בחיפושים באנגלית יש תוכן נרחב שלא תמיד מסונן,
ובוא נאמר, שגם באתר של כללית יש מידע שלא הייתי רוצה שהילדים שלי יקראו...נכון שכל אלו הם דברים מינוריים , יחסית , שקורים לעיתים די רחוקות.
אבל כל מה שהוא אוטומטי הוא לא מושלם , סינון התמונות הוא הכי קרוב למושלם .ייתכן שלמי שנכנס רק לכמה אתרים כמו גימייל בנק וקופת חולים זה באמת כשר.
מי שמשתמש גם באתרים נידחים יותר לא יכול לקרוא לזה כשר.ואולי , אפשר לטעון שאין בעיה הלכתית לקרוא דברים בעייתים, בניגוד לתמונות שם זה הלכתי ממש.
-
-
פוסט זה נמחק!