מצלמות IP
-
רכשתי מצלמת IP, זה מתחבר לאינטרנט ואני מתחבר למצלמה ממחשב או מאפליקציה, הבעיה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת בגלל נטפרי, עשיתי הקלטה הם פותחים כתובות וזה עדיין לא מתחבר, הם טוענים שזה נראה שכל פעם הוא מנסה להתחבר דרך כתובת אחרת ולכן לא ניתן לפתוח, למישהו יש ניסיום עם זה? יש לזה פתרון?
והאם יש חברות אחרות כדוגמת שיאומי שאיתם זה כם עובד? -
@ib פעמים רבות הפעלה ראשונית דורשת חיבור של המצלמה לרשת המקומית וזיהוי שלה בתוכנה, בכל מקרה זה שונה מחברה לחברה וקשה לענות על זה ככה.
בגדול לא הגיוני כל כך שהכתובת לחיבור תהיה שונה לחלוטין כל פעם, אמור להיות איזו שהוא כתובת בסיסית שדרכה המצלמה משדרת. -
מקווה שהבנתי אותך טוב, כדי שמצלמה תתחבר בעיקרון צריך כתובת IP קבוע אחרת זה כל הזמן משתנה לספקי RL ואקס2אן יש את האפשרות
-
@לייבל זה נצרך רק אם הוא מנסה להתחבר מכתובת חיצונית.
-
@לייבל זה נצרך רק אם הוא מנסה להתחבר מכתובת חיצונית.
-
-
אין לי מושג מה הוא רוצה לפעמים רוצים להתחבר מאותה רשת מקומית.
ובנוסף יש כל מיני תוכנות שמאפשרות לעקוב אחרי כתובת האייפי וכשהיא משתנה התוכנה מזהה את הכתובת החדשה ויודעת להפנות לשם. -
אני לא מדבר כעת על התחברות למצלמה זה בסדר גמור, הבעיה היא לחבר את המצלמה לאינטרנט, בחיבור הראשוני אני סורק את הברקוד שעל המצלמה באמצעות האפליקציה, ואז הוא מנסה לאתר את המצלמה ופה הוא נתקע כי הוא לא מוצא אותו משום שהמצלמה לא מתחברת לאינטרנט כי הכתובת דרכה היא מנסה להתחבר לרשת חסומה בנטפרי, בתמיכה טוענים שככל הנראה הכתובות משתנות כל הזמן ולכן הם לא יכולים לפתור את זה.
-
@ib בכל אופן לא הסברת לנו מה דגם המצלמה וכדו', כך שלא ניתן לנחש מה יש לך
זכור לי שהיה בעיות מהסוג הנ"ל והצליחו למצוא פתרון. -
זה גם יכול להיות בעיה של חומת אש שחוסמת פורטים שהמצלמה צריכה.
-
האם בסוף הנושא הסתדר? אני גם הזמנתי אתמול 2 מצלמות ip ורוצה לדעת אולי לבטל את ההזמנה.
-
-
האם בסוף הנושא הסתדר? אני גם הזמנתי אתמול 2 מצלמות ip ורוצה לדעת אולי לבטל את ההזמנה.
שים כאן קישור
-
@100 זו לא מצלמת IP, אלו מצלמות חוטיות רגילות המתחברות לDVR ואין סיבה שלא יעבוד בנטפרי כמו שכתבו לך בשרשור השני. [ המצלמות הללו נראות מאוד איכותיות]