זיהוי קולי-חיפוש קולי באנדרויד
-
האם מישהו פעם ניסה לשלוח הקלטות לפתוח את זה נצרך מאד באפלקציית תרגום גוגל שא"א להשתמש בהקלטה קולית שיתרגם לשפה אחרת.
אני פשוט שואל ע"מ לדעת אם להכנס לזה ולהתאמץ לפתוח עם פניות והקלטות או שכבר קידמוני אחרים ויש סיבה למה לא הייתה אפשרות להפעיל את זה. פשוט אני לא מאמין שאני הראשון שמנסה לפתוח את זה. ויותר מזה שיש שרת אחת שהייתה חסומה בהקלטה ולכן היה נראה שאין מצב לפתוח את זה. אנא החכימוני!! -
@הקטן שים לב זה מוגדר כ"חסום" לא כ"לא מוגדר", מה שאומר שמישהו החליט לחסום את זה, ואם כן, יש לזה סיבה.
-
@test אמר בזיהוי קולי-חיפוש קולי באנדרויד:
@הקטן שים לב זה מוגדר כ"חסום" לא כ"לא מוגדר", מה שאומר שמישהו החליט לחסום את זה, ואם כן, יש לזה סיבה.
אבל חיפוש קולי במחשב בוינדוס פתוח
לא באתי לדון האם אמור להיות פתוח בנט פרי (ככה מיד ינעלו את הנושא שלי) אלא האם מישהו ישב ע"ז וכבר ידוע שזה סגור עם סיבה שאם כן אני ארד מזה
-
@test במילים אחרות, מישהו כבר עשה test...
-
הרבה פעמים יש חסימות ולא רק לא מוגדר ומסירים את החסימה.
לדעתי מה שיש משהו חסום זה רק סיבה לפנות כי אולי אפשר לפתוח בדרך מסויימת -
@הקטן אני מאמין ששלחת פניה !? ואם כן מה ענו לך ?
-
@test אמר בזיהוי קולי-חיפוש קולי באנדרויד:
יכול להיות שזה מאתר חסום ולכן כתוב חסום, אבל שהדבר הזה ספציפית הוא בסדר.
-
תבדקו את זה!!
אני מאוד רוצה שלחו את זה, מאוד נוח!! -
אם זה חסום בכוונה,
ואין פתרון מידי, אולי להוסיף את זה ל"הצבעה לקידום פיתוח הצעות בנטפרי"וכן תרגום מתמונה (מצלמה) חסום נטפרי
-
@הקטן אמר בזיהוי קולי-חיפוש קולי באנדרויד:
האם מישהו פעם ניסה לשלוח הקלטות לפתוח את זה נצרך מאד באפלקציית תרגום גוגל שא"א להשתמש בהקלטה קולית שיתרגם לשפה אחרת.
אני פשוט שואל ע"מ לדעת אם להכנס לזה ולהתאמץ לפתוח עם פניות והקלטות או שכבר קידמוני אחרים ויש סיבה למה לא הייתה אפשרות להפעיל את זה. פשוט אני לא מאמין שאני הראשון שמנסה לפתוח את זה. ויותר מזה שיש שרת אחת שהייתה חסומה בהקלטה ולכן היה נראה שאין מצב לפתוח את זה. אנא החכימוני!!תמיד אפשר לשלוח פנייה נוספת, והרבה פעמים הדברים משתנים, והפיתוחים והטכנלוגיה המתחדשת תמידים כסדרן בנטפרי מאפשרים להפוך מ'חסום' ל'פתוח'.