תצוגת רחוב
-
@aiib אמר בתצוגת רחוב:
הפעמים שאני זוכר שבמדד השניות של זמן הבדיקה היה 0 אפשר לספור על יד אחת מאז שהצטרפתי לנטפרי
אצלי אצבעות 2 הידיים לא יספיקו. אבל זה לא ראיה כי אני אוהב להיכנס לאתר ולהתסכל על המהירות.
-
@מ.-פינחסי
אני מקווה שנזכה לתגובת אחד המנהלים.
@administrators -
@מ.-פינחסי בקיצור זה לא כ"כ נפוץ
גם אם נאמר שזה קורה 100 פעמים בשנה שכל אחד מהם הוא לכמה דקות אז יש לך 500 דקות? נאמר שזה 30 תמונות לדקה? כפול 10 עובדות? הגעת ל150,000 תמונות בשנה. שלדעתי זה לא מתחיל בכלל לכסות משהו.
וזה אחרי שהגזמתי רבות בפעמים שזה קורה ובכמות דקות של כל פעם. -
@aiib אמר בתצוגת רחוב:
100 פעמים בשנה
הרבה יותר
30 תמונות לדקה כפול 10 עובדות
לפי דבריך נבדקים 300 תמונות בדקה. תיכנס בבקשה כעת, שעת לילה, לדף הבית של נטפרי, ותגיד לי כמה תמונות נבדקות בדקה.
וזה אחרי שהגזמתי רבות בפעמים שזה קורה ובכמות דקות של כל פעם.
בכלל לא, ואדרבה.
עריכה: ובכלל, מה יש להפסיד?
-
כל הדיון הזה הוא דיון סרק מכיון שפספסתם את המניעה הטכנית העיקרית לבדיקת התמונות בתצוגת רחוב. מכיון שמדובר בתמונות פנורמיות המורכבות מתמונות רבות, יש קושי של ממש בבדיקתם שיתכן שאין מראה אסור בכל תמונה בפני עצמה ורק כאשר התמונות מחוברות לאחת בתמונה הפנורמית ניתן לראות שיש מראה שהיה אמור להיחסם.
-
@MacroShadow סוף סוף אנחנו יודעים מה המניעה העיקרית...
עכשיו הגיע הזמן לחשוב על פיתרונות...זה אכן בעיה ואין לי רעיון כרגע.
-
@מ.-פינחסי כבר לפני שנתיים אחד מהמתכנתים המוכשרים הציע פתרון ואף התחיל לעבוד עליו, אינני יודע מה קורה עם זה כיום.
-
אם אני זוכר נכון [מהתקופה שהייתה לפני נטפרי...] שהתמונות מורכבות אמנם מהרבה תמונות אבל אינם קטנטנות. כך שגם אם יש רק חלק מהגוף שיחסמו אבל תמונות שאין כלום שלא יחסמו.
-
@aiib אבל כאמור יכול להיות שכמה תמונות יחד מרכיבים משהו בעייתי.
-
@מ.-פינחסי לכן כתבתי שאם בתמונה יש חלק ממשהו שעלול להיות בעייתי כלומר כל דבר שקשור לחלקי גוף יחסם
-
@administrators @MacroShadow
למי שרוצה לראות גודל של תמונה מתצוגת רחוב: https://geo3.ggpht.com/cbk?cb_client=maps_sv.tactile&authuser=0&hl=iw&gl=il&panoid=GUcPUb5ORHaG-GuKaduMbA&output=tile&x=5&y=2&zoom=3&nbt&fover=2 (ישר משרתי גוגל). אני חושב שהרעיון של @aiib מעולה. בנוסף אפשר לנסות לבדוק זיהוי חלקי גוף גם לפי צבע עור (בטווח של צבעים ) וככה אם הרובוט יתלבט אם מדובר בחלק גוף אמיתי או שזה משהו אחר הוא יבדוק אם זה בכלל צבע של עור או שזה בכלל בצבע כחול (למשל) ואם עדיין יש התלבטות התמונה הזו עצמה תשלח לבדיקה כדי לדעת אם יש שם חלק של גוף התמונה תיחסם והרובט יעבור לתמונות הסמוכות ויבדוק לאיפה החלק ממשיך וכן הלאה כדי לגלות את כל החלק הבעייתי. -
@מתכנת כדאי שתיצור קשר עם @MacroShadow, תשאל אותו מה הרעיון של אותו מתכנת עלום שם שהוא דיבר עליו, ואולי תשלבו כוחות.