סימניה יעילה לעורכי הויקי
-
@מ.-פינחסי א. כנראה שלא.
ב. דומיין נפרד לאנגלית זה רעיון טוב אבל אם העניין הוא רק השפה שבה רואים, אז אני יכול לסדר את זה אם @administrators יתנו לי הרשאת עורך ממשק
ג. סטטיסטיקות צפיות זה דבר שבוטל בכלל בתוכנה לפני כמה גירסאות וזה לא הגדרה שמגדירים, גם בהמכלול בגלל הסיבה הזו אין את זה. (אולי כן אוכל לסדר את זה, אבל צריך גישה לשרת) -
@מתכנת אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
ב. דומיין נפרד לאנגלית זה רעיון טוב אבל אם העניין הוא רק השפה שבה רואים, אז אני יכול לסדר את זה.
כלומר?
-
@מ.-פינחסי תיכנס לקישור הזה: http://wiki.netfree.link/index.php/NetFriends?uselang=en
ותראה שהשפה שם (בכרטיסיות של שיחה או בעריכה,קריאה וכו') היא אנגלית. הבעיה היא הקישורים, שאם תלחץ עליהם זה יפתח אותם בעברית.
יש לי קוד שיכול לסדר את זה, אבל במחשבה שניה בעצם עדיף דווקא דומיין נפרד כי אז התפריט לדוגמא יהיה באנגלית (גם החלק של תוכן האתר בתפריט הצד) ואם צריך לעשות קישור מהעברית לאנגלית ולהפך אפשר להשתמש באינטרויקי או לעשות תבנית כדי שזה יהיה קל.
@administrators -
@מתכנת את הדומיין מקבלים כמובן מהמנהלים, אבל איך מקבלים גישה לממשק ויקי?
-
@מ.-פינחסי מה פירוש? ההרשאה גם מהמנהלים
-
@מתכנת זה לא אתר נוסף רק עם דומיין דומה?
-
@מ.-פינחסי מה פירוש?
-
@מתכנת מה הדברים הטכניים שצריך לעשות על מנת שיהיה דומיין נוסף באנגלית ויוכלו להעתיק לשם את התוכן באנגלית?
יש את הממשק, ויש את הדומיין שלו.
האם צריך את אישור המנהלים רק בשביל הדומיין, או גם בשביל עצם קבלת הממשק ויקי? -
@מ.-פינחסי אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
@מתכנת מה הדברים הטכניים שצריך לעשות על מנת שיהיה דומיין נוסף באנגלית ויוכלו להעתיק לשם את התוכן באנגלית?
יש את הממשק, ויש את הדומיין שלו.
האם צריך את אישור המנהלים רק בשביל הדומיין, או גם בשביל עצם קבלת הממשק ויקי?צריך א. את אישור המנהלים
ב. צריך להתקין בסאב דומיין מדיה ויקי (התוכנה) -
@מתכנת שלב ב' יכול להיות לפני שלב א'? אפשר להתקין את התוכנה של ויקי על כתובת זמנית?
-
@מתכנת שלב ב' יכול להיות לפני שלב א'? אפשר להתקין את התוכנה של ויקי על כתובת זמנית?
אין ענין להתקין על כתובת זמנית ולהעביר. עדיף לחכות ולעשות לפי הסדר. (חוץ מזה שגם לכתובת זמנית אני צריך אישור של המנהלים וגישה לשרת)
-
@מתכנת ראיתי ששינית בויקי כדי שיהיה אחיד.
אתה הולך לשנות בכל הדפים?
איפה הוא שינה ?
-
-
@מ.-פינחסי אבל בדף הראשי זה מופיע כך ?!
למעבר מתצוגת עריכה לתצוגת קריאה -
@מעמד לא הבנתי מה הבעיה
-
@מ.-פינחסי כי בעריכה השניה כתוב {{קישור לתצוגת קריאה}} ולא רואים את הטקסט הזה, אז מה הוא שינה ?
-
@מעמד יש מושג של תבנית ויקי. שאתה מכניס בדף הקוד טקסט של תבנית, וזה בעצם כותב לך משהו אחר לפי הכללים שהכתבת לתבנית.
אז הוא עשה תבנית שכדי להשתמש בה צריך להעתיק את הקוד הבא:
{{קישור לתצוגת קריאה}}, וזה עושה את כל העבודה. -
@מ.-פינחסי איזה עבודה ?
מה היה לפני כן ומה השתנה כעת ? -
@מעמד כל דף טקסט שאתה רואה בויקי יש קוד מאחוריו. הקוד קובע איך הדף יראה, ואיזה קישור יהיה בכל טקסט, גודל הפונט וכו'.
כשרציתי לעשות קישור לתצוגת קריאה - נכנסתי לדף עריכת הקוד, כתבתי את הטקסט "למעבר מתצוגת עריכה לתצוגת קריאה", ואז עשיתי בהגדרות שזה יהיה כתב קטן, ושזה יפנה לדף המעוצב יפה. ואז גם הייתי צריך לעשות בכל דף טקסט אחר כי ההפנייה היא לדף אחר. ע"כ ברור? -
@מ.-פינחסי נו אז הוא עשה הגדרה שבכל הדפים יהיה אותו טקסט ?