איזה ספק נטפרי להתחבר? יש 3, מה הכי שווה?
-
@רמה-פלוס אמר באיזה ספק נטפרי להתחבר? יש 3, מה הכי שווה?:
מבחינת המחיר ברור שעדיף תשתית + ספק של 019.
יש בחינה אחרת ?
-
@ayys613 אני יודע שכשאתרוג/רימון חברו לתשתית של בזק, היה שם בלאגן מבחינת מתן שירות. כל אחד הפיל את התיק על השני, והיו לקוחות שנדפקו מזה. היו על זה כמה פעמים דיבורים בפורום פרוג.
למעשה כעת, זה מצב לא בדיוק אותו הדבר, אבל בהחלט דומה...
אתה מתיישב על תשתית של בזק עם שירות שאתה מקבל מחברת 019 טלזר...מקווה מאוד שאני טועה, ואין בזה כל בעיה,
היות שגם אני חושב להגר ל-019. -
@רמה-פלוס כתב לי אחד החברים כאן בפורום שמבין בזה
היום יש להם שליטה ממש כמעט מלאה על המערכות של בזק
-
@רמה-פלוס חוץ מזה שלטענתך הבעיה אמורה להיות בעצם בכל ספק? למה שיהיה הבדל באראל למשל?
-
@ayys613 אני יודע שכשאתרוג/רימון חברו לתשתית של בזק, היה שם בלאגן מבחינת מתן שירות. כל אחד הפיל את התיק על השני, והיו לקוחות שנדפקו מזה. היו על זה כמה פעמים דיבורים בפורום פרוג.
למעשה כעת, זה מצב לא בדיוק אותו הדבר, אבל בהחלט דומה...
אתה מתיישב על תשתית של בזק עם שירות שאתה מקבל מחברת 019 טלזר...מקווה מאוד שאני טועה, ואין בזה כל בעיה,
היות שגם אני חושב להגר ל-019.כשהייתי באתרוג ועברתי לתשלום תשתית דרכם, זה היה ענין שמבחינתי הסתכם בטלפון שלי לבקשת המעבר אליהם.
לא זכור לי שום אירוע חריג בנושא.
אני גם חושב על המעבר, אבל החשש העיקרי שלי הוא בחלק של השירות שלהם, והאם צריך אותו יותר מידי. -
@ayys613 באתרוג השרות שקיבלת היה מיוחד?
-
@ezra אמר באיזה ספק נטפרי להתחבר? יש 3, מה הכי שווה?:
@ayys613 באתרוג השרות שקיבלת היה מיוחד?
תחפש הודעות קודמות של בנושא
-
דרך סטיק המחיר של 019 הוא כמעט חצי מאשרב RL
-
@למדן-וידען אין הכי נמי.
כל נותן שירות באשר הוא שמתיישב ע"י נותן שירות אחר, יתכן ועלולות להיווצר בעיות, במקרה והן ישנן.
לא הייתי חושש ולא אומר מילה, אילולי היו דברים מעולם. קרי: בזק-אתרוג.מה שכן, מסתבר מאוד, בכל אופן כך אני מקווה, שכיום הם פותרים את כל הבעיות בכוחות עצמם, עקב ריבוי תלונות בנושא.
כמובן וכמובן, שכל האמור לעיל הוא רק חששות בעלמא, שיתכן שבמקרה דנן, קרי: 019-בזק, לא יהיו קיימות בכלל.
רק רציתי להאיר/להעיר את הנושא. -
לא הבנתי, חשבתי ש019 נותנים רק נטסטיק
אני יכול לעשות אצלם גם את חבילת תשתית+ספק נטפרי??? -
@יותר אמר באיזה ספק נטפרי להתחבר? יש 3, מה הכי שווה?:
לא הבנתי, חשבתי ש019 נותנים רק נטסטיק
אני יכול לעשות אצלם גם את חבילת תשתית+ספק נטפרי???http://forum.netfree.link/topic/528/חדש-ספק-תשתית-019-בנטפרי-68-ש-ח